شنبه، 17 آبان 1399

قانون با بدهکارانی که پولی برای پرداخت بدهی خود ندارند، چه می‌کند؟

پرسش :

کسی که بدهکار است اما توان پرداخت ندارد چه حکمی ممکن است از سوی دادگاه برای او صادر گردد. ممنون میشم اگر ماده قانونی یا قانونی که در این زمینه هست نیز معرفی نمایید.

پاسخ :
در پاسخ به سوال شما باید بیان داشت که مطابق قانون هر مدیونی مکلف می باشد تا دین و بدهی خود را به طلبکار بپردازد؛ در غیر این صورت به تقاضای طلبکار حبس خواهد شد.

بنابراین چنانچه وی توانایی انجام این تکلیف را نداشته باشد، بایستی اقدام به تقدیم دادخواست اعسار نماید.

در نهایت نیز دادگاه پس از احراز عدم توانایی مدیون در پرداخت بدهی خود یا حکم به پرداخت دین در اقساط مشخص خواهد داد یا آنکه مهلتی را برای پرداخت دین مشخص می نماید.

به مواد ۳ و ۱۱ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی توجه گردد.

منبع: میزان آنلاین