جمعه، 23 آبان 1399

احکام قرآنی | استفتاء از آیت الله تبریزی (ره): سوال هفتاد و هفت

پرسش :

آیا جائز است که روى اسماء جلاله را با جوهر سیاه کرد تا از بین برود یا آن را ریز ریز کرد؟

پاسخ :
بسمه تعالى؛ چـنـانـچه جوهر ریخته شده با خط اسم جلاله مخلوط شود و آن را از بین ببرد ـ مثل این که اسم جلاله با مرکب معمولى نوشته شده باشد و روى آن مرکب معمولى بریزد ـ حکم اسم جلاله راندارد، ولـى اگـر اسـم جلاله چاپ شده باشد و مرکب روى آن بریزند حکم اسم جلاله از بین نمى رود، بـلـى اگـر مـرکب حائل بین اسم جلاله و دست شود مس آن بدون وضو مانعى ندارد.
و با ریز ریز کردن، حکم اسم جلاله از بین نمى رود، واللّه العالم.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام