دوشنبه، 15 دی 1399

مراقبت های زنان باردار در رابطه با ویروس کرونا

پرسش :

زنان باردار در رابطه با ویروس کرونا باید چه مراقبت هایی به عمل آورند؟

پاسخ :
انجمن بیماری های عفونی ژاپن در بخش زنان و بارداری در بحبوحه همه گیری جهانی ویروس کرونا توصیه هایی را برای مادران آینده و زنانی که قصد باردار شدن دارند منتشر کرده است.

این انجمن می گوید که تا کنون هیچ اطلاعاتی مبنی بر احتمال شدیدتر بودن علائم این بیماری در بین زنان باردار و یا ایجاد مشکل برای جنین وجود نداشته است.

اما این انجمن هشدار می دهد که به طور کلی ممکن است زنان باردار در صورت مبتلا شدن به ذات الریه به شدت مریض شوند.

این انجمن به زنان باردار توصیه می کند تا اقدامات احتیاطی مثل شستن کامل دست ها با صابون و آب روان، مخصوصا بعد از بیرون رفتن و قبل از غذا، و همچنین استفاده از ضدعفونی کننده های الکلی دست را فراموش نکنند.

توصیه های دیگر شامل دوری کردن از افراد دارای تب و سرفه، پوشیدن ماسک محافظ و لمس نکردن دهان و بینی با دست هاست. پروفسور ساتوشی هایاکاوا از دانشکده پزشکی دانشگاه نیهون می گوید که او متوجه است که زنان بارداری ممکن است مضطرب باشند. اما او از این زنان خواست تا بر اساس اطلاعات موثق و دقیق عمل کنند زیرا انواع و اقسام اطلاعات نادرست در طول همه گیری بیماری های عفونی در گردش است.

منبع: nhk.or.jp (سازمان پخش رادیو تلویزیونی ژاپن)