جمعه، 28 خرداد 1400

ازتباط نظارت استصوابی با ناکارآمدی مجلس و دولت

پرسش :

آیا ناکارآمدی مجلس و دولت به دلیل نظارت استصوابی شورای نگهبان است؟

پاسخ :
انتساب ناکارآمدی افراد به نظارت مؤثر شورای نگهبان یک انتساب بی ربط است؛ همان طور که کارآمدی مدیران و مسئولان نیز ارتباطی با نظارت مؤثر شورای نگهبان ندارد.

در انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان بیش از شش هزار نفر را برای ۲۹۰ کرسی نمایندگان مجلس احراز صلاحیت کرد. آیا همه افراد تأیید صلاحیت شده، ناکارآمد بودند؟

منبع: شبکه روشنگران فرهنگی