شنبه، 29 خرداد 1400

حکم شرعی نماز در زمین‌ های مردم

پرسش :

آیا انسان می‌تواند در بیابان، باغ یا مزرعه‌ای که حصار ندارد، نماز بخواند یا از آب تلمبه‌ای که در آن مزرعه وجود دارد وضو بگیرد؟

پاسخ :
نماز خواندن در زمین‌های بسیار وسیعی که برای بیشتر مردم مشکل است موقع نماز از آن‌جا به جای دیگر بروند، بدون رضایت مالک آن‌ها جایز است ولی در غیر چنین زمین‌هایی باید اطمینان به رضایت مالک آن‌ها باشد. البته لازم نیست خودش اطمینان پیدا کند بلکه همین‌که نوع مردم در چنین مواردی اطمینان به رضایت مالک آن دارند کافی است. استفاده از آب هم همین حکم را دارد.

منبع: zanjani.net