چگونه با همسر قدرنشناس خود برخورد کنیم ؟

زن‌ها سرشار از احساساتند و اگر مردی بتواند قدرشناس زحمات همسر خود باشد با اینکار می‌تواند همیشه برای او عزیز بماند اما بعضی از زن ها شوهر قدرنشناسی دارند و اگر شما هم شوهر ناسپاسی داریدد با ما همراه باشید...
چهارشنبه، 7 آذر 1397
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
چگونه با همسر قدرنشناس خود برخورد کنیم ؟
فداکاری بدون قید و شرط تولید کننده قوی آرامش و عشق است .
 
چکیده : زن‌ها سرشار از احساساتند و اگر مردی بتواند قدرشناس زحمات همسر خود باشد با اینکار می‌تواند همیشه برای او عزیز بماند اما  بعضی از زن ها شوهر قدرنشناسی دارند و اگر شما هم شوهر ناسپاسی داریدد با ما همراه باشید .

تعداد کلمات 948 / تخمین زمان مطالعه 5 دقیقه

چگونه با همسر قدرشناس خود برخورد کنیم ؟

چگونه با همسر قدرنشناس خود برخورد کنیم ؟

 وقتی زنان فداکاری می کنند اما فداکاری شان دیده نمی شود یا به اندازه کافی چیزی به دست نمی آورند، به عنوان مثال به اندازه کافی حمایت نمی شوند یا مورد قدردانی و توجه قرار نمی گیرند فداکاری خود را یک فشار تلقی می کنند یعنی فداکاری منفی! ولی  آن چه ارزش دارد یک فداکاری مثبت است. در فداکاری مثبت زن با کنار گذاشتن آرزوها و خواسته های خود به منظور حمایت از دیگری (همسر، فرزند و ...) اهمیت بیشتری به شخص مقابل می دهد و توانایی خود را در دوست داشتن تقویت می کند.
فداکاری توأم با « توقع » چندان موجب تحریک هورمون عشق و الفت نمی شود، زیرا آمیخته با منفی بودن و عصبانیت است. فداکاری بدون قید و شرط تولید کننده قوی آرامش و عشق است و هرگز فرد را دچار نفرت و پشیمانی نمی کند، مثل بیدار شدن در نیمه شب و مراقبت از فرزند مریض یا آرام کردن نوزادی که گریه می کند.

البته اگر شوهر قدرنشناسی دارید، این نکات می تواند به شما کمک کند:

1 - انتظارات خود از همسرتان را به او بگویید

به عنوان مثال به او بگویید که با یک تشکر ساده احساس بهتری در ادامه این رفتار خواهید داشت.
 
عشق مشروط جایگزین عشق واقعی
امروزه استفاده وقت و بی وقت از کلمه دوست دارم را همه یاد گرفتند اما هنوز عمل کردن به آن زیاد جا نیفتاده و برخی از زوجین یاد نگرفتند که باید جز محبت، زمان بیشتری را برای توجه به خواسته‌های یکدیگر بگذارند بسیاری زنان دوست دارند همواره همانند دوران نامزدی و آشنایی اول ازدواج برای مردشان به چشم آیند و بدون هیچگونه چشم داشتی محبت ببینند.

حامی بودن مرد
خانم‌ها دوست دارند مردشان کسی باشد که به او تکیه و در رسیدن به اهداف با انگیزه کامل، آنها را هدایت کنند. در حقیقت حمایت از همسر به این معنی نیست که اگر خانم با خانواده همسرش با مشکلی روبه‌رو شد مرد به طرفداری از او بپردازد( چنین خواسته‌ای کاملا اشتباه است)، بلکه حمایت یعنی مرد به همسر خود اعتماد داشته و پشتیبان و پیگیر کارهایش باشد.
 
 اعتماد به نفس دادن
خانم توقع دارد که معشوقه همسرش باشد نه مانند مادر و خواهرش ، که با اینکار باعث ایجاد اعتماد به نفس می شود . متاسفانه به خاطر نفوذ شبکه‌های مجازی در بین خانواده‌ها، دسترسی به چهره‌های مختلف بیشتر شده و مرد آنها را با همسرش مقایسه کرده و هرروز موضوع تازه‌ای را از او طلب می کند.
 
توجه به هوای دونفره 
توجه بیشتر به زندگی و رابطه با همسر از دیگر مواردی است که خانم‌ها از مرد خود توقع دارند،  متاسفانه زن و مرد آنقدر غرق درحواشی زندگی می شوند که هدف زندگی مشترک را فراموش کرده و یادشان می رود که باید بیشتردرباره خود، همسر و رابطه‌شان فکر و صحبت کنند.
 

2 - معنای مثبتی برای رفتارتان بیابید

به عنوان مثال کاهش فشار مالی از همسرتان، پیشرفت اقتصادی خانواده، انجام یک کار خیر و معنوی (گره گشایی از مشکلات مالی همسر)، تقویت احساس مردانگی در همسر و جلوگیری از احساس ضعف او و ... می تواند دلایل خوبی برای مشارکت شما در امور اقتصادی خانواده باشد.

کارهایی که باید انجام داد :
اجازه ندهید مسائل مالی تنها حرف مشترک شما باشد
مهم نیست که یکی از شما ۱۰ میلیون در سال درآمد دارد و آن دیگری ۱۰۰ میلیون. مهم این است که هر دوی شما براساس توانایی های خود کار می کنید پس باید ساعت های مشخصی در روز و هفته را به خود و خانواده تان اختصاص دهید. حتی اگر بر سر مسائل مالی اختلاف دارید، باز هم فرصت های با هم بودن را از دست ندهید، این کار باعث می شود، اختلافات تان تنها در حد مسائل مالی بماند و به دیگر حوزه های زناشویی سرایت نکند.

به طور قطع مشکلات مالی بین شما و همسرتان یک شبه حل نخواهد شد
 چرا که ذهن هر زوج با الگوهای سنتی، انتظارات و توقعات خود و والدین شان و البته نظرات خودشان درگیر است. این مسائل ساده نیست و معمولا به طرقی پیچیده و عجیب پیش می رود. پس اگر با چند جلسه گفت وگو بهنتیجه نرسیدید، ناامید نشوید و باز هم درباره تصمیم گیری های مالی صحبت کنید. البته بهتر است این گفت وگوها زمانی باشد که لازم نیست هیچ تصمیم مهمی آن زمان گرفته شود.

درباره جزئیات به نتیجه برسید
وقت بگذارید و در این باره حرف بزنید که درآمد هر کدام تان چقدر است؟ به چه حساب های بانکی نیاز دارید؟ کدامتان به کدام هزینه ها و پول ها دسترسی دارید؟ قبض ها چطور باید پرداخت شود؟ کدام تصمیمات مالی را باید به تنهایی و کدام ها را در کنار هم بگیرید؟ هزینه های اصلی و بزرگ تر مانند اجاره خانه، شهریه دانشگاه و... چگونه باید پرداخت شود و...

برای کمک گرفتن از مشاور تردید نکنید
اینکه صرفاً مسائل مالی بخواهد یک رابطه خوب را خراب کند واقعاً ناراحت کننده است.

اگر شما و همسرتان مدام سربحث های مالی، تصمیم گیری ها و کارهای خانه مشاجره می کنید لطفاً به این نتیجه نرسید که مشکل همسر شماست، در اولین قدم به یک مشاور متخصص و بی طرف مراجعه کنید که احساسات، برخوردها و رفتارهای هر کدام از شما را بررسی و راهکار مناسبی را به شما ارائه کند.
 
منبع : گروه سبک زندگی سیمرغ

بیشتر بخوانید :
تشکر و سپاسگزاری از همسر
زوج‌ های خوشبخت چگونه عمل می کنند؟
رمز ارتباط صمیمانه با همسر



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
سبک زندگی مرتبط