موضوع صحبت شما هرچه باشد باید طوری آغاز شود که یک گفتوگوی 2 نفره بهنظر برسد نه تلاش شما برای به کرسی نشاندن حرفتان.
خیلی از زن و شوهرها از اینکه دیگر حرفی برای گفتن به هم ندارند احساس نارضایتی میکنند؛ گرچه آنها احساس میکنند این یک اتفاق طبیعی است اما حرفنزدن در زندگی زناشویی میتواند یکی از بزرگترین تهدیدها برای ارتباط زن و شوهر باشد. ما به شما از اهمیت این موضوع میگوییم و سعی میکنیم با یادآوری چند نکته به شما در صحبت کردن با همسرتان کمک کنیم.
سعی کنید زمانی برای گفتوگو پیش قدم شوید که هر دوی شما شرایط برابری دارید و همچنین از آمادگی کامل برای حرف زدن برخوردارید. میتوانید در این مورد با هم توافق کنید که قبل از شروع یک گفتوگوی جدی از او بپرسید که آیا زمان مناسبی هست یا خیر؟ انتظار نداشته باشید که همسرتان هر زمان که شما میخواهید و در مورد هر موضوعی که دلخواه شماست، صحبت کند. وقتی موضوعی را مطرح میکنید درصورت نیاز، به او زمانی برای فکر کردن بدهید اما قرار نیست این فرصت زیاد هم طولانی شود پس به او یادآوری کنید، دوست دارید در همین یکی، 2 روزه در مورد آن موضوع با هم صحبت کنید.
وقتی شما یک گفتوگوی موفق با همسرتان دارید در واقع اهمیتی که برای او و حرفهایش قائلید و همچنین زیبایی او درنظرتان را ثابت میکنید.
گفتوگو خیلی جاهای خالی را در زندگی زن و شوهرها پر میکند، از جمله:
یک نویسنده فرانسوی معروف میگوید: یک ازدواج موفق، پر است از صحبتهایی طولانی که بهنظر زن و شوهرها کوتاه میرسد اما برای بعضیها پیدا کردن موضوعی برای صحبت چندان آسان نیست. صحبت کردن با شریک زندگی موضوع خاصی نمیخواهد. شما میتوانید از جزء جزء وقایع زندگیتان موضوعات نابی برای صحبت کردن بسازید.
شما میتوانید یک گفتوگوی زن و شوهری را با چنین موضوعاتی شروع کنید:
منبع : مجله زندگی ایده آل
چکیده : خیلی از زن و شوهرها از اینکه دیگر حرفی برای گفتن به هم ندارند احساس نارضایتی میکنند؛ گرچه آنها احساس میکنند این یک اتفاق طبیعی است اما حرفنزدن در زندگی زناشویی میتواند یکی از بزرگترین تهدیدها برای ارتباط زن و شوهر باشد.
تعداد کلمات 1122 / تخمین زمان مطالعه 6 دقیقه
تعداد کلمات 1122 / تخمین زمان مطالعه 6 دقیقه
شناخت تهدیدی بنام حرفنزدن در زندگی زناشویی و راه راهکارها
زمان نامزدی تان را به یاد بیاورید. آیا در قرار های آن روزهای تان لحظاتی پیش می آمده که احساس کنید حرفی برای گفتن ندارید؟ قطعا نه. قطعا در آن روز ها بعد از هر ملاقات باز هم احساس میکردید که یک عالمه حرف ناگفته برایتان باقی مانده و هنوز به خانه نرسیده، با پیامک یا تلفن زدن باقی حرفهای تان را به یکدیگر میگفتید اما بعد از ازدواج اوضاع برای همه اینطور نمیماند.خیلی از زن و شوهرها از اینکه دیگر حرفی برای گفتن به هم ندارند احساس نارضایتی میکنند؛ گرچه آنها احساس میکنند این یک اتفاق طبیعی است اما حرفنزدن در زندگی زناشویی میتواند یکی از بزرگترین تهدیدها برای ارتباط زن و شوهر باشد. ما به شما از اهمیت این موضوع میگوییم و سعی میکنیم با یادآوری چند نکته به شما در صحبت کردن با همسرتان کمک کنیم.
همه مشکلات حل میشود با...
اگر میخواهید موافقت همسرتان را نسبت به موضوعی که میدانید، مخالفش است جلب کنید به راههای ناجوانمردانه متوسل نشوید. همسرتان راگیر نیندازید و برای رسیدن به نتیجه مطلوب او را غافلگیر نکنید. گرچه ممکن است او به دلیل خارج شدن از شرایطی که آزارش میدهد به شما پاسخ مطلوب را بدهد اما زیاد خوشحال نشوید چون آن جواب چندان هم واقعی نخواهد بود.سعی کنید زمانی برای گفتوگو پیش قدم شوید که هر دوی شما شرایط برابری دارید و همچنین از آمادگی کامل برای حرف زدن برخوردارید. میتوانید در این مورد با هم توافق کنید که قبل از شروع یک گفتوگوی جدی از او بپرسید که آیا زمان مناسبی هست یا خیر؟ انتظار نداشته باشید که همسرتان هر زمان که شما میخواهید و در مورد هر موضوعی که دلخواه شماست، صحبت کند. وقتی موضوعی را مطرح میکنید درصورت نیاز، به او زمانی برای فکر کردن بدهید اما قرار نیست این فرصت زیاد هم طولانی شود پس به او یادآوری کنید، دوست دارید در همین یکی، 2 روزه در مورد آن موضوع با هم صحبت کنید.
وقتی شما یک گفتوگوی موفق با همسرتان دارید در واقع اهمیتی که برای او و حرفهایش قائلید و همچنین زیبایی او درنظرتان را ثابت میکنید.
گفتوگو خیلی جاهای خالی را در زندگی زن و شوهرها پر میکند، از جمله:
- حس ارتباط داشتن و نزدیک بودن به یکدیگر
- احساس اینکه عقایدمان مورد توجه و احترام قرار میگیرد
- امکان یادگرفتن چیزهای تازه از یکدیگر
- امکان به بحث گذاشتن مشکلات و صحبت کردن در موردشان
- امکان پیدا کردن بهترین راهها برای حل کردن مشکلات به کمک یکدیگر
- امکان درک کردن یکدیگر و گفتوگو در مورد احساسات
همه آنچه میتوانید در مورد آن صحبت کنید
یک نویسنده فرانسوی معروف میگوید: یک ازدواج موفق، پر است از صحبتهایی طولانی که بهنظر زن و شوهرها کوتاه میرسد اما برای بعضیها پیدا کردن موضوعی برای صحبت چندان آسان نیست. صحبت کردن با شریک زندگی موضوع خاصی نمیخواهد. شما میتوانید از جزء جزء وقایع زندگیتان موضوعات نابی برای صحبت کردن بسازید.شما میتوانید یک گفتوگوی زن و شوهری را با چنین موضوعاتی شروع کنید:
- عادتهای همسرتان و به یاد آوردن عقایدش
- برنامهریزی برای یک برنامه تفریحی مشترک یا مسافرت
- خاطرات دوران کودکیتان
- فیلمها یا برنامههای تلویزیونی
- تجربههایی که دوست دارید به دست بیاورید یا جاهایی که دوست دارید ببینید
- تجربههایی که در آن روز به دست آوردهاید یا تفاوتهایی که در کارهای روزتان ایجاد کردهاید
- احساسات و عقایدتان در روزی که گذشت و نظراتتان در مورد زندگی
- پرسیدن سوالاتی که اینگونه شروع میشوند: اگر میتوانستی... ؛ آیا تا به حال...؛ آیا بهنظر تو... و...
این ریزهکاریها را رعایت کنید
صحبت کردن با شریک زندگی، شرایط پیچیدهای ندارد اما با وجود این، کارنامه بسیاری زن و شوهرها پر است از ارتباطات ناموفق و صحبتهایی که به سوءتفاهم و بحث ختم میشوند. نباید فراموش کرد که در زندگی زن و شوهرها هم مثل باقی ارتباطها، آداب و رسوم و ریزه کاریهایی وجود دارد که شاید کوچک و ساده بهنظر برسند اما وجودشان شرط لازم یک ارتباط موفق است.چه انتظاری دارید؟
اگر انتظار دارید، صحبتهایتان به دعوا ختم شود، مطمئن باشید که میشود. اگر انتظار دارید، پس از چند دقیقه صحبت، روزها از همسرتان دور شوید، مطمئن باشید که میشوید. انتظار شما از گفتوگوهایتان تا حد زیادی میتواند نتیجه آن را مشخص کند. پس سعی کنید، مثبتاندیش باشید و قبل از وارد میدان شدن انتظاری مثبت را در خودتان تقویت کنید.چرا حرف میزنید؟
آیا در مورد یک موضوع مهم با همسرتان حرف میزنید تا نگاهش را نسبت به آن موضوع عوض کنید؟ آیا دوست دارید با این گفتوگوها به هم نزدیکتر شوید و آرامش بیشتری به دست بیاورید؟ شما میتوانید برای یک مکالمه کوتاه که ساده هم بهنظر میرسد، هدفهای مختلفی داشته باشید. این هدفها تا حدودی میتوانند آخر و عاقبت مکالمه شما را مشخص کنند، پس بیشتر مراقب انتخاب کردنشان باشید.نگویید ما باید حرف بزنیم
موضوع صحبت شما هرچه باشد باید طوری آغاز شود که یک گفتوگوی 2 نفره بهنظر برسد نه تلاش شما برای به کرسی نشاندن حرفتان. شما قرار است با یکدیگر در مورد یک موضوع گفتوگو کنید و با همدیگر برای حل کردن مشکلاتتان اقدام کنید. پس سعی کنید در شرایطی که برای هردوی شما مناسب است و درصورت تمایلتان این گفتوگو را آغاز کنید.پیشنهاد یک گفتوگو را بدهید
میتوانید با جملاتی مانند داشتم فکر میکردم که... ؛ تو در این مورد چه فکر میکنی... ؛ دوست دارم در این مورد صحبت کنیم... و... مکالمهتان را آغاز کنید. این گفتوگو میتواند در مورد هر موضوعی باشد و موجب میشود که صحبتهایتان به مسیری 2 نفره وارد شود.منبع : مجله زندگی ایده آل
بیشتر بخوانید :
تقویت گفت وگو بین همسران
مهارت گفت و گو «برای همسران»
مهارت صحبت کردن با همسر را بیاموزیم
مهارت برقراری ارتباط کلامی با همسر