پرداختن به احتیاجات اصلی مردم

انسان برای بقاء و حیات خود احتیاج دارد به چیزهایی از قبیل غذا و لباس و مسكن كه وسائل معاش نامیده شود . انسان به غیر این امور نیز احتیاج دارد، از قبیل احتیاجات خانوادگی یعنی زن و فرزند، احتیاجات فرهنگی، معنوی، دینی و سیاسی یعنی حكومت و آنچه مربط به شؤون حكومت است و احتیاجات اجتماعی از قبیل قضاوت در بیان احتیاجات انسان، اولی‏ترین احتیاجات وی، اقتصادی است، یعنی امری كه انسان در حیات و بقاء شخصی خود به آن‏ها نیازمند است و بدون آن‏ها قادر به حیات نیست .
سه‌شنبه، 21 اسفند 1386
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
پرداختن به احتیاجات اصلی مردم
پرداختن به احتیاجات اصلی مردم
پرداختن به احتیاجات اصلی مردم
نويسنده:مریم گلوردی
منبع:ديدار آشنا
انسان برای بقاء و حیات خود احتیاج دارد به چیزهایی از قبیل غذا و لباس و مسكن كه وسائل معاش نامیده شود . انسان به غیر این امور نیز احتیاج دارد، از قبیل احتیاجات خانوادگی یعنی زن و فرزند، احتیاجات فرهنگی، معنوی، دینی و سیاسی یعنی حكومت و آنچه مربط به شؤون حكومت است و احتیاجات اجتماعی از قبیل قضاوت در بیان احتیاجات انسان، اولی‏ترین احتیاجات وی، اقتصادی است، یعنی امری كه انسان در حیات و بقاء شخصی خود به آن‏ها نیازمند است و بدون آن‏ها قادر به حیات نیست .
لذا برای رفع احتیاجات انسان، تمام اعضای جامعه می‏بایست دست در دست هم نسبت‏به مشكلات یكدیگر واقف و در صدد حل آن‏ها برآیند . از این رو، پس بخوانید:

1 . مسؤولان دولتی و قوای مختلف برای حل مشكلات مردم، حقا زحمت می‏كشند، اما باید با شناخت و برطرف كردن موانعی كه برسرراه پیشرفت امور وجود دارد، هم‏چون جبهه‏ای واحد، تلاش‏های خود را برای تامین خواست‏های حقیقی و اساسی مردم مضاعف سازند .

2 . نباید مسائل كم ارزش بی‏ارتباط با زندگی واقعی مردم را به عنوان خواست‏های اصلی مردم مطرح كرد، چرا كه این موضوع، عملادر روند حل مشكلات حقیقی مردم مانع ایجاد می‏كند . بنابراین مسؤولان و همه‏ی كسانی كه در افكار عممی دارای نفوذ هستند، باید از خواست‏ها و مشكلات مردم، دركی واقعی داشته باشند .

3 . برخی به جای پرداختن به این گونه مسائل تلاش می‏كنند، شعارهای سیاسی جنجالی و بی‏محتوا را جایگزین خواست‏های حقیقی مردم كنند، البته این گونه كارشكنی‏ها از اول انقلاب سابقه داشته و برخی افراد كه مجموعه‏ای كوچك، اما پرمدعا و پرهیاهو را تشكیل می‏دهند، همیشه از مردم و نظام طلبكار بوده‏اند .

4 . هدف برنامه‏های دشمنان و ایادی آن‏ها برای ایجاد اختلاف و اختلال و سطوح مدیریتی این است كه قوای سه گانه را رو در روی هم قرار دهند و مدیران كشور را در جبهه‏های متفاوت نشان‏دهند . همه‏ی مسؤولان باید ضمن تشخیص نیازهای اصلی كشور و جامعه مانع از تحقق این هدف شوند .

5 . زمینه‏ی مشاركت مردم در انتخابات، وقتی به وجود می‏آید كه مردم احساس كنند، نمایندگانشان در مجلس شورای اسلامی و مسؤولان دولتی كه برگزیده‏ی مجلس هستند، به وظیفه‏شان به درستی عمل كنند و دل‏سوزانه به دنبال حل مشكلات واقعی مردم هستند كه اگر این احساس در مردم به وجود آید، مردم با شوق و رغبت درانتخابات شركت می‏كنند .

6 . همه‏ی حرف ملت ایران این است كه ما می‏خواهیم مستقل و آزاد بمانیم و اختیار كشور به دست‏خودمان باشد، نه آمریكا و مستكبران بین‏المللی .

7 . اگر كشورهای اسلامی هم‏چون ایران برقدرت ملت‏خود تكیه كنند و در مقابل خواست‏های نامشروع استكبار بایستند، مراكز قدر جهانی قادر به هیچ كاری نخواهند بود .

8 . گره‏گشایی در ذهن مردم به‏ویژه جوانان نیازمند علم و تعهد است و روحانیون باید مانند یك طبیب عالم و عامل، مشكلات ذهنی نسل جوان را رفع كنند .

9 . اكنون نیز باید با همان انگیزه و تلاش در دوران مختلف تاریخ، به پاسخ‏گویی به سؤالات جدید جامعه پرداخت كه فضلای روشنفكر حوزه‏ها در این زمینه وظیفه‏ی سنگینی برعهده دادند .

10 . اكنون كه پس از قرن‏ها نظامی مبتنی بر اسلام در این كشور برپا شده مسائل جدیدی در زمینه‏های مختلف از جمله روابط اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی در جامعه و نظام اسلامی مطرح می‏شود كه باید با دقت و تعمیق آن‏ها را در افكار عمومی تبیین كرد و شعائر اسلامی را به فرهنگ عمومی تبدیل ساخت .

11 . به رغم تلاش‏های دشمنان اسلام برای بدبین كردن ملت ایران به اسلام و روحانیت، پدیده‏هایی هم‏چون اعتكاف بخش عظیمی از جوانان دانشگاهی نشان می‏دهد كه ملت ایران و دل‏بستگی خود را به دین مبین پروردگار بیش‏تر كرده است و همین واقعیات ارتباط با این مردم مؤمن و پرصفا را بسیار شیرین می‏كند .

12 . در دوران رژیم پهلوی نیز، مشابه همین عناصر، مبارزه با رژیم استبدادی ستم‏شاهی را بی‏فایده قلمداد می‏كردند و امروز نیز برخی گروه‏ها و ورشكستگان سیاسی با نادیده گرفتن عزم و اراده‏ی ده‏ها میلیون انسان ایرانی و بدون توجه به اتكای نظام اسلامی به این عزم ملی، همان حرف‏ها را در قالب‏های روشنفكرانه تكرار می‏كنند . غافل از این كه كوه مشكلات و دشمنی‏ها هر قدر بزرگ باشد، در مقابل اراده‏ی یك ملت، كوچك و حقیر است .

13 . احدی حق ندارد به خاطر خدمت‏به مردم، به آنان منت‏بگذرد و خدمت‏به مردم از پر ارزش‏ترین عبادات است و مسؤولان و مدیران كشور باید قدر فرصت‏خدمت‏به مردم را بدانند .

14 . نخبگان ضمن رونق بخشیدن به وضع موجود، رشد و شكوفایی و آینده روشن كشور را نوید می‏دهند .

15 . كمك به نخبگان در واقع كمك به جریانی است كه در حال و آینده‏ی كشور تاثیر گذار است‏بنابراین همه‏ی مسؤولان و مدیران باید به گونه‏ای عمل كنند كه استعدادها، قابلیت‏ها و ارزش‏های نخبگان، همواره در حال درخشش و جوشش باشد .

16 . دلاوری رزمندگان ما در هشت‏سال دفاع مقدس، پرچم افتخار و امید را در دل‏های ملت‏برافراشته است و مظلومیت‏شهیدان ما، امت اسلامی را با حقانیت ملت ایران آشنا كرد و دلاوری رزمندگان مؤمن‏ما، در دل‏های ملت‏های مسلمان، نور امید و شوق حركت آفرید و مستكبران را خشمگین كرد .

17 . زورگویان جهانی ما را به جنگ افروزی و تلاش برای استفاده از فناوری هسته‏ای در مقاصد نظامی متهم می‏كنند، در حالی‏كه جنگ افروز كسانی هستند كه در مدت بیست‏سال دو جنگ جهانی به راه اندختند و امروز نیز جنگ طلب كسانی هستند كه برای منافع سرمایه داران زالو صفت جهانی در مناطق مختلف دنیا جنگ راه می‏اندازند و با كشتار مردم بی گناه، زمینه‏ی سودآوری بیش‏تر تجارت تسلیحاتی را فراهم می‏آورند .

18 . این ملت در كمال اقتدار، شجاعت در مقابل زیاده خواهی و زورگویی دشمنان می‏ایستد وبا پاسداری از شرف و عزت و دین و میهن خود، پرچم اسلام را هم‏چنان در جهان برافراشته نگه خواهد داشت .




نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط