درمان طبیعی بازگشت اسید معده

افراد بسیاری وجود دارند که درمان‌های طبیعی را بجای استفاده از دارو برای بازگشت یا ریفلاکس اسید معده ترجیح می‌دهند. اجازه دهید به درمان‌هایی که به طور معمول برای این وضعیت بکار برده می‌شوند، نگاهی بیاندازیم.
پنجشنبه، 1 مهر 1395
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: علی اکبر مظاهری
موارد بیشتر برای شما
درمان طبیعی بازگشت اسید معده
 درمان طبیعی بازگشت اسید معده

 

مترجم: رزیتا ملکی‌زاده
منبع:راسخون



 

افراد بسیاری وجود دارند که درمان‌های طبیعی را بجای استفاده از دارو برای بازگشت یا ریفلاکس اسید معده ترجیح می‌دهند. اجازه دهید به درمان‌هایی که به طور معمول برای این وضعیت بکار برده می‌شوند، نگاهی بیاندازیم.
بازگشت اسید که غیر از آن تحت عنوان بیماری ریفلاکس مری به معده (GERD) نیز شناخته می‌شود، وضعیتی است که در آن اسید معده به سمت مری بالا آمده و موجب سوزش سر دل و بروز علائمی می‌شود که می‌توانند ناراحتی بسیاری را بوجود آورند. این عارضه ممکن است در دراز مدت به عوارضی مانند سرطان مری منجر شود. اگرچه، داروهایی وجود دارند که می‌توانند این وضعیت را تحت کنترل قرار دهند، اما بسیاری افراد درمان‌های طبیعی را همراه با تغییراتی در سبک زندگی و رژیم غذایی ترجیح می‌دهند.
درمان‌های طبیعی بازگشت اسید معده
همانطور که در بالا ذکر شد، ایجاد تغییر در شیوه زندگی و رژیم غذایی می‌تواند در مقابله با بیماری ریفلاکس اسید معده بسیار مؤثر باشد. همراه با این تغییرات، می‌توانید چند درمان طبیعی ریفلاکس اسید را نیز امتحان کنید. اکثر این درمان‌های طبیعی به راحتی در خانه وجود دارند. اما این مسئله نیز ممکن است پیش آید که بعضی از این درمان‌ها امکان دارد برای فردی خاص عمل کرده در حالی که درمان‌های دیگر اثری نداشته باشند. بنابراین، بایستی آنها را امتحان کرده و آن درمانی که بیشتر از همه مناسب شما است را پیدا کنید.
• آلوئه ورا گیاه دارویی محبوبی است که به عنوان درمان برای بسیاری از مشکلات مربوط به سلامتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای این منظور، بایستی از ژل آلوئه ورا و یا آب آن که برای استفاده‌ی داخلی منظور شده، استفاده نمایید. آن را معمولاً پیش از صرف غذا استفاده کرده به جهت آنکه مری را آرام و تسکین سازد.
• یکی دیگر از درمان‌های طبیعی سرکه سیب است که می‌‌توان آن را (یک قاشق غذاخوری) قبل از غذا و یا در طول صرف غذا به شکل رقیق (یک قاشق غذاخوری برای یک لیوان آب) استفاده کرد. سعی کنید سیب سرکه طبیعی و ارگانیک را تهیه کنید. اعتقاد بر این است که سرکه سیب اسیدهای معده را خنثی ساخته، در نتیجه علائم ریفلاکس اسید را تسکین می‌دهد.
• ریشه زنجبیل می‌تواند با سوء هاضمه و همچنین ریفلاکس اسید مقابله نماید. می‌توانید زنجبیل را به شکل چای یا کپسول استفاده کنید. اگر معده‌ی حساسی دارید، فرم رقیق شده‌ی آن را مورد استفاده قرار دهید. گفته می‌شود که زنجبیل می‌تواند اسیدهای معده را جذب کرده و به آرام و شل شدن دیواره‌های مری کمک کرده، در نتیجه از بیماری ریفلاکس مری به معده جلوگیری نماید.
• چای نعناع یکی دیگر از جایگزین‌های طبیعی درمان این بیماری است. دیگر درمان‌های این چنینی، میوه‌هایی مانند سیب، آناناس، پاپایا و موز را شامل می‌شود. حتی گفته می‌شود سبزیجاتی مانند هویج و کلم برای بیماری ریفلاکس اسید مفید می‌باشند.
غیر از مواردی که در بالا اشاره شد، بعضی افراد جهت تسکین فوری علائم بیماری ریفلاکس اسید، شیر سرد را امتحان می‌کنند. حتی گفته می‌شود آدامس برای این منظور مؤثر است. گفته شده است که مصرف مرتب بادام در صبح نیز برای مقابله با سوزش سر دل مفید است. بایستی بهترین درمان طبیعی ریفلاکس اسید که در شما مؤثر واقع می‌شود را بیابید.
بهتر خواهد بود که تغییراتی در شیوه‌ی زندگی همراه با استفاده از درمان‌های طبیعی برای ریفلاکس اسید ایجاد کنید. بجای صرف سه وعده‌ی بزرگ غذا، وعده‌های کوچکتر اما زود به زودتر را برگزینید. سعی کنید از مصرف مواد غذایی تند و ادویه‌ای، سرخ شده و غذاهای ناسالم خودداری کنید. غذا را حداقل دو ساعت پیش از خواب میل کنید. از کشیدن سیگار و مصرف الکل خودداری نمایید. با انجام تمام این اقدامات، می‌توانید این عارضه را به طور مؤثری تحت کنترل درآورید. با این حال، بایستی در صورت مشاهده‌ی این علائم بلافاصله به پزشک مراجعه کرده تا تشخیص داده شود که آیا بیماری‌ نهفته‌ای وجود دارد که نیاز به درمان داشته باشد. درمان طبیعی بازگشت اسید معده برای کسانی است که علائم خفیف تا متوسط را از خود نشان می‌دهند، بکار برده می‌شود. در چنین مواردی نیز، چنانچه پس از بکار بردن این درمان‌ها، علائم آن فروکش نکردند، در این صورت به پزشک مراجعه نمایید.
سلب مسئولیت: اطلاعات ارائه شده در این مقاله صرفاً جنبه‌ی آموزشی داشته و نبایستی به منظور جایگزین توصیه‌های پزشک متخصص در نظر گرفته شود. مراجعه به پزشک خود بی‌خطرترین راه تشخیص و درمان هرگونه بیماری است.

 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط
موارد بیشتر برای شما