بيابان هاى طبس، بهترين راوى معجزه

بيابان طبس، بهترين راوى معجزه اى است كه دل تاريخ را به لرزه درآورد. تفسير آيه «و مكروا و مكر الله خيرالماكرين» را بايد از كوير تفتيده طبس پرسيد؛ بيابان خشك طبس، تبلور مرصاد الهى شد براى گرگ هاى در كمين نشسته اى كه راوى سياه مرگ بودند.
دوشنبه، 17 فروردين 1388
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
بيابان هاى طبس، بهترين راوى معجزه
بيابان هاى طبس، بهترين راوى معجزه
بيابان هاى طبس، بهترين راوى معجزه






سخنراني امام خمینی در جمع فرماندهان سپاه "واقعه طبس "

بيابان طبس، بهترين راوى معجزه اى است كه دل تاريخ را به لرزه درآورد.
تفسير آيه «و مكروا و مكر الله خيرالماكرين» را بايد از كوير تفتيده طبس پرسيد؛ بيابان خشك طبس، تبلور مرصاد الهى شد براى گرگ هاى در كمين نشسته اى كه راوى سياه مرگ بودند.
مى گويند: تاريخ، تكرار شدنى است؛ اگر چنين است، پس اين سپاه ابرهه بود كه ديگر بار، از حافظان كعبه حقيقت به تنگ آمد و نابود شد.
همه چيز مهيا بود براى شبيخونى وحشيانه؛ براى خنجر زدن بر پيكر شقايق، اما حقيقت از جنس ديگر بود:
مدعى خواست كه از بيخ كند ريشه ما
غافل از آن كه خدا هست در انديشه ما
عجب شبى بود شامگاه چهارمين روز ارديبهشت ماه.
گرگ ها آمده بودند تا همه چيز را يك نفس ببلعند، تا شايد طعم تلخ شكست، از مشتى دانشجوى پيرو خط امام را از خاطرها محو كنند؛ غافل از آن كه «يد الله فوق ايديهم.»
آرى! دست قدرت الهى، پاسدار موطن عاشقان بود. چه خوش بود كه رهرويى از قافله عشق نيز به پاس خلوص خود، معبر وصال را در آن واقعه جست و صحراى طبس را تا معراج، بال در بال ملايك پيمود.
واقعه طبس مى تواند عظمت الهى و امدادهاى غيبى را براى مردم آشكار سازد و درس عبرتى براى آيندگان تاريخ باشد. ماجراى طبس از جمله رسواترين و مفتضحانه ترين توطئه هاى شكست امپرياليسم امريكا بر ضد انقلاب اسلامى ايران است. بدون شك ماجرايى كه در طبس به وقوع پيوست و با شكست مزدوران امريكايى مواجه شد، يكى از معجزات بزرگ قرن به حساب مى آيد؛ زيرا شيطان بزرگ امريكا با همه توان و با بهره گيرى از دقيق ترين و پيچيده ترين امكانات نظامى و با تدارك همه جانبه و هماهنگى كليه عوامل داخلى و خارجى به بهانه آزادى جاسوسان خود در ايران، اما در حقيقت به قصد درهم شكستن انقلاب و نابود ساختن نظام جمهورى اسلامى ايران، هجوم خود را آغاز كرد. سران كاخ سفيد و مقامات پنتاگون از توفيق اين عمليات كمال اطمينان را داشتند، چرا كه به زعم باطل خود هيچ عامل و نيرويى را در شكست عمليات خود دخيل نمى دانستند؛ اما از آن جا كه خداوند همواره حافظ اين ملت و انقلاب بوده است، در طبس نيز امدادهاى غيبى او عينيت يافت تا بار ديگر بر طاغوتيان زمان ثابت شود كه اراده الهى بر هر چيزى تعلق بگيرد، آن امر محقق خواهد شد.

انگيزه ها و زمينه هاى تجاوز امريكا

۱- پس از فتح لانه جاسوسى (كه به تعبير حضرت امام خمينى انقلاب دوم نام گرفت) و شكست توطئه هاى مزورانه امريكا در نفوذ و رسوخ و نهايتاً مسخ انقلاب اسلامى از درون و افشاى دست هاى خيانت بار همساز با شيطان بزرگ و به اسارت گرفتن آن ها، تهديدات نظامى و تحريم اقتصادى از ابتدايى ترين اقدامات جهت غلبه بر اين پيروزى بزرگ و شكست دادن اين نصرالهى بود. همه همپالگى هاى شيطان بزرگ در اين توطئه ها با امريكا همدلى و همكارى داشتند. تبليغات در جهت اين دو توطئه ابتدا بر روى مداخله نظامى تمركز يافت و به اوج خود رسيد و چون دشمن از اين توطئه نتيجه اى نگرفت، به تشديد تبليغات بر مساله تحريم اقتصادى و بسط آن در تمامى كشورهاى هم پيمانش پرداخت و اين به دو علت بود: اول آن كه آخرين حيله دشمن بود، دوم انحراف اذهان و افكار عمومى از احتمال حمله نظامى، تا اين كه زمينه ذهنى مردم از مساله منحرف و دشمن خارجى فراموش گردد و به مشكلات داخلى و مسايل اقتصادى معطوف شود.
۲- از اهم زمينه هايى كه موجبات اين هجوم را فراهم ساخت بايد به شكست كوشش هاى ديپلماتيك و طرح هاى امريكا جهت آزادسازى جاسوسان خود اشاره كرد. (ماموريت افرادى چون رمزى كلارك، هانس، حبيب شطى، بنى صدر و قطب زاده)
۳- در خلال تلاش هاى دشمن و عوامل و ايادى امريكا، يعنى گروهك هاى چپ و راست و منافق، اين بار نيز به بهانه حفظ سنگر دانشگاه و مخالفت با تعطيل شدن آن و تقابل با انقلاب فرهنگى، با به راه انداختن هياهوى بسيار به جنگ و جدال و خونريزى و سنگربندى مشغول شدند و آن چنان ماهرانه جو را آماده ساختند كه گويى اين بخش نيز جزيى از طرح كلى تجاوز نظامى بوده است.
۴- آتش افروزى هاى رژيم بعث عراق در مرزهاى خود با ايران و غائله كردستان
شگفتى ماجراى تجاوز وقتى روشن مى شود كه بدانيم دولت تجاوزگر امريكا در خصوص چنين ماموريتى متجاوز از پنج ماه تمام در صحراهاى آريزونا (جايى كه تقريباً شرايط كوير ايران را دارا است) تعليمات پيچيده و فشرده اى را به كماندوهاى خود داده بود و از پيچيده ترين تكنيك هاى نظامى اعم از تسليحات نظامى و دفاعى تا صنايع مدرن هواپيمايى استفاده كرده و بودجه نامحدودى را براى اين عمليات اختصاص داده بود. سازمان هواشناسى امريكا وضع جوى ايران به خصوص منطقه فرود در صحراى طبس را كاملاً مورد پيش بينى علمى قرار داده بود و به علت اين كه هواى آن شب مهتابى بود، ورود هر نوع هواى غيرمطلوب و وقوع توفان بعيد به نظر مى رسيده است.

نكات برجسته ديگر درباره حمله نظامى امريكا

نكات مهم ديگرى كه از مطالعه اسناد و مدارك به دست آمده و گزارش ها و مقالات نوشته شده حاصل شده است به شرح زير است:
۱- امريكا در واقعه طبس از آخرين امكانات نظامى و تكنيك هاى جنگى استفاده كرد، به طورى كه براى يك چنين عملياتى از طرف كنگره امريكا بودجه هنگفتى در نظر گرفته شده بود.
۲- بالگردهايى كه براى آزادى جاسوسان امريكايى در نظر گرفته شده بودند، طبق ارزيابى متخصصان امريكايى از بهترين نوع هلى كوپترها و از آخرين مدل آن ها بود. بنابراين مساله از كار افتادن آن ها در جريان عمليات، كاملاً دور از انتظار بوده است.
۳- شبى كه عمليات نجات در آن به وقوع پيوست مهتابى بود و معمولاً در اين شب ها از توفان و بادهاى تند خبرى نيست، علاوه بر اين، براساس پيش بينى هاى علمى اداره هواشناسى امريكا، در شب عمليات، هواى كوير توفانى نبوده است!
۴- بر اساس ارزيابى كارشناسان، احتمال پيروزى اين طرح از ۹۰ درصد به بالا پيش بينى شده بود.
۵- تهيه كننده وسايل نقليه اى كه مى بايد امريكايى ها را از اطراف تهران به لانه جاسوسى جابه جا كند، يك مزدور خودفروخته به نام على اسلامى وابسته به حزب منحله خلق مسلمان بوده است.
۶- كشورهاى مصر، عربستان سعودى، تركيه، عمان و پاكستان در اين عمليات امكانات خود را در اختيار امريكا قرار داده بودند.
۷- با توجه به حساسيت شوروى سابق درباره تحركات امريكايى ها و زير نظر داشتن دايم آن ها، بدون شك اين عمليات با توافق و هماهنگى شوروى سابق انجام شده بود.
۸- جهت فرود اضطرارى بالگردها و هواپيماهاى ۱۳۰- ,C۱۴ منطقه در تهران و حوالى آن در نظر گرفته شده بود.
۹- در شب حادثه طبس، چراغ هاى ورزشگاه شهيد شيرودى روشن بوده است.
۱۰- على اسلامى تهيه كننده اصلى كاميون ها براى حمل امريكايى ها به تهران، قبل از اشغال لانه جاسوسى در خصوص به راه اندازى تظاهرات عليه امام(ره) و انقلاب اسلامى با سفارت امريكا همكارى نزديك داشته است.
۱۱- مزدوران رژيم صهيونيستى در جريان طراحى حمله به طبس نقش بسيار فعالى داشته اند؛ به طورى كه از تجربيات طراحان نقشه حمله به فرودگاه «انتبه» در اوگاندا از جمله «شيمون پرز» استفاده فراوانى شده بود.
به هر حال آنچه در طبس واقع شد، بدون شك مصداقى ديگر بر سوره فيل بود و پنج ارديبهشت ۱۳۵۹ عام الفيل ديگر و «كارتر» نيز مظهر نظام سلطه جهانى، ابرهه اى ديگر و عنايت و لطف و مرحمت خداوندى بر مومنان گسترده. آنچه گذشت نه تنها يك واقعه ساده و زودگذر و فراموش شدنى نبود، بلكه تمثيلى و ذكرى است هميشگى و ماندنى براى كسانى كه با چشم دل خويش جز آنچه هست مى بينند و تذكار ديگرى است بر اثبات قدرت فائقه و تامه الهى و بر وهن و سستى كيد و مكر دشمنان خدا.

سخنراني امام خمینی در جمع فرماندهان سپاه "واقعه طبس "

زمان : قبل از ظهر 12 ارديبهشت 1359 / 16 جمادي الثاني 1400
مكان : تهران ، شميران ، دربند
موضوع : شكست مفتضحانه امريكا در صحراي طبس - مقايسه انقلاب ايران با ساير انقلابات
حضار: فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامي سراسر كشور
[بسم الله الرحمن الرحيم ]

روحيه شهادت طلبي جوانان كشور

من وقتي شما جوانها را مي بينم كه با صداقت ، با سلامت روح فعاليت براي اسلام مي كنيد و خودتان را در معرض خطر مرگ قرار مي دهيد مباهات مي كنم . افتخار مي كنم كه در بين مسلمانها يك همچو جوانهاي رشيد متعهد هست . از اين جهت ، ما نبايد ازقدرتمندهايي كه اتكال به خدا ندارند، اتكال به مسلسل دارند، ما نبايد بترسيم . ترس مال آن است كه براي شهادت حاضر نباشد.
در روايتي است كه حضرت علي بن الحسين در كربلا كه بودند به پدرشان گفتند كه - قريب به اين معنا - كه به آنها گفته بودند كه شما كشته مي شويد. عرض كرد به سيدالشهداكه مگر ما بحق نيستيم ؟ فرمود چرا. گفت ديگر مبالات از مردن نداريم (1) كسي كه بحق است و كسي كه قائل است به اينكه اين عالم تمام يك مدبر دارد و او خداست ، و عالم طبيعت پايينترين عوالم است - در قرآن از او به دنيا تعبير شده ، دنيا اين پايين - وقتي بناباشد كه شهيد منزلش در ملا اعلي باشد، اين چه خوفي دارد؟ خوف را بايد امثال كارترهاداشته باشند كه اعتقاد به اين مسائل ندارند.
اينهايي كه همه مقصدشان اين است كه در اينجا چند روزي به يك قدرتمندي برسنديا به يك جنايتكاري برسند، آنها بايد بترسند. اما جوانهاي ما كه اعتقاد به ماوراي طبيعت دارند، و شهادت را براي خودشان يك فوزي مي دانند، اينها ترس ندارند. ما فرض
مي كنيم كه همچو قدرتي براي آن قدرتمندان باشد كه بريزند و بكشند و همه چيز را ازبين ببرند، مع ذلك ما چون بحق هستيم نبايد بترسيم .

نقض قوانين بين الملل در طبس توسط امريكا

در صورتي كه نه اينطور هم نيست مسائل . آقاي كارتر از روز اول هي با فرياد و با صدامي خواست تحميل كند. اگر شما يادتان باشد، اولي كه اين جوانهاي ما رفتند و اين لانه جاسوسي را گرفتند، هي مسائلي را اينها پخش مي كردند. يعني آنها تعليم مي دادند واينهايي كه در ايران داشتند، اينها پخش مي كردند "بناست كه بيايند به آن لانه جاسوسي وچتربازها بيايند و اينها را بيهوش كنند و - عرض مي كنم كه - وارد بشوند و چه بكنند يا همه تهران را بيهوش بكنند". وقتي اعتنا به اين حرف نشد معلوم شد مسئله اين نيست . حالا هم كه اينها امتحان كرده اند كه آمدند و با آن تجهيزاتي كه مي گويند زياد بوده است آمدند ودر ايران هم پياده شدند، خوب ضربه سياسي خوردند، ضربه روحي خوردند. جوانهاي مردم را آوردند اينجا به كشتن دادند. و به نظر من مي آيد كه بيشتر از اين مقداري است كه اينها مي گويند. اينها كه ، بعضي از اينها كه رفتند آنجا را ديدند مي گويند نخير آن يك مقداري از اينها همچو سوخته شده اند كه از آنها اثري خيلي باقي نمانده است . اين همچون جنايتكاري كه جوانهاي مملكت خودش را براي جنايت مي فرستد به اينجا،اين آقايي كه هي فرياد مي زند كه شما نقض قراردادهاي اجتماعي و بين المللي راكرديد، خودش همين نقض قرارداد بين المللي را كرده است كه نظامي وارد كرده در يك مملكتي كه مستقل است . اين يكي از چيزهايي است كه نقض حقوق بين المللي است . نقض قراردادهاي بين المللي است . اين نقض قرارداد بين المللي راكه ايشان آنجا هي فرياد مي زند، خودش نقض مي كند. و اينقدرها هم اين مجالسي كه در دنيا هست از او انتقاد نمي كنند. البته در اين قضيه كه حالا شكست خوردندانتقادات زياد است . لكن بدانيد كه اگر اين توفيق پيدا كرده بود، همه اين انتقادهايي كه اينها مي كردند برمي گشت به تعريف و ثنا خواني .

آمادگي ملت ايران در مقابله با متجاوزان

در هر صورت ما از اينطور ارعابها نمي ترسيم . من نمي گويم كه ما يك قوه سلاح زيادي داريم كه مي توانيم با همه قدرتها طرف بشويم ، همچو چيزي مانمي گوييم . آنها شايد به اندازه جمعيت ايران قواي انتظامي داشته باشند. فرض كنيدما مي گوييم كه ما اتكال به يك مبدايي داريم . به اتكال به آن مبداء از مردن نمي ترسيم . شما هم آخر كارتان اين است كه بياييد همه ما را بكشيد. هماني كه جوانهاي ما كرارا از من خواستند كه شما دعا كنيد ما شهيد بشويم . كسي كه مي گويددعا كنيد شهيد بشويم ، ديگر نمي ترسد از اينكه آقاي كارتر بفرستند اينها را به شهادت برسانند. بنابراين ، ابدا خوفي از اين مسائل نيست . قوي باشيد. قدرتمند باشيد.اتكال به خدا بكنيد. يك نفر شما وقتي اتكال به خداي تبارك و تعالي دارد، با عده اي ازآنها مي تواند مقابله كند. اينها اگر هم يكوقتي بي عقلي كنند و فرض كنيد بريزند به ايران ،اين جوانهاي ما آنها را با چنگ و دندان از بين مي برند. نمي گذارند اينها يكي شان هم بروند. اگر هم اين كاري كه كرده بود رسيده بود به آنجايي كه بيايند در تهران ، و بيايند دراين لانه جاسوسي ، آن وقت مي فهميدند كه با چه اشخاصي طرف هستند. در هر صورت من از شماها تشكر مي كنم كه خودتان بدون اينكه غير از خدا يك كسي وادارتان بكند،اين چيزي است كه از مبداء الهي جوشش پيدا كرده ، خودتان وارد اين ميدان شديد.اينطور نبوده است كه يك كسي بيايد شما را وادار كند. سرتاسر ايران يكدفعه سپاه پيداشد. نه يك جمعيتي بودند كه بروند يكي يكي اينها را اسم نويسي كنند و چه ، نه مسئله الهي بود. وقتي كه ديدند كه يك مطلبي است كه براي حفظ مملكت اسلامي است و اين اطاعت خداست ، از سر تا ته ايران ديديم كه يكدفعه جوشش پيدا كردند. از متن ملت اسلامي جوشش پيدا كردند و خودشان هم تنظيم امور را كردند و خودشان هم كارها رادرست كردند.
بله ، آن چيزي كه بايد من عرض كنم به شما آقايان كه سران اين جمعيتها هستيد، اين است كه ، كاري بكنيد كه اين نهضت لكه دار نشود. شما الان جز جنود الهي هستيد.
جندالله شما هستيد. شما لشكر خداييد. كسي كه لشكر خداست اگر خداي نخواسته يك كاري بكند كه مرضي خدا نباشد و آن وقت يكجوري باشد كه گفته بشود كه خوب ، اينهاهم مثل سابق ، اينها حالا دستشان رسيده به يك چيزي ، اينها هم زور مي گويند به مردم ،اينها هم اذيت مي كنند مردم را، اينها هم مثلا مال مردم را خداي نخواسته برمي دارند،اينطور نباشد. به جوانهايتان سفارش كنيد. از قول من سلام به همه برسانيد. سفارش كنيدكه شما جوانها جند خدا هستيد. شما دست خدا هستيد. شماها كاري بكنيد كه ايران سربلند باشد در دنيا. ما پيش خدا سربلند باشيم . خود شما پيش خدا آبرومند باشيد.
يكوقتي كاري نشود كه ملتها، ديگران ما را تعييب (2) كنند به اينكه ، شما دستتان نمي رسيد. حالا كه دستتان رسيد شما هم همان هستيد. بفهمانيد به آنها كه نه ، ما براي دنياپا نشديم راه بيفتيم ، وگرنه معقول نيست كه آدم جانش را بدهد براي دنيا. كسي كه دنيا رامي خواهد، جانش را مي خواهد حفظ كند تا دنيا را ببلعد. شمايي كه جانتان را در معرض خطر قرار داديد، اگر يكوقت در بينتان يك جواني ، يك جاهلي پيدا شد كه يك كاري انجام داد خلاف موازين ، خودتان جلويش را بگيريد. نصيحتشان كنيد. نگذاريد يك طوري بشود كه در دنيا منعكس بشود كه ايران وقتي كه به نوا رسيدند خودشان . . . و چه كردند و چه كردند. من اميدوارم كه خداوند مويد شما باشد. خداوند پشتيبان شما باشد. باقدرت جلو برويد. اتكالتان به يك مبداء قدرتي است كه هيچ قدرتي در مقابل او چيزي نيست . با همان قدرت جلو برويد و شما پيروزيد بحمدالله .

پی‏نوشتها:

1- بحار الانوار، ج 44، ص 367.
2- به عيب نسبت دادن .

منبع:ویژه نامه سروقامتان روزنامه جوان




نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط