معرفی تخم خربزه و خواص درمانی آن

بازکننده گرفتگی‌های کبدی و التیام‌بخش زخم و خراش‌های حادث شده در مجرای آلت تناسلی مردان که در اثر عبور سنگ از مجرا به وجود آمده، دفع کننده انواع کرم‌ها از بدن و تسکین دهنده سرفه‌های مقاوم، مقوی دستگاه
پنجشنبه، 3 اسفند 1396
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: علی اکبر مظاهری
موارد بیشتر برای شما
معرفی تخم خربزه و خواص درمانی آن
 تخم خربزه

نویسنده: صمصام صانعی

مشخصات ظاهری تخم خربزه:

بیضوی، تخت، قطر آن ضخیمتر از قطر تخم خیار، یک انتهای آن نوک تیز و انتهای دیگر آن تقریباً کمی گرد است. در ضمن تخم خربزه به رنگ مایل به سفید یا زردی می‌باشد.

طبیعت:

طبق نظر حکمای طب سنتی طبیعت آن گرم و تر است.

ترکیبات شیمیایی:

گالاکتان، املاح فسفات، روغن ثابت، تریپتوفان، لیزین، سیستین، سیترولین، هیستیدین و میریستیک اسید در آن مشخص شده است.

نحوه مصرف:

معمولاً مصرف خوراکی دارد و در طب سنتی برای درمان بیماری‌ها نیم‌کوب شده آن را به صورت دم کرده یا جوشانده و پودر شده آن را به صورت ماسک زیر نظر پزشک استفاده می‌کنند.

خواص درمانی:

بازکننده گرفتگی‌های کبدی و التیام‌بخش زخم و خراش‌های حادث شده در مجرای آلت تناسلی مردان که در اثر عبور سنگ از مجرا به وجود آمده، دفع کننده انواع کرم‌ها از بدن و تسکین دهنده سرفه‌های مقاوم، مقوی دستگاه هاضمه و افزاینده میل جنسی، ادرارآور و پاک کننده کلیه و مثانه، برطرف کننده خشونت حلق و خارج کننده سنگ‌های کلیه، مثانه و مجاری ادراری می‌باشد. در ضمن برای آشفتگی بدن و سوزش ادرار نیز مفید است. در استعمال خارجی استفاده از پودر شده آن به صورت ماسک برای رفع لک و کک مک‌های صورت مؤثر می‌باشد.

بیشتر بخوانید: خواص خربزه


منبع مقاله :
صانعی، صمصام؛ (1395)، طبّ الصمصام -آشنایی با بیش از 400 نوع از گیاهان دارویی- (جلد دوم)، تهران: انتشارات حافظ نوین، چاپ اول.
 


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط