چگونه جنسیت فرزندمان را خودمان انتخاب کنیم؟

جنسیت فرزند را انتخاب کنید (قسمت اول)

والدینی که علاقمند به داشتن پسر هستند در موقع شنیدن جواب سنوگرافی که دختر بودن نوزاد شوکه بشوند ، امروزه با استفاده از علم روز، به پسردار شدن یا دختر دار شدن خودتان، حتی قبل از عمل لقاح و آمیزش پی ببرید، برای این کار کافی است که یکی از راه های زیر را انتخاب کنید.
جمعه، 3 خرداد 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
جنسیت فرزند را انتخاب کنید (قسمت اول)
در بیشتر خانواده‌هایی که تازه تشکیل زندگی داده اند بین زن و مرد بر سر جنس فرزند اختلاف نظر وجود دارد؛ عده ای طرفدار دختر و عده ای دوستدار پسر هستند شاید هم برای بعضی اشخاص چندان تفاوتی نداشته باشد چون هنوز صاحب هیچ کدام نیستند؛ در قدیم چون به نیروی کار مرد بیشتر از زن نیاز بود اگر خانواده ای صاحب فرزند پسر نبود برای رسیدن به این نعمت شاید تعداد افراد خانواده به بالاتر از هشت تا هم می رسید تا سرانجام یکی از آنها پسر شود. اندام جنسی مردانه اسپرم تولید می کند و اندام جنسی زنانه تخمک، مرد اسپرم تولید شده در بیضه هایش را توسط مایع منی و آلت تناسلی اش به مهبل زن وارد می کند، این اسپرم های تولید شده بعد از انزال در مهبل زن باقی می مانند و عده ای از آنها موفق می شوند از مجرای دهانه رحم که در داخل مهبل زن قرار دارد، عبور کنند.این میشد که آمار فرزندان یک خانواده بسیار بالا می رفت، همچنین خیلی از خانواده ها به خاطر این موضوع دچار فروپاشی می شدند و این به عنوان یک معضل خیلی از خانواده ها را رنج میداد. اما امروزه با استفاده از دانش پزشکی، زیست شناسی (بیولوژی) و علم تغذیه، شما می توانید جنسیت فرزندتان را خودتان انتخاب کنید، این یک بلوف اغراق آمیز نیست، باور کنید. در این نوشتار سعی بر این داریم که انواع راهها و روش های انتخاب جنسیت قبل از لقاح را به شما آموزش بدهیم.
 

انواع راههای انتخاب جنسیت قبل از لقاح و تشکیل نطفه

امروزه شما می توانید با یک سنوگرافی بعد از هفته ۱۴ بارداری، جنسیت نوزادتان را بفهمید، اما این عمل برای بعضی از خانواده ها مطلوب نیست چون شاید نتیجه سنوگرافی بر خلاف علاقه خیلی از والدین باشد. مثلا والدینی که علاقمند به داشتن پسر هستند، ممکن است در موقع شنیدن جواب سنوگرافی که دختر بودن نوزاد را مشخص می کند، شوکه بشوند و جا بخورند و آن وقت این رخ داد باعث بی میلی والدین نسبت به سرنوشت فرزند در راه و همچنین تکرار بارداری های مادر در سالهای آینده شود.
 
اما، امروزه با استفاده از علم روز، می توانیم با درجه اطمینان بالایی به پسردار شدن یا دختر دار شدن خودتان، حتی قبل از عمل لقاح و آمیزش پی ببرید، برای این کار کافی است که یکی از راه های زیر را انتخاب کنید.
 
1- روش تغدیه‌ای
۲- روش زمان بندی مقاربت (تعیین زمان تخمک گذاری)
۳- روش شستشوی مهبلی (واژن)
۴- روش زمان بندی ماهیانه مقاربت
۵- روش تعیین میزان اسپرم
۶- روش نشاندار کردن لیزری گامتها
۷- روش PGDIVF
 

مکانیسم دختر شدن یا پسر شدن نطفه چیست؟

قبل از توضیح روش های نام برده شده، ابتدا جا دارد که یک توضیح مختصر در مورد فرایند لقاح بدهیم تا بهتر بتوانیم مطلب را خلط کنیم. بر طبق طبیعت انسانی مردان دارای اندام جنسی مردانه و زنان دارای اندام جنسی زنانه هستند، این اندام ها هرکدامشان کار بخصوص را انجام میدهند و در حقیقت مکمل یکدیگر محسوب می شوند.
 
اندام جنسی مردانه اسپرم تولید می کند و اندام جنسی زنانه تخمک، مرد اسپرم تولید شده در بیضه هایش را توسط مایع منی و آلت تناسلی اش به مهبل زن وارد می کند، این اسپرم های تولید شده بعد از انزال در مهبل زن باقی می مانند و عده ای از آنها موفق می شوند از مجرای دهانه رحم که در داخل مهبل زن قرار دارد، عبور کنند.
 
رحم که اندام تولید مثلی زن است، یک اندام گلابی شکل است که انتهای گلابی شکل آن رو به پایین است. اسپرم بعد از وارد شدن به رحم زن در طول آن حرکت می کند و بالا می رود، اگر در این هنگام تخمکی در رحم زن موجود باشد، عمل لقاح از بهم پیوستن دو گامت تکمیل می شود و جنین تشکیل می گردد، این جنین اگر که در داخل رحم مادر لانه گزینی کند، سبب بارداری مادر و تولد نوزاد خواهد شد و اگر نتواند لانه گزینی کند از بدن دفع خواهد گشت.
 
مردان کلا دو نوع گامت تولید می کنند، یکی گامت ایکس دار (x) و دیگری گامت ایگرگ دار (y)، تفاوت این دو گامت در کروموزوم شماره ۲۳ آنها است، زنها نیز کلا یک نوع گامت تولید می کنند و آن نیز فقط کرومزوم شماره ۲۳ x شکل را دارد، اگر که گامت ایکس دار مرد با تخمک ایکس دار زن لقاح کند، فرزند دختر خواهد شد و اگر که گامت ایگرگ دار مرد با تخمک ایکس دار زن لقاح انجام دهد، جنین حاصله پسر خواهد شد.
 
پس تا اینجا می بینیم که پسر یا دختر شدن فرزند بستگی به مرد دارد نه زن و این مرد است که با دو نوع گامت خودش مشخص می کند که جنین پسر باشد یا دختر، در شرایط ایده آل شانس پسر یا دختر شدن جنین برابر یعنی ۵۰ – ۵۰ است و بستگی به این دارد که در موقع لقاح کدام اسپرم خودش را زودتر به تخمک برساند تا آن را بارور سازد.
 
اما در زندگی طبیعی و شرایط ایده آل کمتر اتفاق می افتد و عوامل محیطی بسیاری بر شانس لقاح هریک از اسپرم های X دار یا لا دار تاثیر خواهند گذاشت. عوامل محیطی هم چون تغذیه مادر، میزان سلامت روحی روانی او، زمان مقاربت، میزان ph مهبل مادر در هنگام مقاربت، عوامل اجتماعی و... همه و همه می توانند در پسر یا دختر دار شدن زن تاثیر بگذارند.
 
شایان ذکر است که بر طبق مطالعه ای که نتایج آن در نشریه آکادمی ملی علوم آمریکا چاپ شده است، زنان باردار در دوره هایی که با اضطراب شدید مواجه هستند ممکن است به طور ناخواسته به نوعی درگیر انتخاب جنس فرزند شوند. معمولا به ازای تولد هر یکصد دختر در حدود ۱۰۴ پسر متولد می شوند، اما در دوره های بحرانی مانند زمان قحطی، این نسبت کاهش پیدا می کند و به نظر می رسد جنس مذکر بیشتر ضرر می بیند.بر طبق گزارشی نظریه های علمی می گوید که به لحاظ تکاملی مزیت داشتن دختر این است که در دوران های سخت دخترها ژن پدر و مادر را بهتر منتقل می کنند.
ادامه دارد..
 

منبع: 9 ماه انتظار شیرین، بتول جعفری گلستان، چاپ دوم، نوید حکمت، قم 1396


مقالات مرتبط
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط