فناوری چگونه به ما در زندگی روزمره کمک میکند؟
با اوضاعی که این روز ها رسانه های بزرگ کشورمان ایجاد کردهاند، هر فناوری جدیدی به عنوان یک تهدید محسوب می شود و از ابتدا منفور جلوه می کند. البته که هیچ چیز تماماً مفید نیست و جامعه مجازی نیز همانند جامعه واقعی دارای بد اخلاقی ها، سرقت و سوء استفاده می باشد اما چاره ی مقابله با این پدیده ها انزوا از جامعه (مجازی و واقعی) نیست.فناوری ها برای ایجاد راحتی و مزایایی که دارند به وجود آمدهاند. پس بهتر است آن ها را بشناسیم.
فناوری می تواند برای برنامه ریزی دقیق، راحت تر کردن کار و اشتغال، بالا بردن دقت در انجام وظایف و خیلی از موارد دیگر مورد استفاده قرار بگیرد.
در نهایت فناوری می تواند ابزار های وسیعی را در اختیار خانواده ها قرار دهد تا برای زندگی راحت تر از آنها بهره ببرند. ۱۰ راه برای استفاده مفید از فناوری را حضورتان معرفی میکنم:
تقویم های آنلاین به هر شخص کمک می کند تا کار هایی را که باید انجام دهد را مرتب کند تا زندگی اش نظم بهتری پیدا کرده و آدم خوش قولی باشد، مهم ترین ویژگی این تقویم ها این است که می توانند توسط طیف وسیعی از دستگاه های شما قابل دسترسی باشند. پیشنهاد ما استفاده از Google Calendar است که امکانات جالب و کاملی دارد.
تلفن های همراه به خانواده ها کمک میکنند تا کار های شخصی را یادداشت کنید، یا حتی لیست خرید منزلتان را به جای این که در یک کاغذ نوشته و در نهایت آن را گم کنید، از طریق موبایلتان به راحتی کنترل و ویرایش کنید.
آموزگاران نیز قادر هستند تا از وب سایت ها و یا اپلیکیشن ها برای آگاه کردن والدین از وضعیت کلاسی فرزندانشان استفاده کنند.
والدینی که بسیار مشغول هستند، میتوانند از طریق وب سایت بانک ها به خرید و پرداخت های روزانه خود بپردازند.
دکتر ها نیز در حال حاضر به وسیله نرمافزار هایی همچون اسکایپ با والدین و دیگر مراجعین خود ملاقات می کنند. این امر باعث می شود تا از اتلاف وقت و صف های انتظار طولانی درون مطب دکتر ها جلوگیری کرد.
با استفاده از فناوری می توان آب و هوا را در هر لحظه ای پیش بینی کرد و در صورت نزدیک بودن خطر و یا نیاز به سفر، آمادگی های لازم را کسب کرد. این کار قبلاً به این آسانی ممکن نبود.
با استفاده از فناوری، می توانید به وسیله اپلیکیشن هایی مانند سامانه SFP فعالیت های اینترنتی فرزندان خود را تحت نظر قرار دهید و نگرانی های خود را در این رابطه که فرزند شما چه می بیند و می شنود و یا با چه کسانی ارتباط دارد بر طرف کنید.
انجام تکالیف و تحقیقات با استفاده از فناوری بسیار آسان تر شده است چرا که دیگر نیازی نیست به یک کتابخانه بروید و پاسخ سؤالات سخت را پس از کلی کتاب خواندن احتمالاً پیدا نکنید! مثلاً اگر می خواهید بدانید که چه اتفاقی برای اتم های کاغذ و یا پارچه می افتد وقتی بریده می شوند، میتوانید به سادگی آن را گوگل کرده و به سایت های آموزشی متصل شوید.
سرگرمی های قدیمی خانواده مانند تلویزیون های بزرگ و کلی جعبه فیلم و نوار جای خود را به فناوری های جدید تر داده اند و کار را راحت تر کرده اند.
با استفاده از فناوری دیگر نیازی نیست تا یک تاریک خانه درست کنید و عکس های خود را روی کاغذ ظاهر و ویرایش کنید. کافی است از سایت های عکس آنلاین استفاده کنید تا بتوانید، تصاویر خود را ذخیره، چاپ و آلبوم کنید.
منبع: سایت نظارت بر خانواده