جمعه، 24 آبان 1398

احکام حج | احرام زن حائض: سوال سه

پرسش :

الف: اگر زنی که حیض شده است در خود مسجد شجره از روی عصیان و گناه، محرم شد، بدینگونه که در خود مسجد ایستاد و احرام خود را در همان جا منعقد کرد و همان گونه که دیگران محرم شده‌اند، او نیز محرم شد، آیا احرام او صحیح می‌باشد؟ ب: در فرض سؤال قبلی اگر با همان احرام، اعمال عمره و حج خود را تمام کرد و به پایان رساند حکمش چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالی:
الف: احتیاط آن است که در خارج از مسجد نیز پس از خارج شدن از مسجد به قصد اعم از احرام و تکرار تلبیه، بار دیگر تلبیه را بگوید، والله العالم.
ب: اگر غافل بوده است احرام او و همچنین دیگر اعمال او صحیح می‌باشد. وگرنه احتیاط آن است که حج خود را در سال آینده اعاده کند، والله العالم.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.