دوشنبه، 25 آذر 1398

احکام خمس | مازاد بر مخارج سال: سوال نه

پرسش :

اینجانب از مهاجرینى هستم که داخل ایران زندگى مى کنم و خانواده اى تحت تکفّل خود دارد، اگر پولى جمع آورى کنم به این امید که وقتى به کشور خود بازگشتم بتوانم براى خود مایحتاج زندگى تأمین کنم آیا به این پول خمس تعلّق مى گیرد؟

پاسخ :
چنانچه براى تهیه مایحتاج جز این طریق، راه دیگرى نداشته باشید خمس ندارد.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.