جمعه، 25 بهمن 1398

احکام حج | مسائل متفرقه عمره و حج: سوال بیست و چهار

پرسش :

قرآنهایى که در مسجد الحرام است، بر بعضى نوشته شده که وقف است، ولى بر بعضى دیگر نوشته نشده، وشایع است که اگر کلمه وقف و یا عبارت دیگرى که مفهم وقف بودن باشد بر آنها نوشته نشده باشد جایز است بردارند، و چنین کارى احیاناً شده است، بفرمایید جایز است یا نه؟

پاسخ :
برداشتن آنها بدون اینکه از متصدى ذى ربط اجازه بگیرند، جایز نیست، و باید بر گردانده شود.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.