سه‌شنبه، 6 اسفند 1398

کشته شدن ویروس کرونا با استفاده محلول حاوی الکل یا کلر

پرسش :

اگر محلول حاوی الکل یا کلر را روی بدن بمالیم ویروس کرونا کشته می‌شود؟

پاسخ :
خیر، مالیدن الکل و سایر محلول‌های ضدعفونی‌کننده روی بدن، باعث مرگ ویروس‌هایی نمی‌شود که پیش‌تر وارد بدن شده‌اند. از طرفی، استفاده بی‌رویه از این محلول‌ها باعث آسیب به قسمت‌های حساس بدن مانند لب‌ و چشم‌ها می‌شود.

برخی از این محلول‌ها صرفا باید در ضدعفونی کردن سطوح محیط استفاده شوند؛ همچنین از ترکیب الکل‌های صنعتی و آب به هیچ عنوان برای ضدعفونی کردن محیط یا بدن استفاده نکنید.

در مواقعی که به آب و صابون دسترسی نداریم، بهترین جایگزین، ضدعفونی‌کننده‌های دست الکلی هستند؛ البته کارایی این ضدعفونی‌کننده‌ها هم به غلظت الکل موجود در محصول وابسته است.

به توصیه متخصصان، محصولی که بین ۶۰ تا ۹۵ درصد آن متشکل از الکل باشد، انتخابی مناسب و ایده‌آل برای تمیزکردن دست‌ها است.

​​​​​​​منبع: delta.ir