يکشنبه، 25 اسفند 1398

احکام نماز | نماز مسافر: سوال دوازده

پرسش :

کسى که معلم است و فاصلۀ منزل با محل کارش مسافت شرعى است و فرموده‌اید نمازش تمام است و روزه‌اش را بگیرد، در صورتى که در رفتن به محل کار چند روز فاصله شود مثل تعطیلات نوروز، آیا در سفر اول به محل کار نماز تمام است یا حکم دیگرى دارد؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ در سفر اول هم نماز تمام است، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.