جمعه، 29 فروردين 1399

حکم تزریق آمپول و سرم به روزه دار

پرسش :

نظر شریف جناب‌عالی درباره تزریق آمپول و سایر تزریقات نسبت به روزه‌داران در ماه مبارک رمضان، چیست؟

پاسخ :
احتیاط واجب آن است که روزه دار از آمپول‌های مقوّی یا مغذّی و هر آمپولی که در رگ تزریق می‌ شود و نیز انواع سرم‌ ها خودداری کند، لکن آمپول‌های دارویی که در عضله تزریق می‌ شود و نیز آمپول‌هایی که برای بی حسّ کردن به کار می‌ رود، مانعی ندارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری