شنبه، 30 فروردين 1399

شک در فرو بردن خون لثه در حال روزه

پرسش :

من در بیشتر روزها آب دهانم با خونی که از لثه‌هایم می‌ آید مخلوط می‌ شود و گاهی نمی‌ دانم آب دهانی که فرو می‌ برم همراه با خون است یا خیر؟ روزه‌ ام با این حال چه حکمی‌ دارد؟

پاسخ :
اگر خون لثه در آب دهان مستهلک شود، محکوم به طهارت است و بلعیدن آن اشکال ندارد و مبطل روزه نیست، و همچنین در صورت شک در همراه بودن آب دهان با خون، فرو بردن آن اشکال ندارد و به صحّت روزه ضرر نمی‌ زند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری