چهارشنبه، 14 خرداد 1399

احکام طهارت و نجاست | طهارت بیمار بستری

پرسش :

بیمار بستری که نمى تواند موقع قضاى حاجت، خود را تطهیر نماید، براى نماز چه وظیفه اى دارد؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: با همان وضعیت نماز بخواند.[1]

تبصره: شخصی که ناچار است با بدن یا لباس نجس نماز بخواند، نمازش صحیح است و چنین فردی بعد از این که خوب شد، لازم نیست نمازهای که در این حالت خوانده را قضا کند.

پی نوشت:
[1]. توضیح المسائل مراجع، م 848؛ امام، استفتاءت، ج 1، احکام لباس نمازگزار، س 36؛ فاضل، استفتاءات،ج 1، س 59؛ نوری، استفتاءات، ج 1، س 94.

​​​​​​​منبع: احکام پزشکی و بیماران، سید مجتبی حسینی و سید محمدتقی محمدی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دفتر نشر معارف، ‫۱۳۹۴.