جمعه، 16 خرداد 1399

امر به معروف و تفاوت مرجع تقلید

پرسش :

اگر کسی عملی را مرتکب شود که مرجع تقلید من آن را حرام می‎داند، ولی به نظر مرجع تقلید خودش جایز است، آیا باید او را از آن عمل نهی کنم؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: خیر، نهی از منکر در این مورد واجب نیست.[1]

پی نوشت:
[1]. امام، تحریر الوسیله، کتاب امر به معروف، القول فی شرایط وجوبهما، شرط اول، م 2؛ سیستانی، توضیح المسائل، ج 1، م 2209؛ صافی، 300 پرسش، ج 2، س 297؛ تبریزی، منهاج الصالحین، ج 1، م 1271؛ دفتر مراجع تقلید.

منبع: احکام امر به معروف، علی گرجی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، نشر معارف‫، ۱۳۹۵.