سه‌شنبه، 1 مهر 1399

سوال در مورد خطای پزشکی دکتر جراح

پرسش :

پدر بنده در بیمارستان خصوصی رشت عمل تنگی کانال نخاعی انجام داد. پس از پایان عمل، دکتر جراح از اتاق عمل بیرون اومد و گفت که حال پدر خوبه و بهوش اومده، بعد از اون بدلیل بی توجهی و غفلت تو ریکاوری پدرم دچار هیپوکسی میشه و به کما میره. حالا هم حدوداً 40 روز تو کماست با ضریب هوشیاری پایین و زندگی نباتی داره. میخواستم بدونم اگه موفق بشم محکومشون کنم هزینه بیمارستان چی میشه؟ اگر پول بیمارستان رو تا آخر ندم چیکارم میکنند؟ دیه اش چطوری؟ مجازات زندان داره؟

پاسخ :
در هر صورت چنانکه حکم بطور کامل به نفع شما صادر شود صرفا می توانید در حدود حکم صادره دبه و یا هر خسارت وارده را دریافت نمایید.تشخیص موضوع با مقام صادر کننده حکم هست.

منبع: گروه حقوقی میزان