پنجشنبه، 24 مهر 1399

عدم حضور زن در دفترخانه ازدواج و طلاق

پرسش :

در صورت ممانعت زن از ارائه گواهی عدم بارداری یا غیبت آیا دفتر خانه میتواند طلاق را ثبت کند؟ در این میان تکلیف مرد چیست؟

پاسخ :
در موردی که گواهی عدم امکان سازش صادر شده باشد زن از زمان تاریخ مشخص در گواهی یک هفته فرصت دارد که برای جاری شدن صیغه طلاق در دفترخانه حاضر شود. در صورت عدم حضور دفتردار اخطاریه حضور برای ایشان صادر کند که ظرف یک هفته برای این منظور در دفترخانه حاضر شوند در صورت غیبت مجدد صیغه طلاق بدون حضور زوجه جاری می شود.

منبع: گروه حقوقی میزان