جمعه، 23 آبان 1399

احکام قرآنی | استفتاء از آیت الله تبریزی (ره): سوال شصت و سه

پرسش :

آیا مرد مى تواند مهریه همسر خود را آموزش تلاوت قرآن قرار دهد در صورت مثبت بودن، اگر مرد تلاش خود را انجام داد، ولى زن به جهت کند ذهنى یا کمبود استعداد نتوانست یاد بگیرد، وظیفه شوهر چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى؛ مهر قرار دادن آموزش قرآن مانعى ندارد.
و اگر زن به جهت بى استعدادى نتوانست یاد بگیرد، به همان مقدار که یاد گرفته، ولو چند سوره کوچک باشد، کافى است، واللّه العالم.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام