چهارشنبه، 26 آذر 1399

پیامدهاى تفرقه از منظر قرآن

پرسش :

آثار و پیامدهاى تفرقه از نظر قرآن کریم چیست؟

پاسخ :
مطابق آیات قرآن، از هم گسستگى و زوال قدرت و شوکت از آثار و پیامدهاى تفرقه است.

خداوند سبحان مى فرماید: «وَأَطِیعُوا اللهَ وَرَسُولَهُ وَلا تَنازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ ریحُکُمْ وَاصْبِرُوا إِنَّ اللهَ مَعَ الصّابِرِینَ»(1)؛ (و (فرمان) خدا و پیامبرش را اطاعت نمایید و نزاع (و کشمکش) نکنید، تا سست نشوید، و قدرت (و شوکت) شما از میان نرود، و صبر و استقامت کنید که خداوند با استقامت کنندگان است).

ضمن اینکه از آثار و نتائج وحدت که در رأس آن قرار گرفتن در راه راست است نیز محروم خواهد شد.

پی نوشت:
(1). سوره انفال، آیه 46.

منبع: امام شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران، چاپ دوم، ج 1، ص 16.