معرفی بادام هندی و خواص درمانی آن (بخش دوم)

بادام هندی در درمان بیماری دیابت، کم خونی و نیز درمان سنگ کیسه صفرا مؤثر است. این خوراکی با ایجاد یک سیستم دفاعی متشکل از آنتی‌اکسیدان، به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن نیز کمک می‌کند و همچنین  مصرف آن دارای عوارضی هم است که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.
جمعه، 28 دی 1397
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
معرفی بادام هندی و خواص درمانی آن (بخش دوم)
تحقیقات نشان داده است که عصاره بادام هندی اثرات تغییر رنگ پیری را محدود کرده و سلول های سرطانی را از بین می برد.
 
چکیده : بادام هندی در درمان بیماری دیابت، کم خونی و نیز درمان سنگ کیسه صفرا مؤثر است. این خوراکی با ایجاد یک سیستم دفاعی متشکل از آنتی‌اکسیدان، به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن نیز کمک می‌کند و همچنین  مصرف آن دارای عوارضی هم است که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.

تعداد کلمات 1181 / تخمین زمان مطالعه 6 دقیقه
معرفی بادام هندی و خواص درمانی آن (بخش دوم)

کاربرد آشپزی

مغزهای بادام زمینی خوشمزه و بسیار پرطرفدار هستند. می توان از آنها به شکل ساده یا برشته با نمک یا بدون نمک لذت برد. آنها به غذاهای گیاهی و غیر گیاهی و طیف وسیعی از خوراکی های شیرینی مانند کوکی ها، بیسکویت ها و بستنی اضافه می شوند. به غیر از مغز معروف و خوشمزه بادام هندی، درخت بادام هندی نیز گنجینه ای ارزشمند از کاربردهای دارویی و صنعتی می باشد. این کاربرد ها به طور گسترده ای در گویانا و سراسر آمازون محبوب هستند.

مایع پوسته مغز بادام هندی: این یک محصول جانبی است که در هنگام پردازش بادام هندی به دست می آید و به لحاظ مصرف صنعتی بسیار متنوع است. این مایع یکی از منابع فنول های طبیعی موجود استفنول یک ماده خام است که برای تهیه داروها، حشره کش ها، رنگ ها، پلاستیک ها، رزین ها و خاصیت ضد موریانه برای چوب استفاده می شود. با توجه به خواص دارویی و وجود اسید آناکاردیک، مایع پوسته مغز بادام هندی دارای اثر آنتی بیوتیکی است و در درمان زخم های دهانی، جذام، عفونت قارچی، زگیل، اسکوربوت و پیلپا استفاده می شود.

برگ و پوست بادام هندی: پوست و برگ این درخت دارای فواید دارویی است و به عنوان درمان هم برای اسهال و هم برای کولیک استفاده می شود. عصاره برگ بادام هندی برای کاهش قند خون و فشار خون مورد استفاده قرار می گیرد. روغن استخراج شده از دانه های آن در تهیه حشره کش ها موثر است. دم کرده پوست درخت بادام هندی دارای خواص قابض است و به عنوان دهانشویه برای درمان زخم های دهانی و به عنوان درمان برای گلو درد و آنفولانزا استفاده می شود. برگ های درخت بادام هندی، هنگامی که با آب جوشانده می شوند، به عنوان ضد پریتیک عمل می کنند و برای درمان درد و ناراحتی در سراسر بدن مورد استفاده قرار می گیرند.

میوه بادام زمینی (سیب بادام هندی): سیب های بادام هندی دارای خواص ضدباکتری هستند و اثبات شده است که در درمان زخم معده و گاستریت، که معمولا توسط باکتری های H. pylori ایجاد می شود موثر هستند. آب سیب بادام هندی غنی از ویتامین C است و دارای اثر ضد اسکوربوت است. به علت وجود آنتی اکسیدان ها این میوه در صنایع آرایشی استفاده می شود و در آماده سازی کرم ها و شامپو های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. در آمریکای جنوبی، از سیب بادام هندی برای تهیه سس ها، مرباها، و کاری ها استفاده می شود. به علت طعم اسیدی آن و به دلیل وجود یک لایه پوستی که به واکنش های آلرژیک بر روی گلو یا زبان منجر می شود، خوردن آن خیلی خوشایند و محبوب نیست. این میوه را می توان تنها پس از بخارپز کردن و یا جوشاندن به مدت چند دقیقه مصرف کرد.

عصاره بادام هندی
: حاوی اسید آناکاردیک است که یک آنتی اکسیدان است و نشان داده شده است که اثرات تغییر رنگ پیری را محدود کرده و سلول های سرطانی را از بین می برد. میوه های درخت بادام هندی برای درمان برفک نوزادان و دهان درد استفاده می شوند. در آمازون، مردم از چای تهیه شده از پوست و آب سیب بادام هندی برای اسهال خونیمزمن و به عنوان یک دارو ضد اسهال استفاده می کنند. همچنین اعتقاد بر این است که این میوه دارای خاصیت سودورفیک یا القا کننده عرق است. آب گرفته شده از سیب بادام هندی می تواند به عنوان یک پماد برای درد روماتیسم و نورالژی نیز استفاده شود.

دانه های بادام هندی: روغن استخراج شده از دانه های بادام هندی به طور گسترده ای برای درمان پاشنه ترک خوردهاستفاده می شود. پودر دانه های بادام هندی دارای اثرات ضد زخم است و برای درمان نیش مار مورد استفاده قرار می گیرد.

ساقه بادام زمینی: صمغ استخراج شده از ساقه بادام هندی به عنوان لاک و جلا برای کارهای چوبی و کتاب استفاده می شود.
 
 

عوارض جانبی بادام هندی

سنگ های کلیوی: بادام هندی حاوی نمک های اگزالات است که باعث تداخل در جذب کلسیم در بدن می شوند. کلسیم انباشته شده می تواند منجر به تشکیل سنگ های کلیوی شود. تحقیقات انجام شده در این زمینه نشان می دهند افرادی که مستعد ابتلا به سنگ کلیه هستند، باید تنها مقادیر کمی از مغزهای بادام هندی را مصرف کنند.

آلرژی به بادام هندی: علیرغم تعدادی از فواید سلامتی، مصرف بادام هندی می تواند باعث ایجاد آسیب های سلامتی به افرادی که به مغزهای درختان آلرژی دارند، شود. خوب است بدانیم که همراه با تغییر استانداردهای ملی در زمینه تولید، انتقال و پردازش مواد غذایی، چنین آلرژی هایی در مناطق یا کشورهای مختلف نیز متفاوت است.
واکنش های آلرژیک ناشی از مغزهای درختی مانند بادام هندی، گردو، و پسته می توانند خفیف یا شدید باشند. توصیه می شود در صورت بروز هرگونه آلرژی پس از مصرف بادام هندی با پزشک مشورت کنید.

درماتیت تماسی: درماتیت تماسی یک بیماری پوستی خارشی است که در نتیجه تماس پوست با آلرژن ایجاد می شود. کهیر و تورم ممکن است در اطراف دهان یا سایر قسمت هایی که با آجیل یا پوسته های آنها تماس داشته اند، رشد کنند.اسید آناکاردیک موجود در بادام هندی نیز باعث ایجاد تاول مایع پوسته مغز بادام هندی شود و می تواند سبب بروز خارش و آلرژی شدید پوستی شود.

ناراحتی های دستگاه گوارش: برخی افراد ممکن است در صورتی که به بادام هندی حساسیت داشته باشند، تهوع، اسهال، گرفتگی شکمی، سرفه و استفراغ را تجربه کنند.

مشکلات تنفسی: آبریزش بینی، سرفه و تنگی نفس اغلب احساس می شود. واکنش های شدید تر می توانند موجب مرگ و میر ناشی از التهاب حنجره یا آنافیلاکسی شوند.

آنافیلاکسی: آنافیلاکسی یک واکنش آلرژیک پیشرفته سریع است که می تواند برای کل بدن به علت برخی مواد شیمیایی که برای بدن حساسیت ایجاد می کنند رخ دهد. این واکنش بیشتر به دلیل آلرژی های غذایی ایجاد می شود. همانطور که در تحقیقات مختلف نشان داده شده است، مغزهای بادام هندی می توانند خطر بالایی از آنافیلاکسی ایجاد کنند. این واکنش می تواند به نشانه هایی مانند تنفس پر سر و صدا، ناخودآگاهی، رنگ پریدگی، تورم زبان و یا گلو و خفگی در صدا منجر شود. آنافیلاکسی یک وضعیت اورژانس پزشکی است و باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
به جز چندین مورد استثناء، بادام هندی گزینه ای سالم برای گنجاندن در رژیم غذایی است. اگر در مقادیر مناسب مصرف شود، می تواند به حفظ سلامتی قوی و پایدار کمک کند. به خصوص برای گیاهخوارانی که از گوشت پرهیز می کنند، مغزها می توانند جایگزین خوبی برای جبران سهم آنها از مواد مغذی ضروری باشند.
پس از خوردن این آجیل لذت ببرید.

منبع : سایت راستینه

بیشتر بخوانید :
مغذی‌ترین مغزهای خوراکی یا آجیل
خواص و فواید بادام 
معرفی بادام تلخ و خواص درمانی آن



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
سبک زندگی مرتبط
موارد بیشتر برای شما