روزه درمانی، درمانگر بیماری ها (بخش اول)

درمان طبیعی بیماری ها با روزه درمانی امکانپذیر است. روزه گرفتن به معنای خودداری کامل از خوردن غذا برای مدت زمانی کوتاه یا بلند برای رسیدن به اهدافی خاص می باشد. با ما همراه باشید.
چهارشنبه، 4 ارديبهشت 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
روزه درمانی، درمانگر بیماری ها (بخش اول)
روزه درمان شگفت انگیزی برای اگزما و سایر بیماری های پوستی است و تنها امید برای درمان دائمی بسیاری بیماری ها محسوب می شود.
 

مقدمه 

روزه گرفتن قدیمی ترین و موثرترین و در عین حال کم هزینه ترین روش برای درمان بیماری هاست و پایه و اساس درمان طبیعی محسوب می شود. دکتر آرنولد اِهرت (Dr.Arnold Eheret)، پدیدآورنده سیستم درمانی رژیم غذایی بدون ماهیچه، روزه گرفتن را «قویترین و تنها درمان شفابخش طبیعت» و «تنها قانون اساسی تمامی شیوه های درمانی» می داند. روزه گرفتن یکی از قدیمی ترین سنت هاست و تقریبا در هر مذهبی وجود دارد. طرفداران دین اسلام، بودائیان و هندوها و بسیاری از مذاهب دیگر دارای دوره های مشخصی برای روزه گرفتن هستند. کشیشان قرون وسطی تأکید زیادی بر روزه گرفتن داشتند.
در سرتاسر تاریخ پزشکی، روزه گرفتن یکی از قابل اعتمادترین شیوه های درمانی به حساب می آمد. سقراط، گالن، پاراسلس و بسیاری از بزرگان دیگر عرصه پزشکی روزه گرفتن را برای درمان بیماران خود تجویز می کردند. بسیاری از پزشکان برجسته معاصر با موفقیت این سیستم درمانی را در درمان بیماری های گوناگون به کار برده اند.
 

دلیل اصلی بروز بیماری ها

دلیل اصلی بروز همه بیماری ها تجمع مواد زائد و سمی در بدن است که از پرخوری به وجود می آید. اکثریت افراد در خوردن زیاده روی می کنند و دارای شغل های ساکن و کم تحرکی هستند که امکان تحرک کافی و مناسب را برای استفاده از این مقدار زیاد غذا فراهم نمی کند. این غذای اضافی فشار زیادی را بر اندام های گوارشی و جذب کننده غذا وارد می کند و بدن را پر از مواد سمی و ناخالصی ها می کند. دستگاه گوارشی و دفعی بدن کند شده و فعالیت عملکردی کل بدن انسان مختل می شود.
شروع بیماری صرفا فرایند خلاص شدن بدن از این ناپاکی هاست. تمامی بیماری ها را می توان فقط بوسیله یک شیوه درمان کرد با عمل کردن به مخالف آنچه که باعث بروز بیماری شده است، یعنی با کاهش میزان ورودی غذا یا همان روزه گرفتن، با محروم کردن بدن از غذا برای مدت زمانی مشخص، این فرصت به اندام های دفعی همچون رود ها، کلیه ها، پوست و ریه ها داده می شود تا مواد زائد را از بدن دفع کنند. بنابراین، روزه گرفتن صرفا فرایند پاکسازی و یک شیوه موثر و سریع درمانی می باشد. روزه گرفتن همچنین منجر به احیای دوباره خون و بازسازی و احیای بافت های گوناگون بدن می شود.
 

طول مدت روزه گرفتن

طول مدت روزه گرفتن بستگی به سن بیمار، طبیعت خود بیماری و مقدار و نوع داروهایی دارد که قبلا مصرف شده است. طول مدت روزه گرفتن مهم است، زیرا روزه گرفتن به مدت طولانی اگر بدون آگاهی های لازم صورت بگیرد می تواند خطرناک باشد. بنابراین، توصیه می شود که بیماران از روزه های کوتاه مدت دو یا سه روزه استفاده کنند و به تدریج مدت زمان هر روزه را تا یک روز و بیشتر افزایش دهند. با این حال، طول مدت زمان روزه گرفتن نباید از یک هفته تجاوز کند. این کار بدن بیمار را قادر می کند تا به تدریج و به آرامی بدون گذاشتن اثرات جانبی خطرناک بر روی عملکرد طبیعی بدن مواد سمی را از آن دفع کند. شیوه درست زندگی کردن و استفاده از رژیم غذایی متعادل بعد از روزه شادابی و نشاط را به بدن باز می گرداند.
استفاده از روزه در درمان انواع بیماری های معده و روده و همچنین در بیماری های حاد کلیوی و کبدی کاملاً مفید و موثر است. روزه درمان شگفت انگیزی برای اگزما و سایر بیماری های پوستی است و تنها امید برای درمان دائمی بسیاری بیماری ها محسوب می شود. اختلالات گستردد عصبی همچنین به شکل مناسبی به این شیوه درمانی واکنش نشان می دهند. با این حال، روزه را نباید در درمان هر بیماری استفاده کرد. در بیماری های دیابت، مراحل پیشرفته سل و موارد حاد ضعف اعصاب، استفاده از روزه های طولانی مدت مضر خواهد بود. با این وجود، در بسیاری از موارد اگر بیمار استراحت کند و تحت مراقبت های حرفه ای و صحیح قرار بگیرد، هیچ ضرری در استفاده از روزه متوجه او نخواهد بود.
 

شیوه های روزه گرفتن

بهترین، امن ترین و موثرترین شیوه، گرفتن روزه با استفاده از آب میوه ها یا عصاره سبزیجات است. اگرچه شکل قدیمی و کلاسیک روزه با استفاده از آب خالص بوده است، اما بیشتر متخصصان طبیعت درمانی برجسته امروزه موافق هستند که روزه آب میوه نسبت به روزه آب خالص برتر است. دکتر رنگار برگ، متخصص برجسته تغذیه می گوید: «در طول دوره روزه گرفتن، بدن مقادیر زیادی از مواد جمع شده زائد را سوزانده و از آن خارج می کند. ما می توانیم به این فرایند پاکسازی با نوشیدن آب میوه های قلیایی به جای نوشیدن آب به هنگام روزه گرفتن کمک کنیم. در نتیجه این کار، دفع اسید اوریک و سایر اسیدهای غیرآلی از بدن تسریع بخشیده می شود. و قندی که در آب میوه ها وجود دارد قلب را تقویت می کند. بنابراین، روزه آب میوه بهترین شکل روزه گرفتن است. ویتامین ها، مواد معدنی، آنزیم ها و عناصر کم نیاز موجود در آب میوه ها و عصاره سبزیجات کاملا در طبیعی کردن تمامی فرایندهای بدن موثر هستند. آن ها مواد ضروری را برای فعالیت خود درمانی بدن و احیای سلول ها فراهم می کنند و در نتیجه، به سرعت بهبود بدن را از بیماری تسریع می بخشند. تمامی آب میوه ها را باید از میوه های تازه تهیه کرد. از آب میوه های آماده یا فریز شده نباید استفاده کرد.

ادامه دارد....

منبع : سایت زوم لایف


مقالات مرتبط
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
سبک زندگی مرتبط
موارد بیشتر برای شما