تشریح ارتباط تجهیزات اینترنت متقارن ماهواره ای
اطلاعات عمومي درمورد تجهيزات متقارن ماهواره اي !
قطعات اصلی این تجهیزات در ذیل اشاره گردیده است اما لازم به توضییح است که دیش سند بسیار متفاوت از دیش های رسیو معمولی است و کانون بسیار دقیقی را لازم دارد زیرا که در میزان سند شما تاثیر بسزایی دارد .
اما مهم ترین عامل های اصلی شما ست مودم و باک (بی یو سی ) می باشد که میزان سند شما را تعیین می کنند. مثلن با یک باک 2وات و یک دیش 1.8 تا 512 کیلو بیت در ثانیه می توان سند نمود اما با یک باک 4 وات تا یک مگ و کمی بالاتر و با یک باک 8 وات به راحتی می توان تا 2 مگابیت در ثانیه نیز سند نمود که البته درایران اغلب از 2 وات استفاده می شود چون اولن در رسیو دیتا محدودیتی نیست و برای سند هم پهنای باند بالای 512 برای مکان های خیلی خاص لازم می گردد.
گاهی از اوقات با کوچکتر و بزرگتر بودن ابعاد دیش می توان با هزینه کمتر به سند مورد نظر دست یافت . برای مثال ممکن است با یک دیش 1.2 یا 98 با هزینه کمتر حتی 128 را هم به راحتی سند نمود و احتیاجی به تهیه دیش با ابعاد بزرگتر نباشد و هزینه کمتری بابت دیش پرداخت گردد.
نمونه دیگر و ارزان قیمت تجهیزات دوطرفه با پهنای باند اشتراکی عرضه میگردد و اکثرا این سرویس ها تعداد یوزرها را محدود می نماید که این عمل با محدود کردن تعداد کانکشن تی سی پی آی پی انجام میگیرد که اتفاقا نرم افزار های جالبی هم در این زمینه عرضه شده . این تجهیزات را می توان بین 2 تا 4 میلیون هم درایران تهیه نمود که البته متفاوت هستند و هرکدام پهنای باند مخصوصی را ارائه میدهند از معایب اینها اغلب بالا بودتن زمان پینگ - استفاده از کش سرور های بسیار قوی -محدود بودن تعداد ای پی های ولید - قدرت سند ضعیف - نداشتن تضمین کیفیت در سرویس مثل ارائه پهنای باند ددیکیت - استفاده از یک نوع پهنای باند بالاجبار و ... می باشد که البته از مزیت آنها هم ارزان بودن تجهیزات و ارزان بودن پهنای باند اشتراکی دوطرفه می باشد . البته مدل های جدید تر این قابلیت را داراهستند که پهنای باند متفاوتی را از شرکت دیگری خریداری کنید . در کل این تجهیزات بیشتر جهت امور کافی نت و اداری استفاده میگردد
منبع: http://www.eshtehard.net/
/س