حمله‌ی اضطراب چیست؟

اضطراب همیشه بد نیست، من معتقدم که اضطراب و کنجکاوی در زندگی افراد گاهی اوقات باعث می‌شود تا آن‌ها کارهایی را انجام دهند که ممکن است در مواقع عادی قادر به انجام آن نباشند. با این‌حال، در برخی مواقع
دوشنبه، 13 شهريور 1396
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: علی اکبر مظاهری
موارد بیشتر برای شما
حمله‌ی اضطراب چیست؟
حمله‌ی اضطراب چیست؟

مترجم: سهیلا حاجی‏زاده
منبع:راسخون
 

اضطراب همیشه بد نیست، من معتقدم که اضطراب و کنجکاوی در زندگی افراد گاهی اوقات باعث می‌شود تا آن‌ها کارهایی را انجام دهند که ممکن است در مواقع عادی قادر به انجام آن نباشند. با این‌حال، در برخی مواقع اضطراب شدید باعث شده تا زندگی روزمره‌ی فرد به طور کامل مختل شود و باعث بروز مشکلات بعدی گردد. حمله‌ی اضطراب یک مرحله ی ناگهانی از اضطراب عاطفی بوده که معمولا در اثر بروز حوادث غیر معمول و استرس زا در زندگی فرد رخ می‌دهد. اضطراب چیزی جز واکنش بدن به تهدیدات درک شده توسط ذهن نیست. اما، در صورتی‌که فرد از اختلال اضطرابی و یا پانیک رنج می‌برد، می‌تواند در برخی مواقع دچار این حملات شدید گردد. ذهن ما معمولا هشدارهای اشتباهی را می فرستد که منجر به بروز اضطراب در ما می‌گردد. آمارها نشان می‌دهد که تقریبا 40 میلیون نفر از بزرگسالان آمریکایی از اختلالات اضطراب رنج می‌برند و تقریبا 42 میلیارد دلار را سالانه برای درمان این اختلال هزینه می‌کنند. افرادی که از این اختلالات رنج می‌برند، به طور مداوم دچار احساس بسیار وحشتناک، ترس و اضطراب می‌گردند. این وضعیت ذهنی می‌تواند باعث بروز واکنش‌ها و علائم فیزیکی در فرد شود که می‌تواند زندگی روزمره و فعالیت‌های فرد بیمار را دچار اختلال کند. در واقع چنین افرادی در این مواقع احساس بروز حملات قلبی و یا حتی مرگ را دارند.

اتفاقاتی که در طول حملات اضطرابی رخ می‌دهد.

تقریبا هر یک از ما حملات اضطرابی را در برخی از مواقع زندگی تجربه می‌کنیم. با این‌حال، در صورتی‌که مواردی در زندگی وجود داشته باشد که شیوه‌ی زندگی شما را مختل کند، پس مطمنا از حملات اضطرابی رنج می‌برید. در صورتی‌که شما در زندگی قصد کنترل زندگی و همه‌ی اطرافیان خود را داشته باشید، مشکلاتی را در زندگی خواهید داشت چون هرگز این اتفاق نمی‌افتد و در نتیجه‌ی عدم بروز این موضوع، قلب شما شکسته شده و باعث بروز اضظراب در شما می‌گردد. به واسطه‌ی بروز چنین شرایط عاطفی علائمی مانند تنگی نفس، حالت تهوع، استفراغ، لرزش و چشمک زدن در شما بروز می‌کند. به همین دلیل، اکثر مردم این احساس را مشابه با احساس مرگ می‌دانند. مدت زمان بروز و تداوم حملات اضطرابی از فردی به فرد دیگر متفاوت می‌باشد. برخی مواقع ممکن است یک حمله‌ی اضطرابی برای چند دقیقه طول بکشد، در حالی‌که برخی مواقع این حالت تا 30 دقیقه نیز به طور می‌انجامد. در زیر برخی از رایج‌ترین نشانه‌های بروز اضطراب را ذکر می‌کنیم.
بیقراری، دردهای عضلانی، ناتوانی در تمرکز، اسهال، تحرک بیش از حد، احساس تنگی نفس، خشکی دهان

کارهای لازم در طول حمله‌ی اضطرابی

اگرچه در هنگام بروز حمله‌ی اضطرابی ممکن است احساس کنید که به حمله‌ی قلبی دچار شده‌اید و به معنای واقعی کلمه احساس مرگ را داشته باشید، اما در این مواقع به خودتان یاداوری کنید که شما بر اثر بروز این اختلال نمی‌میرید. رویکردها و تکنیک‌های مختلفی وجود دارد که می‌تواند به شما در هنگام بروز این اختلالات کمک کند.
زمانی‌که از این اختلالات رنج می‌برید، موارد زیر را به خود یاداوری کنید:

بر روی مسائل واقعی تمرکز کنید.

در این مواقع سعی کنید بر روی مسائل خوب تمرکز کنید. در هنگام بروز این مشکل سعی کنید به آرامی نفس عمیق بکشید و بر ترس و استرس خود غلبه کنید. بر روی چیزهایی تمرکز کنید که ذهن شما را از استرس و اضطرابی که درگیر آن هستید، دور می‌سازد.

استفاده از تکنیک‌های تنفس

تنفس عمیق معمولا به آرام شدن ذهن شما و کاهش اضطراب کمک می‌کند. با این‌حال، شما باید از تنفس در ناحیه‌ی قفسه‌ی سینه خودداری کنید، چون این موضوع به افزایش بی‌حسی و سرگیجه کمک می‌کند. در عوض، از طریق معده به آرامی نفس بکشید، این موضوع احساس خوبی به شما خواهد داد.

مراجعه به پزشک

همانطور که در ابتدای مقاله ذکر شد، بروز یک بار حملات پانیک امری معمول می‌باشد، اما در صورتی‌که این حمله به صورت مکرری رخ دهد، بهتر است به پزشک مراجعه کیند تا با انجام بررسی‌های لازم گزینه‌های درمانی مناسب را به شما ارائه دهد. چون در صورت عدم درمان این موضوع، ممکن است کارهای روزمره‌ی شما مختل گردد.
اکنون که تا حدودی از این بیماری آگاهی دارید، می‌توانید به راحتی از طریق درمان، از شر حملات اضطرابی خلاص شوید. تکنیک‌های متنوعی مانند روان درمانی، تمرینات تنفسی، مدیتیشن، یوگا و داروهایی وجود دارد که می‌تواند به غلبه بر این حملات کمک کند. با این‌حال، این موضوع ناراحت کننده است که بدانید اکثر مردم در هنگام ابتلا به این اختلالات به دنبال یافتن کمک‌های درمانی نیستند و این موضوع می‌تواند شرایط بیماری را بدتر کند. همواره به خاطر داشته باشید که در صورتی‌که هر کدام از این علائم را تجربه می‌کنید، دلیلی ندارد که فکر کنید دیوانه‌ی ذهنی هستید، فقط ذهن شما هشدارهای نادرستی را ارسال می‌کند که باعث واکنش شما می‌گردد، باید یاد بگیرید که در این مواقع خود را کنترل کرده و ذهنتان را آرام سازید که این موضوع نیز کاملا امکانپذیر می‌باشد.
 


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط
موارد بیشتر برای شما