یهود را بهتر بشناسیم

در این مقال می خوانیم که قوم یهود که البته خود ادعای سلطه و تسلط بر جهان را دارند و خود را نژاد برتر می خوانند، طغیانگر و متجاوز و مفسد فی الارض می باشد و همچنین باید دانست که در درجه نخست اینکه دانشمندان يهود، دستورات و قوانين آسمانى تورات را تحريف كردند،و در درجه دوم این که تجّار و ثروتمندان آنان نيز به ربا و حرام‏خوارى و رفاه‏طلبى روى آوردند، ودر درجه سوم : این که عامّه مردم نيز در برابر دعوت به جهاد و مبارزه، از روى تن‏پرورى و ترس،
يکشنبه، 7 خرداد 1391
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
یهود را بهتر بشناسیم

  یهود را بهتر بشناسیم
یهود را بهتر بشناسیم


 

نويسنده: سید علی حسینی قورتانی
منبع: اختصاصی راسخون



 
یهود را بهتر بشناسیم

چکیده
 

در این مقال می خوانیم که قوم یهود که البته خود ادعای سلطه و تسلط بر جهان را دارند و خود را نژاد برتر می خوانند، طغیانگر و متجاوز و مفسد فی الارض می باشد و همچنین باید دانست که در درجه نخست اینکه دانشمندان يهود، دستورات و قوانين آسمانى تورات را تحريف كردند،و در درجه دوم این که تجّار و ثروتمندان آنان نيز به ربا و حرام‏خوارى و رفاه‏طلبى روى آوردند، ودر درجه سوم : این که عامّه مردم نيز در برابر دعوت به جهاد و مبارزه، از روى تن‏پرورى و ترس، از رفتن به جبهه نبرد و ورود به سرزمينِ مقدّس، سر باز زدند.و همچنین قرآن کریم به عنوان الگوی جهانیان برخی از ویژگیهای بارزی که باعث شده قوم یهود از دنائت و پستی ویژه ای برخوردار باشد را یاد آور شده ایم.
کلید واژه : یهود ، بنی اسرائیل ،پیشینه یهود ، واژه یهود ، قساوت قلب ، دنیا پرستی،

مقدمه و پیشگفتار
 

باید توجه داشت که یهودیان اقوامی هستند که در پیشینه تاریخ خود را نژاد برتر و حاکم و فرمان روای جهان می دانستند .تا جائی که سه عامل مهم در شکل گیری و پیدایش قومیت یهود نقش به سزائی ایفاء نموده است که عبارت است از: 1 – نژاد یعنی آن ها نسبت به نژاد خود ازحساسیت خاصی برخودارند به طوری که هر شخصی که یهودی باشد را به عنوان نژاد برتر تلقی نمی کنند 2- خاك (یعنی مكان‏هاى زيستى آن ها برایشان بسیار قابل توجه است بدین جهت آن ها فلسطین اشغالی و اورشلیم را سرزمین موعود می پندارند) 3 - دين و آئین آنها که عبارت است از یک سلسله تحریفات تورات. (1)دانشمندان يهود، دستورات و قوانين آسمانى تورات را تحريف كردند، تجّار و ثروتمندان آنان نيز به ربا و حرام‏خوارى و رفاه‏طلبى روى آوردند، و عامّه مردم نيز در برابر دعوت به جهاد و مبارزه، از روى تن‏پرورى و ترس، از رفتن به جبهه نبرد و ورود به سرزمينِ مقدّس، سر باز زدند. به خاطر اين انحرافات، خدا آنان را از اوج عزّت و فضيلت، به نهايت ذلّت و سرافكندگى مبتلا ساخت . ما در هر نماز، از خداوند مى‏خواهيم كه مانند غضب‏شدگان نباشيم. يعنى نه اهل تحريف آيات و نه اهل ربا و نه اهل فرار از جهاد در راه حقّ، و همچنين از گمراهان نباشيم، آنان كه حقّ را رها كرده و به سراغ باطل مى‏روند و در دين و باور خود غلوّ و افراط كرده و يا از هوى و هوس خود و يا ديگران پيروى مى‏كنند. (2)هر گاه در حالات يهود از زمان حضرت موسى «ع» تا اين زمان بررسى كنيم مى‏فهميم كه هيچ طائفه بقدر اينها قساوت قلب نداشته اند كه حتى نسبت بزن و فرزند خود ترحم نمى‏نمودند و البته قرآن کریم می فرماید دلهاى اينان از سنگ خارا سخت‏تر است.بدین جهت باید دانست که قساوت و سنگدلى، بدترين نوع مرض روحى است كه به جهت لجاجت‏هاى پى در پى، براى انسان پيدا مى‏شود لذا در مورد قساوت قلب یهودیان خداوند متعال مى‏فرمايد: (ثُمَّ قَسَتْ قُلُوبُكُمْ مِنْ بَعْدِ ذلكْ فَهِىَ كَالْحِجَارَةِ اَوْ أشَدُّ قَسْوَةً وَ إنَّ مِنَ‏الحِجَارةِ لَما يَتَفَجَّرُ مِنْهُ الأنْهارُ وَ اِنَّ مِنْها لَما يَشَّقَّقُ فَيَخْرُجُ مِنْهُ الْماءُ وَ اِنَّ مِنْها لَما يَهْبِطُ مِنْ خَشْيَةِ اللَّهِ وَ مَا اللَّهُ بِغافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُونَ)(3) یعنی: سپس دلهاى شما (یهودیان) بعد از اين جريان سخت شد، همچون سنگ يا سخت‏تر! چرا كه از پاره‏اى سنگ‏ها، نهرها شكافته (و جارى) مى‏شود و پاره‏اى از آنها، شكاف برمى‏دارد و آب از آن تراوش مى‏كند، و بعضى از سنگ‏ها از خوف خدا (از فراز كوه) به زير مى‏افتد. (امّا دلهاى شما هيچ متأثّر نمى‏شود) و خداوند از اعمال شما غافل نيست.

پیشینه یهود
 

باید به این نکته در مقدمه گفتار بسیار توجه نمود که دربررسی و پژوهش در مورد پیشینه وزمان تشکیل یهود بدین نکته برمی خوریم که قومیت یهود آنچنان پیچیده و در هم تنیده است که سه عامل مهم در شکل گیری و پیدایش قومیت یهود نقش به سزائی ایفاء نموده است که عبارت است از: 1 – نژاد2- خاك (یعنی مكان‏هاى زيستى) 3. دين . بدین علت است که پژوهشگران تاريخى نوشته‏اند: «از لحاظ تاريخى، مذهب يهود همواره تأكيد خاصّى بر سابقه قومى و يا نژادى خويش داشته و بر اين همبستگى خونى، اصرار ورزيده است؛ به نحوى كه در آن حضرت ابراهيم (ع) به عنوان» «پدر مؤمنان» در رأس قرار داشته و نژاد يهود، فرزندان وى به حساب آمده‏اند ...» (4)و این در حالى كه همه ما مى‏دانيم که آن حضرت از پيامبران اولوالعزم و نيز بنيانگذار مكتب توحيد و دين حنيف الهى «اسلام» بوده است. البته ناگفته پیداست که اسلام به معنای لغوی یعنی تسلیم بودن در برابر خدا و ایمان خالص به خدا می باشد. چنانکه در قرآن کریم در مورد حضرت ابراهیم (علیه السلام می فرماید: ما كانَ إِبْراهِيمُ يَهُودِيًّا وَ لا نَصْرانِيًّا وَ لكِنْ كانَ حَنِيفاً مُسْلِماً وَ ما كانَ مِنَ الْمُشْرِكِينَ(5) یعنی: (بر خلاف ادّعاى يهوديان و مسيحيان،) ابراهيم نه يهودى بود و نه نصرانى، بلكه او فردى حق‏گرا و تسليم خدا بود و هرگز از مشركان نبود.
بنابراين، چنان كه ملاحظه مى‏شود همه اسامى اين قوم، معناى سه عنصر نژاد، خاك و دين را در بردارد. گذشته از اين‏، خود يهوديان نيزدائما بیان می نمودند که میان نژاد ، خاک و دین پیوندی ناگسستنی و غیر قابل تفکیک میباشد . به تعبیر رساتر این که یهودیان پيوسته اصرار مى‏ورزند كه پيوندى ناگسستنى ميان نژاد، خاك و دين يهود، وجود دارد؛
 
و بر اين اساس، در ادبيات ملى ودينى آن‏ها از «ارض موعود» و سرزمين آبا و اجدادى، سخن مى‏رود، كه بنا به ادّعاى آنان كنعان و فلسطين مى‏باشد. (6)نيز آن‏ها در طول تاريخ كوشيده و مى‏كوشند تا عامل نژاد را در گرايش دينى خود مؤثّر، اعلام كنند، و بر اساس اين پندار است كه از تبليغ وارائه مذهب يهودى در ميان ساير ملل، پرهيز كرده، و از پذيرش غير نژاد يهود در دين خود، امتناع ورزيده و مى‏ورزند؛ زيرا غير نژاد يهود را شايسته در آمدن در دين خويش نمى‏دانند! كه اين خود، دليل روشنى بر حسّ برترى جويى و خوى نژاد پرستى قوم يهود مى‏باشد. (7)

واژه شناسی یهود
 

مقصود ازیهود، كساني هستند كه يهودي شدند که در قرآن کریم با تعبیر" هادوا" از آن یاد می شود (هادوا: صاروا يهوداً). در مورد اشتقاق واژه یهود ، دو دیدگاه میباشد. الف) يهود اسم جمع است و مفرد آن يهودي است (همانند روم و رومي) و وجه تسميه يهود بدين نام آن است كه منسوب به «يهوذا» پسر بزرگ حضرت يعقوب(عليه‌السلام) هستند (وذال آن از باب تخفيف به دال تبديل شده است) چنان‏كه روايتي از معاني‏الأخبار آن را تأييد مي‏كند که وقتی از حضرت امام رضا (علیه السلام) در مجلسی سئوال شد که چرا به قوم یهود، یهود می گویند حضرت فرمودند: «إن اليهود سمّي باليهود، لأنّهم من ولد يهوذا بن يعقوب» (8)
ب) يا اين‏كه مشتق از «هَوْد» به معناي توبه و بازگشت است و نام‏گذاري آنان بدين نام براي آن است كه از گوساله‏پرستي بازگشتند و حضرت موسي(عليه‌السلام) از زبان آنان به خداوند عرضه داشت: ما به سوي تو بازگشته‏ايم؛ يا این که گوئیم چون از شريعت حضرت موسي(عليه‌السلام) و يا از شريعت اسلام بازگشتند. عمروبن علا گفته است: «لأنّهم يتهوّدون عند القراءة أي يتحركون»؛ يعني چون تورات می خواندند سر خود را می جنبانیدند و سرّ تحرّك آنان در حال قراءت تورات آن است كه اينان بر اين باورند كه آسمان‏ها و زمين‏ها هنگام نزول تورات به حركت درآمد. (9)و همچنين يهوديان و قوم یهود را «بنى اسرائيل» نيز مى‏گويند، و اسرائيل نام يعقوب پيامبر (ع) است؛ پس بنابرین بنى اسرائيل، يعنى فرزندان يعقوب پيامبر. نيز آن‏ها را «كليميان» يا «موسويان» مى‏گويند؛ و «كليم» لقب حضرت موسى (ع) است، چون آن حضرت ملقب به موسى كليم الله بود، آن هم به خاطر هم سخن شدن با خدا و گفت و گو با اوست؛ و معناى موسويان هم روشن است، و آن يعنى منسوب به حضرت موسى، كه هر دو نام، نمايانگر پيروى يهوديان از شريعت حضرت موسى (ع) است .بدین جهت يهوديان پيوسته اصرار مى‏ورزند كه پيوندى ناگسستنى ميان نژاد، خاك و دين يهود، وجود دارد؛ و بر اين اساس، در ادبيات ملى ودينى آن‏ها از «ارض موعود» و سرزمين آبا و اجدادى، سخن مى‏رود، كه بنا به ادّعاى آنان كنعان و فلسطين مى‏باشد. نيز آن‏ها در طول تاريخ كوشيده و مى‏كوشند تا عامل نژاد را در گرايش دينى خود مؤثّر، اعلام كنند، و بر اساس اين پندار است كه از تبليغ وارائه مذهب يهودى در ميان ساير ملل،پرهيز كرده، و از پذيرش غير نژاد يهود در دين خود، امتناع ورزيده و مى‏ورزند؛ زيرا غير نژاد يهود را شايسته در آمدن در دين خويش نمى‏دانند! كه اين خود، دليل روشنى بر حسّ برترى جويى و خوى نژاد پرستى قوم يهود مى‏باشد. (10)

ویژگی های یهود در قرآن
 

امروزه یهودیان صهیونیست از محبوبیت خاصی در میان ملت های مختلف خصوصا در میان مسلمانان دنیا برخوردار نیستند همان گونه که این نژاد کوچک خود را مغز متفکر جهان می دانند و از تجاوز و سرکشی به ملت های مختلف جهان کوتاهی ننموده اند. البته این تجاوز و سرکشی در میان ملت یهود تازگی نداردتا جائی که ملت های پیشین نیز از آزار و اذیت یهود بی بهره نبوده اند.گوستاولوبون فرانسوى در یکی از یادداشت های خود در مورد یهود مى‏گويد: اگر ما بخواهيم صفات يهود را در چند كلمه خلاصه كنيم، بايد بگوئيم: يهود مانند انسانهائى هستند كه تازه از جنگل وارد شهر شده‏اند و هميشه از صفات انسانى بى‏بهره بودند، چرا كه همچون پست‏ترين مردم روى زمين زندگى مى‏كنند. (11) بدین جهت یهودیانی که خود را بنى اسرائيل و پیرو موسای کلیم می دانند هميشه مردمى وحشى، سفاك و بى‏غيرت بوده، حتّى در زمانى كه خود آنها بر كشورهاى خود حكومت مى‏كردند، باز هم از سفاكى خود دست بر نداشته‏اند، بى‏پروا وارد جنگ شده و چون از پاى در مى‏آمدند، به يك مشت خيالات غير انسانى و بى‏اساس پناه مى‏بردند. خلاصه آنكه هيچ فرقى ميان يهود و حيوانات نمى‏توان گذاشت. در این قسمت از نوشتار توجه خوانندگان عزیز را به برخی از ویژگی ها و خصوصیاتی که قرآن کریم در مورد قوم یهود بیان نموده اند دعوت می نمائیم.

1 – قسی القلب و بسیار سنگدل هستند
 

قساوت و سنگدلى، بدترين نوع مرض روحى است كه به جهت لجاجت‏هاى پى در پى، براى انسان پيدا مى‏شود بدین جهت پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: خدا را كيفرهاى روحى و تنى باشد چون تنگى معيشت و سستى در عبادت، و كيفرى بدتر از قساوت قلب نيست(12)قساوت قلب كنايه از عدم تأثير آيات و معجزات باهرات و مواعظ و ادلّه و براهين عقلى در نفوس آنها است بواسطه عناد و عصبيت و توغل در ماديت و ساير امراض روحى كه در آنان رسوخ نموده است. هر گاه در حالات يهود از زمان حضرت موسى «ع» تا اين زمان بررسى كنيد مى‏فهميد كه هيچ طائفه بقدر اينها قساوت نداشته كه حتى نسبت بزن و فرزند خود ترحم نمى‏نمايند و البته دلهاى اينان از سنگ خارا سخت‏تر است. چنانچه در این باره خداوند متعال مى‏فرمايد: (ثُمَّ قَسَتْ قُلُوبُكُمْ مِنْ بَعْدِ ذلكْ فَهِىَ كَالْحِجَارَةِ اَوْ أشَدُّ قَسْوَةً وَ إنَّ مِنَ‏الحِجَارةِ لَما يَتَفَجَّرُ مِنْهُ الأنْهارُ وَ اِنَّ مِنْها لَما يَشَّقَّقُ فَيَخْرُجُ مِنْهُ الْماءُ وَ اِنَّ مِنْها لَما يَهْبِطُ مِنْ خَشْيَةِ اللَّهِ وَ مَا اللَّهُ بِغافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُونَ)(13) یعنی: سپس دلهاى شما (یهودیان) بعد از اين جريان سخت شد، همچون سنگ يا سخت‏تر! چرا كه از پاره‏اى سنگ‏ها، نهرها شكافته (و جارى) مى‏شود و پاره‏اى از آنها، شكاف برمى‏دارد و آب از آن تراوش مى‏كند، و بعضى از سنگ‏ها از خوف خدا (از فراز كوه) به زير مى‏افتد. (امّا دلهاى شما هيچ متأثّر نمى‏شود) و خداوند از اعمال شما غافل نيست.البته قساوت قلب و سنگدلى یهودیان را تاريخ در تمام اعصار و قرون خود روشن كرده است و به ثبت رسانیده است. به طور نمونه در روزنامه اخبار الخلیج چاپ بحرین به نقل از شبکه اینترنتی موعود بخی از گفتارهای یهودیان و صهیونیست را بیان نموده است بن گوریون اولین نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس می گوید:"دولت اسرائیل دارای ملتی نابغه و برگزیده است و به همین خاطر هم باید آقا و سرور تمامی ملت های جهان باشد." از این نگاه است که به کشتار جمعی مسلمانان مظلوم خصوصا فلسطینیان می پردازند. البته خود نظامیان صهیونیست در شهادت های آشکار از زبان خود بر این مدعا صحه می گذارند و می گویند:نباید به فلسطینیان رحم کرد. در یکی از خیابان های اردوگاه جبالیا یک فلسطینی را دیدم و با دوربین نصب شده بر سلاح به دقت سر او را نشانه گرفتم و به سویش تیراندازی کردم. دیدم که روی زمین می غلطد. این بهترین احساسی است که در جهان به من دست می دهد و درست مانند احساسی است که پس از پیروزی در مسابقات فوتبال به انسان دست می دهد. پس از آن یک فلسطینی دیگر را دیدم و به سویش تیراندازی کردم. با وجودی که سالخورده بود اما در داخل اتاق داشت پرواز می کرد. اگر با احساس بدی از خواب بیدار شدی، فلسطینی خواهی کشت و اگر جوانی 14 ساله بود حتما باید او را بکشی .علاوه بر آن می توانی زنان را هم بکشی تا دیگر بچه به دنیا نیاورند و باید دختر بچه کوچک را هم بکشی زیرا وی بزرگ شده و ازدواج خواهد کرد و حداقل ده بچه به دنیا می آورد.واین گفته های نژادپرستانه یک نظامی صهیونیست است که در مصاحبه با روزنامه معاریو عنوان کرد و این گونه از احساس مستی که پس از قتل فلسطینیان به او دست می دهد، سخن گفت. وی در ادامه سخنانش می گوید:"پس از پایان عملیات قتل فلسطینیان به پایگاه نظامی خویش باز می گشتیم و سربازانی که امروز بیش تر از دیگران فلسطینی کشته بودند، به خود می بالیدند. هرگز نسبت به این کارها پشیمان نیستم و بی صبرانه منتظر خروج از پایگاه برای کشتن فلسطینیان هستم... ای خدا کی از این پایگاه بار دیگر برای قتل آن ها بیرون می رویم."و همچنین در کتاب تحریف شده آن ها آمده است:"برخیز و (دیگران را) زیر بگیر، ای دختر صهیون. من شاخ های تو را آهنی و نعل هایت را مسی می سازم تا ملت های زیادی را از بین ببری."(14)

2 – بسیار سرکش و طغیانگرند
 

قرآن کریم گروه بسیار زيادى از ستمگران يهود را سرزنش نموده و ظلم و ستم و كفر ايشان و كشته شدن پيامبران بوسيله آنها را بر شمرده است، از اين مطلب چنين بر مي آيد كه اگر آن طور كه برخى از گمراهان ميگويند قرآن ساخته و پرداخته محمد (ص) مى‏بود بنا باقتضاى طبع بشرى و با در نظر گرفتن ناراحتى‏هاى پيامبراز يهوديان نمى‏بايست به سوى قبله ايشان نماز ميگزارد امّا چون قرآن فرمان الهى و نازل شده از طرف پروردگار است پيامبر مأمور اجراى احكام آنست و اين خود يكى از دلائل آسمانى بودن قرآن است، همچنين اگر بعقيده برخى از مغرضان قرآن ساخته خود پيامبر مى‏بود اين همه ستايش از بنى اسرائيل با شدت دشمنى آنها نمى‏بايست در آن آمده باشد و اين دليل آنست كه محمد (ص) را اختيارى در قرآن نبوده است و قرآن كتابى آسمانى است(15) قرآن مجيد در باره سرکشی و طغیان قوم یهود مى‏فرمايد: لُعِنَ الَّذينَ كَفَرُوا مِنْ بَنى اِسْرائيلَ على لِسانِ داوُدَ وَ عيسَى ابْنَ مَرْيَمَ ذلِكَ بِما عَصَوْا وَ كانُوا يَعْتَدُونَ كانُوا لا يَتَناهَوْنَ عَنْ مُنْكَرٍ فَعَلُوهُ لَبِئْسَ ما كانُوا يَفْعَلوُنَ (16)یعنی : كسانى از بنى اسرائيل كه كافر شدند، به زبان داود و عيسى پسر مريم لعنت شدند. اين (لعن و نفرين،) بدان سبب بود كه آنان عصيان كرده و از فرمان خدا تجاوز مى‏كردند. تا جائی که امام باقر عليه السلام فرمود: نفرين حضرت داود، آنان را خوك و نفرين حضرت عيسى، آنان را ميمون كرد.(17)در آیه ای دیگر از قرآن کریم، قوم یهود را اینگونه توصیف می کند که می فرماید:كُنْتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ تَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ لَوْ آمَنَ أَهْلُ الْكِتابِ لَكانَ خَيْراً لَهُمْ مِنْهُمُ الْمُؤْمِنُونَ وَ أَكْثَرُهُمُ الْفاسِقُونَ (18) ترجمه: بوديد شما بهترين امة كه براى مردم ظاهر شديد امر ميكنيد بمعروف و نهى ميكنيد از منكر و ايمان ميآوريد بخدا و اگر اهل كتاب همه ايمان ميآوردند براى آنها بهتر بود بعض آنها ايمان آوردند و اكثر آنها خارج شدند از فرامين الهى است. صاحب تفسیر اطیب البیان ذیل جمله می فرماید: أَكْثَرُهُمُ الْفاسِقُونَ(19) تعبير بفسق نه كفر براى اينست كه گفتيم در بسيارى از آيات مراد از فاسق كافر است بلكه اشدّ از كفر كه دلالت دارد بر طغيان و سركشى و سرپيچى از گفته خدا و انبياء خدا سيّما در مقابل جمله قبل كه صريح است .(20)

3 – بسیار دروغ می گویند
 

لازم به ذکر است که یکی از كارهاى آنها، تحريف حقايق و تغيير چهره دستورهاى خداوند بوده است. یعنی با دروغ پردازی و واژگون جلوه دادن برخی دستورات ، سخن خود را به دیگران نیکو جلوه می داده اند چنانکه خدای تبارک و تعالی در قرآن کریم می فرماید: مِنَ الَّذِينَ هادُوا يُحَرِّفُونَ الْكَلِمَ عَنْ مَواضِعِهِ وَ يَقُولُونَ سَمِعْنا وَ عَصَيْنا وَ اسْمَعْ غَيْرَ مُسْمَعٍ وَ راعِنا لَيًّا بِأَلْسِنَتِهِمْ وَ طَعْناً فِي الدِّينِ وَ لَوْ أَنَّهُمْ قالُوا سَمِعْنا وَ أَطَعْنا وَ اسْمَعْ وَ انْظُرْنا لَكانَ خَيْراً لَهُمْ وَ أَقْوَمَ وَ لكِنْ لَعَنَهُمُ اللَّهُ بِكُفْرِهِمْ فَلا يُؤْمِنُونَ إِلاَّ قَلِيلاً (21)یعنی : بعضى از يهوديان، سخنان را از جايگاهش تحريف مى‏كنند (و بجاى آنكه بگويند: شنيديم و اطاعت كرديم) مى‏گويند: شنيديم و نافرمانى كرديم (و بى‏ادبانه به پيامبر اسلام مى‏گويند:) بشنو كه هرگز نشنوى و ما را تحميق كن، (اين گونه مى‏گويند) تا با زبان خود حقايق را بگردانند و در دين شما طعنه زنند و اگر مى‏گفتند: (كلام خدا) را شنيديم و اطاعت كرديم و (كلام ما را) بشنو و به حال ما بنگر (تا حقايق را بهتر درك كنيم) برايشان بهتر بود و با منطق سازگارتر، ولى خداوند آنان را به خاطر كفر و سرسختى‏شان لعن كرد، پس جز اندكى توفيق ايمان نيافتند. و باز در آیه دیگری از قرآن خدای تبارک و تعالی می فرماید: وَدَّتْ طائِفَةٌ مِنْ أَهْلِ الْكِتابِ لَوْ يُضِلُّونَكُمْ وَ ما يُضِلُّونَ إِلاَّ أَنْفُسَهُمْ وَ ما يَشْعُرُونَ (22)یعنی : گروهى از اهل كتاب دوست دارند كه شما را گمراه كنند، ولى جز خودشان را گمراه نمى‏كنند و (اين را) نمى‏فهمند. که در شان نزول از این آیه شریفه آمده است که : جمعى از يهود كوشش داشتند افراد سرشناس و مبارزى از مسلمانان پاكدل چون «معاذ» و «عمّار» و بعضى ديگر را به سوى آيين خود دعوت كنند و با وسوسه‏هاى شيطانى از اسلام باز گردانند. آيه نازل شد و به همه مسلمانان در اين زمينه اخطار كرد. بدین جهت اين آيه شریفه به یهودیان يادآور مى‏شود كه دست از كوشش بيهوده خود بردارند.غافل از اين كه تربيت مسلمانان در مكتب پيامبر صلّى اللّه عليه و آله به اندازه‏اى حساب شده و آگاهانه بود كه احتمال بازگشت وجود نداشت، آنها اسلام را با تمام هستى خود دريافته بودند بنابراين دشمنان نمى‏توانستند آنها را گمراه سازند.زيرا آنها با القاء شبهات و نسبت دادن خلافها به اسلام و پيامبر صلّى اللّه عليه و آله روح بدبينى را در روح خود پرورش مى‏دادند.(23)

4 – بسیار مکار و حیله گرند
 

باید توجه داشت صفت در ذات یهود است و هر از گاهی از این اهرم برای فریب دادن انسان ها به نفع خودشان به کار گرفته می شود.اصولا مکر و حیله فعل دشمنان خداست چنانچه خدای تبارک و تعالی می فرماید: وَ مَكَرُوا وَ مَكَرَ اللَّهُ وَ اللَّهُ خَيْرُ الْماكِرِينَ(24) یعنی :و (دشمنان عيسى) تدبير خود را (براى كشتن او) بكار بستند. خداوند نيز تدبير خود را (براى حفظ او) بكار برد و خداوند بهترين تدبير كننده است. صاحب تفسیر اطیب البیان ذیل آیه شریفه می فرماید: مفسّرين گفته اند که مراد از آیه شریفه ، يهود است كه حضرت عيسى را گرفتند و حبس كردند و خداوند شبيه عيسى عليه السّلام از خود آنها را به آنها نمایانيد و او را بدار زدند و كشتند و عيسى را بآسمان برد،ولی اين معنى خلاف ظاهرآیه شریفه است زيرا مكر عبارت از اين است كه بحيله و تزوير و پلتيك و تقلّب در مقام اذيّت برآيند و حال این که يهود کارشان علنا دشمنى كردن است بلكه بعيد نيست كه مراد حواريّين باشند كه اظهار ايمان كردند و اظهار متابعت و تسليم و در موقع گرفتارى عيسى در چنگال يهود و یهودیان او را تنها گذاشتند و فرار كردند و صاحب تفسیر اطیب البیان می فرماید این معنا انسب است.(25) در هر صورت از تفسیر، آیه در مورد مکر و حیله و تزویر یهود است که يهود به رسالت حضرت عيسى عليه السّلام بخل ورزيده و همواره با نقشه‏هاى شيطانى خود با او حيله و مكر مى‏نمودند و ميخواستند جلو اين دعوت الهى را بگيرند حتى دست به توطئه چينى و حيله‏هاى غافل گيرانه زده و كسى را گماردند تا او را بقتل برساند ولى خدا براى حفظ جان پيامبر خود تدبير نموده و نقشه‏هاى آنان را نقش بر آب نمود و كسيكه تصميم قتل او را داشت بشباهت عيسى درآمد و يهود او را بخيال اينكه عيسى است بدار آويختند.

5 – بسیار مال اندوز و ربا خوارند.
 

اساسا قوم يهود در ميان اقوام ديگر به مال دوستى و دنياپرستى شهرت دارند. آنان بيشتر سعى و تلاش خود را در ثروت اندوزى به كار مى‏بندند، بطورى كه اكنون‏ نيز بيشتر مراكز اقتصادى خاص جهان را در دست دارند. به طور نمونه می توان به برجسته‌ترین و بزرگترین ویژگی تجارت یهودی در اوایل عصر سرمایه‌داری، آن تفوقی بود که بازرگانان یهود، چه به طور مستقیم و چه از طریق اسپانیا و پرتغال، در سرزمین‌هایی به دست ‌آوردند که از آنها می‌شد پول آماده در مقیاس وسیع حاصل کرد. در این راستا بارها و بارها به اسنادی برمی‌خوریم که در آنها نوشته شده که یهودیان ثروت آماده‌ای را به داخل کشور آوردند. محققان مباحث نظری و سیاستمداران دست‌اندرکار، به خوبی واقفند که این منابع مالی، سرچشمه تمام گسترش سرمایه‌داری بود. حیات اقتصادی جدید تا حد زیادی و الزاماً به کسب فلزات قیمتی بستگی داشت و در این عرصه هیچ کس به اندازه بازرگانان یهودی به نحو موفقی درگیر سرمایه‌داری مدرن، عامل مهم و قدرتمندی بوده است. قابل توجه اينکه این صفت مذموم در پدرانشان نيز وجود داشته و قرآن آنان را به سبب ربا خوارى، و ... مورد توبيخ قرار داده است، وَ أَخْذِهِمُ الرِّبَوا وَ قَدْ نُهُوا عَنْهُ وَ أَكْلِهِمْ أَمْوالَ النَّاسِ بِالْباطِلِ وَ أَعْتَدْنا لِلْكافِرِينَ مِنْهُمْ عَذاباً أَلِيماً.(26) یعنی : و به خاطر ربا گرفتن، كه از آن نهى شده بودند و خوردن مال مردم به ناحقّ (طيّبات را بر آنان حرام كرديم) و براى كافرانِ از ايشان عذاب دردناكى فراهم ساخته‏ايم . در این جهت، بررسی سهم یهودیان در گسترش استعمار می‌تواند راهگشا باشد. و همچنين از پيشوايان دينى آنها انتقاد كرده كه چرا از اعمال خلاف آنان جلوگيرى نمى‏كنند. لَوْ لا يَنْهاهُمُ الرَّبَّانِيُّونَ وَ الْأَحْبارُ عَنْ قَوْلِهِمُ الْإِثْمَ وَ أَكْلِهِمُ السُّحْتَ لَبِئْسَ ما كانُوا يَصْنَعُونَ (27)یعنی : چرا علماى نصارى و يهود آنان را از سخنان گناه آلود و خوردن مال حرام بازنمى‏دارند؟ چه بد است آنچه انجام مى‏دهند . اینکه خداوند درسوره (نساء آیات 154و160) براى مجازات بنى‏اسرائيل، كار كردن در روز شنبه و برخى از پاكيزه‏ها و چيزهاى طيب را- كه براى آنها حلال بود- بر آنان حرام كرد. از اينكه مجازات آنها، ممنوعيت از استفاده‏هاى مادى قرار داده شده نيز فهميده مى‏شود كه اين مجازاتها مى‏توانسته درمانى براى درد دنيا دوستى و ثروت اندوزى آنان باشد. قرآن كريم در مورد علاقه آنان به دنيا مى‏فرمايد: وَ لَتَجِدَنَّهُمْ احْرَصَ النَّاسِ عَلى حَياةٍ وَ مِنَ الَّذينَ اشْرَكُوا يَوَدُّ احَدُهُمْ لَوْ يُعَمَّرُ الْفَ سَنَةٍ (28)یعنی : ايشان را حريص‏ترين مردم بر حيات مادى مى‏يابى، حتى از مشركان (هم حريص‏ترند) از اين رو هر يهودى آرزوى هزار سال عمر مى‏كند. كلمه «حياة» كه در عربى نكره است اين معنى را مى‏رساند كه آنها خواستار زنده ماندن هستند. حال اين حيات و زندگى هر چند پست و خفت بار بوده و به قيمت از دست دادن ايمان و انسانيّت و سعادت اخروى آنان باشد.آنها هیچ اندیشه ای برای بدست آوردن رزق حلال و از دست رنج خویش خوردن ندارند بلکه به تعبیر قرآن کریم آنها به حرام خواری شتاب بیشتری دارند همان گونه که خدای متعال می فرماید: وَ تَرى‏ كَثِيراً مِنْهُمْ يُسارِعُونَ فِي الْإِثْمِ وَ الْعُدْوانِ وَ أَكْلِهِمُ السُّحْتَ لَبِئْسَ ما كانُوا يَعْمَلُونَ (29)یعنی : و بسيارى از آنان (مدعيان ايمان) را مى‏بينى كه در گناه و ظلم و حرام‏خوارى شتاب مى‏كنند. به‏راستى چه زشت است آنچه انجام مى‏دهند.در آيه‏ى گذشته، سخن از روحيّه‏ى كفر و نفاق اهل كتاب بود، در اينجا بيان فسادهاى اخلاقى و اجتماعى و اقتصادى آنان است السُّحْتَ در اصل به معناى جدا كردن پوست و نيز به معناى شدّت گرسنگى است، سپس به هر مال نامشروع مخصوصاً رشوه گفته شده است، زيرا اين گونه اموال، صفا و طراوت و بركت را از اجتماع انسانى مى‏برد. همان طور كه كندن پوستِ درخت باعث پژمردگى يا خشكيدن آن مى‏گردد. بنا بر اين السُّحْتَ معناى وسيعى دارد و اگر در بعضى روايات مصداق خاصّى از آن ذكر شده، دليل اختصاص نيست. (30)

6 – گمراه شده الهی اند.
 

یکی از ویژگی هائی که باعث شده یهود و یهودیان در میان جامعه های مختلف اعم از اسلامی و حتی غیر اسلامی از زبونی و پستی بالائی برخوردار باشند، اینست که آنها گمراه و یا به تعبیر قرآن کریم مغضوب علیهم هستند. چنان چه معاوية بن وهب از حضرت صادق عليه السّلام روايت كرده كه آن حضرت در تفسیر این آیه شریفه : المَغضُوبِ عَلَيهِم وَ لَا الضَّالّينَ فرمودند: هُمُ اليَهُودَ وَالنَّصارى (31)و در حتی در برخی از روایات یهود جزو ضالّين شمرده شده‏اند چنانچه مرحوم طیب در تفسیر خودشان از تفسيرشریف قمى به سند معتبر از حضرت صادق عليه السّلام روايت كرده كه فرمود : المَغضُوبِ عَلَيهِم النُّصَّاب وَ لاالضَّالّينَ هُمُ اليَهُودَ وَ النَّصَارَى(32) به بیان رساتر این که در قرآن کریم، افرادى همانند فرعون و قارون و ابو لهب و امّت‏هايى همچون قوم عاد، ثمود و بنى اسرائيل، و دیگران به عنوان غضب‏شدگان و گمراهان معرّفى شده‏اند. در آيات متعدّدى از قرآن ، ويژگى‏هاى گمراهان و غضب شدگان و مصاديق آنها بيان شده است . بنى اسرائيل كه داستان زندگى و تمدن آنها در قرآن بيان شده است، زمانى بر مردم روزگار خويش برترى داشتند و خود را نسبت بر مردم زمان خویش والاتر می دانستند.واین را یک افتخار ویژه می دانستند. همان گونه که در قرآن کریم در این باره می فرماید: فَضَّلْتُكُمْ عَلَى الْعالَمِينَ (33) یعنی : برتری دادم شما قوم بنی اسرائیل را بر جهانیان . ولی بعد از اين فضيلت و برترى، به خاطر كردار و رفتار خودشان، دچار قهر و غضب خداوند شدند همان گونه که خدای تعالی می فرماید: وَ باؤُ بِغَضَبٍ مِنَ اللَّه (34)یعنی : گرفتار غضب پروردگار شدند . بدین جهت اين تغيير سرنوشت، به علّت تغيير در رفتار و كردار آنان بوده است. دانشمندان يهود، دستورات و قوانين آسمانى تورات را تحريف كردند، تجّار و ثروتمندان آنان نيز به ربا و حرام‏خوارى و رفاه‏طلبى روى آوردند، و عامّه مردم نيز در برابر دعوت به جهاد و مبارزه، از روى تن‏پرورى و ترس، از رفتن به جبهه نبرد و ورود به سرزمينِ مقدّس، سر باز زدند. به خاطر اين انحرافات، خدا آنان را از اوج عزّت و فضيلت، به نهايت ذلّت و سرافكندگى مبتلا ساخت . ما در هر نماز، از خداوند مى‏خواهيم كه مانند غضب‏شدگان نباشيم. يعنى نه اهل تحريف آيات و نه اهل ربا و نه اهل فرار از جهاد در راه حقّ، و همچنين از گمراهان نباشيم، آنان كه حقّ را رها كرده و به سراغ باطل مى‏روند و در دين و باور خود غلوّ و افراط كرده و يا از هوى و هوس خود و يا ديگران پيروى مى‏كنند. (35)

نکته پایانی
 

ما در این نوشتار در صدد آن بر آمدیم که بیان کنیم که یکی از دشمنان بسیار سر سخت و خونین اسلام ، که در اعصار مختلف انبیاء پیشین و در راس آن ها پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) را بسیار مورد آزار قرار داده اند، یهود می باشند. به طور قطع امروزه یهودیان صهیونیست از محبوبیت خاصی در میان ملت های مختلف خصوصا در میان مسلمانان دنیا برخوردار نیستند همان گونه که این نژاد کوچک خود را مغز متفکر جهان می دانند و از تجاوز و سرکشی به ملت های مختلف جهان کوتاهی ننموده اند. البته این تجاوز و سرکشی در میان ملت یهود تازگی ندارد. تا جائی که ملت های پیشین نیز از آزار و اذیت یهود بی بهره نبوده اند.گوستاولوبون فرانسوى در یکی از یادداشت های خود در مورد یهود مى‏گويد: اگر ما بخواهيم صفات يهود را در چند كلمه خلاصه كنيم، بايد بگوئيم: يهود مانند انسانهائى هستند كه تازه از جنگل وارد شهر شده‏اند و هميشه از صفات انسانى بى‏بهره بودند، چرا كه همچون پست‏ترين مردم روى زمين زندگى مى‏كنند. (36) باید توجه داشت که یهودیان اقوامی هستند که در پیشینه تاریخ خود را نژاد برتر و حاکم و فرمان روای جهان می دانستند .
تا جائی که سه عامل مهم در شکل گیری و پیدایش قومیت یهود نقش به سزائی ایفاء نموده است که عبارت است از: 1.نژاد یعنی آن ها نسبت به نژاد خود ازحساسیت خاصی برخودارند به طوری که هر شخصی که یهودی باشد را به عنوان نژاد برتر تلقی نمی کنند2 .خاك (یعنی مكان‏هاى زيستى آن ها برایشان بسیار قابل توجه است بدین جهت آن ها فلسطین اشغالی و اورشلیم را سرزمین موعود می پندارند) 3.دين و آئین آنها که عبارت است از یک سلسله تحریفات تورات.(1)
 
دانشمندان يهود، دستورات و قوانين آسمانى تورات را تحريف كردند، تجّار و ثروتمندان آنان نيز به ربا و حرام‏خوارى و رفاه‏طلبى روى آوردند و حتی آن ها افرادی قسی القلب و بسیار کذاب و دروغگو هستند.بدین جهت قرآن کریم آن ها را جزء ضالین معرفی نموده ان به جهت این که دانشمندان يهود، دستورات و قوانين آسمانى تورات را تحريف كردند، تجّار و ثروتمندان آنان نيز به ربا و حرام‏خوارى و رفاه‏طلبى روى آوردند، و عامّه مردم نيز در برابر دعوت به جهاد و مبارزه، از روى تن‏پرورى و ترس، از رفتن به جبهه نبرد و ورود به سرزمينِ مقدّس، سر باز زدند. به خاطر اين انحرافات، خدا آنان را از اوج عزّت و فضيلت، به نهايت ذلّت و سرافكندگى مبتلا ساخت

پي‌نوشت‌ها:
 

1.(جهان مذهبی، ترجمه عبدالرحیم موگهی، ج2 ، ص580)
2 .( تفسير نور، ج‏1، ص: 36)
3. (بقره ، 74)
4 .(جهان مذهبی، ترجمه عبدالرحیم موگهی، ج2 ، ص580)
5 .(آل عمران،67)
6. (در قلمرو وجدان ، عبد الحسین زرین کوب ،ص161)
7 .(اديان شناسى ،24 )
8 .(مواهب الرّحمن، ج 1، ص 300.)
9 . (تفسیر تسنیم ، ج 5، ص29)
10 .(اديان الهى و فرق اسلامى، ص: 32)
11. (دنیا بازیچه یهود،ص 29)
12. ‏( تحف العقول ،ترجمه كمره‏اى ، ص 306 )
13 . (بقره ، 74)
14 .(تورات ،سفر میخا 4/12
15 .(دلائل‏النبوة،ترجمه،ج‏1،ص:39
16.( مائده ، 78)
17.(تفسير نور الثقلين ،ج 8، ص 200)
18 .(آل‏عمران ،110)
19 .(آل‏عمران ،110)
20. ( أطيب البيان في تفسير القرآن، ج‏3، 31
21 .(نساء ، 46)
22. (آل عمران ،69)
23. (تفسیر نمونه، ذیل آیه شریفه
24 . (آل‏عمران ،54)
25 .( أطيب البيان ، ج‏3، ص: 21
26 .(نساء ،161)
27 .(مائده،63)
28 .(بقره، 96)
29. (مائده ،62)
30. (تفسیر نور ، ذیل آیه شریفه)
31 .( أطيب البيان، ج‏1، ص: 121)
32 . ( أطيب البيان، ج‏1، ص: 121)
33.(بقره، 47)
34.(بقره، 61)ِ
35 .( تفسير نور، ج‏1، ص: 36)
36 .(دنیا بازیچه یهود،ص 29)
 

منابع:
1 . قرآن کریم
2 . قرائتی،محسن،تفسیر نور،مرکز فرهنگی درسهائی از قرآن، چ 11،تهران،1383ش
3 .نوري الطبرسي، حاج ميرزا حسين، مستدرک الوسائل ،بیروت،موسسه آل البیت،چ 1،1408
4. حر عاملى، محمد بن حسن; وسايل الشيعه، قم، موسسة آل البيت(ع)، 1405هـ . ق ، چاپ دوم.
5 .مجلسى، محمدباقر; بحارالانوار، بيروت، داراحياء التراث العربى، 1403، چاپ سوم
6 .مکارم شیرازی ، ناصر، تفسیر نمونه، اول/تهران، دار الکتب الاسلامیه،1374 ش
7 .طیب،سید عبد الحسین، اطیب البیان فی تفسیر القرآن، دوم،تهران، انتشارات اسلام،1378 ش
8 . حسینی همدانی ، سید محمد حسین ، انوار درخشان، اول ، تهران، کتابفروشی لطفی،1404ق
9 .شیرازی ، سید محمد، دنیا بازیچه یهود، ، تهران، انتشارات امیل، 1356 206 ص100
10. ريچارد بوش و شش تن ديگر ،جهان مذهبى، ، ترجمه عبدالرحيم گواهى، دفتر نشر فرهنگ اسلامى، 1374 ش
11. مطهری، مرتضی، مجموعه آثار، چ مكرر، انتشارات صدرا،1377ش
12 .ابوبكر احمد بن حسين ،يهقى، دلائل النبوّة و معرفة احوال صاحب الشريعه، ب (م 458ق) تحقيق عبدالمعطى قلعجى، چاپ اول: بيروت، دارالكتب العلميه، 1405 ق.
13.آريا ، غلامعلى ،آشنايى با تاريخ اديان، ، مؤسّسه فرهنگى و انتشاراتى پايا، تهران، 1376
14.صادقى، محمد ، بشارات عهدين، تهران ،انتشارات دار الكتب الاسلاميّه، 1362 ش
15.زرّين كوب ، عبدالحسين ، در قلمرو وجدان ،انتشارات علمى، تهران، 1369 ش




 



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط