جمعه، 19 بهمن 1397

خانه امام علی و حضرت فاطمه (ع) در لسان امام باقر (ع)

پرسش :

امام باقر (علیه السلام) خانه امام علی و حضرت فاطمه (سلام الله علیهما) را چگونه توصیف می کند؟

پاسخ :
عبدالله بن عجلان سکونى می گوید: از حضرت باقر (علیه السلام) شنیدم که مى فرمود:
«خانه على و فاطمه از حجرات رسول خدا (صلى الله علیه و آله) است و سقف خانه شان عرش پروردگار جهانیان است و از درون خانه آنان روزنه ى بازى به سوى عرش است که معراج وحى مى باشد و ملائکه صبح و شب و در هر ساعت و هر لحظه بر آنان هبوط مى کنند، ورود و خروج افواج ملائکه از آنان قطع نمی شود مگر اینکه گروهى فرودمى آیند و گروهى بالا مى روند».(1).

پی نوشت:
(1). تاویل الایات، سید شرف الدین، چاپ قم، ج 2، ص 818.

منبع: فاطمه زهرا (سلام اله علیها) شادمانی دل پیامبر(صلی الله علیه و آله)، احمد رحمانی همدانی، ترجمه: سیّد حسن افتخار زاده، دفتر تحقیقات و انتشارات بدر، قم، 1376هـ ش، چاپ سوّم، ص 71-72.
​​​​​​​

مطالب مرتبط:

شهادت حضرت زهرا (س) طبق منابع اهل سنت چگونه بوده است؟

زمان ونحوه شهادت حضرت زهرا (س) چگونه است؟

آیا حضرت زهرا (س) شهید شده و حق‌شان غصب گردیده است؟

چرا حضرت علی (ع) قبل از حضرت فاطمه در را باز نکرد تا حضرت فاطمه (س) شهید نشود؟

با توجه به وجوب سلام چرا حضرت زهرا جواب سلام خلیفه اول و دوم را نداد؟