جمعه، 19 بهمن 1397

امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) و فرزندانشان در نگاه شهاب الدین آلوسی

پرسش :

شهاب الدین آلوسی درباره امام علی علیه السلام و حضرت فاطمه علیها السلام و فرزندانشان علیهم السلام چه دیدگاهی دارد؟

پاسخ :
ابوالفضل شهاب الدین سید محمود آلوسى درباره امام علی علیه السلام و حضرت فاطمه علیها السلام و فرزندانشان علیهم السلام می گوید:
آنان درباره على و فاطمه (علیهما السلام) چه مى توانند بگویند؟ به جز اینکه على مولاى مومنین و جانشین پیامبر است و فاطمه پاره تن احمد و جزئى از محمد است و اما حسن و حسین(علیهما السلام) روح و ریحان و دو سرورو جوانان اهل بهشتند. و این عقیده ارتباطى به رافضى بودن ندارد بلکه آن چه به جز این عقیده باشد، در نزد من گمراهى است.(1)

پی نوشت:
(1). روح المعانی، چاپ بیروت، ج 29، ص 58.

منبع: فاطمه زهرا (سلام اله علیها) شادمانی دل پیامبر(صلی الله علیه و آله)، احمد رحمانی همدانی، ترجمه: سیّد حسن افتخار زاده، دفتر تحقیقات و انتشارات بدر، قم، 1376هـ ش، چاپ سوّم، ص71.

مطالب مرتبط:

لوح معروف حضرت فاطمه (س) که از جابر بن عبد الله انصاری نقل شده است، چیست؟

آیا فاطمه زهرا (س) مى تواند الگوى رفتارى زنان امروز باشد؟

آیا در قضیه سیلی خوردن، حضرت زهرا (س) همراه امام حسن (ع) بوده یا حضرت زینب؟

آیا صاحب کتاب فتوحات مکیه از حضرت زهرا و یا سائرمعصومین ـ علیهم السّلام ـ یاد کرده است؟

نظر مورخان و محققان اهل سنت بعد از قرن 12 درباره حضرت زهرا چیست؟