جمعه، 19 بهمن 1397

شخصیت حضرت فاطمه (س) در کلام دکتر علی ابراهیم حسن

پرسش :

دکتر علی ابراهیم حسن درباره شخصیت حضرت فاطمه (سلام الله علیها) چه می گوید؟

پاسخ :
دکتر على ابراهیم حسن گوید: زندگانى حضرت فاطمه صفحه ى برجسته اى از صفحات تاریخ را تشکیل داده است که در آن صفحه چهره ى بزرگی و عظمت او را مشاهده مى کنیم.

او همچون بلقیس یا کلئوپاترا نیست که عظمت خود را از تخت بزرگ و ثروت کلان و زیبائى کم نظیر خود داشته اند، و یا همچون عایشه، دختر ابوبکر نیست که شهرتش مرهون جسارت و شهامتش در اعزام و رهبرى لشکرها و فرماندهى بر مردان بوده است؛ بلکه ما در مقابل شخصیتى قرار گرفته ایم که توانسته است هاله اى از حکمت و شکوه را بر پهنه ى گیتى بگستراند، حکمتى که به کتابها و فلاسفه و دانشمندان برنمى گردد، بلکه تجربه هائى است از روزگار مملو از دگرگونیها و پیش آمدهاى ناگهانى؛ و شکوهى که از فرمانروائى و ثروت برنخاسته، بلکه از درون روح و اعماق جان او نشات گرفته است... .(1)

پی نوشت:
(1). فاطمه الزهراء، تالیف علامه دخیل، ص 171.

منبع: فاطمه زهرا (سلام اله علیها) شادمانی دل پیامبر(صلی الله علیه و آله)، احمد رحمانی همدانی، ترجمه: سیّد حسن افتخار زاده، دفتر تحقیقات و انتشارات بدر، قم، 1376هـ ش، چاپ سوّم، ص58.

مطالب مرتبط:

چه دلیلی بر اثبات مقام علمی حضرت زهرا (س) وجود دارد؟

راضیه لقب حضرت زهرا (س) به چه معناست؟

چرا با وجود حضرت علی و حسنین (علیهم السلام)، حضرت زهرا (س) در را باز کرد؟

چرا حضرت فاطمه (س) فاطمه نامیده شده است؟

چرا به حضرت زهرا (س) ام ابیها می گویند؟