سه‌شنبه، 25 تير 1398

اجبار به انفاق یا طلاق توسط دادگاه

پرسش :

این‌جانب شوهری دارم که در ضمن بداخلاقی با من و چند دفعه کتک کاری، سرانجام اجباراً مرا از خانه اخراج نموده و مدت سه ماه است که بدون نفقه در منزل پدرم بسر می‌‏برم، نه حاضر است مرا به خانه‌‏اش ببرد و نه طلاق می‌‌‏دهد، لذا تقاضامندم تکلیف بنده را روشن فرمایید؟

پاسخ :
می‌‏توانید به دادگاه اسلامی شکایت کنید تا شوهر را اجبار به انجام وظیفه شرعی نماید.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.