سه‌شنبه، 25 تير 1398

اناطه صحت عقد نکاح دختر به اجازه پدر و جدّ پدری | استفتاء دو

پرسش :

این‌جانب دختری داشتم که در ده سالگی برای خدمتکاری به خانه کسی رفته است، الان حدود هفده سال است که در خانه اوست و نمی‏گذارد دخترم به خانه بیاید تا او را شوهر دهم و من غیرتم قبول نمی‌‏کند، ناموسم در خانه اجنبی باشد، لطفاً حکم شرعی آن را بیان فرمایید؟

پاسخ :
اختیار با خود دختر است و کسی حق ندارد مزاحم او شود و در ازدواج دختر، اذن پدر معتبر است.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.