جمعه، 5 مهر 1398

سقوط نفقه در صورت عدم تمکین بعد از پرداخت اولین قسط از مهریه

پرسش :

همسرم مطالبه مهریه نمود و مهریه تقسیط شد و اکنون در حال پرداخت اقساط آن هستم، ولى با این همه از زندگى با من امتناع مى کند و دادخواست نفقه داده است، تکلیف چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: پس از پرداخت اوّلین قسط به حکم دادگاه، اگر همسر امتناع کند و تمکین ننماید نفقه او ساقط است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.