جمعه، 25 بهمن 1398

احکام حج | تقصیر: سوال چهار

پرسش :

در مناسک آمده که در صورت نسیان تقصیر در عمره، و توجّه پیدا کردن به آن بعد از احرام حج، عمره او صحیح است، و باید یک گوسفند کفّاره بدهد، و راجع به انجام تقصیر و عدم آن چیزى مرقوم نشده، آیا همان کفّاره کافى است؟

پاسخ :
بلى در صورت نسیان، کفّاره کافى است.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.