زندگی زناشویی همسران برون گرا و درون گرا (بخش اول)

انسان های شخصیت های متفاوتی دارند و این تفاوت های فردی موجب دوام زندگی اجتماعی است. اما از سویی در کنار هم قرار گرفتن افراد با ویژگی های شخصیتی متفاوت ممکن است در برخی موارد مشکلاتی را به همراه داشته باشد. در این مقاله به بررسی زندگی هایی می پردازیم که زن و مرد از نظر درون گرایی و برون گرایی با یکدیگر متفاوت باشند.
يکشنبه، 24 آذر 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
زندگی زناشویی همسران برون گرا و درون گرا (بخش اول)
وقتی همسر درونگرای‌تان نیاز به تنهایی دارد به این معنی نیست که با شما مشکل دارد.
 

مقدمه

اگر درونگرایی هستید که با یک برونگرا زندگی می‌کنید یا برعکس، باید بدانید که همزیستی شما دو نفر که دو ویژگی شخصیتی متفاوت دارید می‌تواند رابطه‌تان را تحت تاثیر قرار دهد. فرد درونگرا شاید دیگر نتواند هر زمانی که دلش خواست و نیاز داشت به اتاق خودش پناه ببرد تا شارژ و سرحال شود، و فرد برونگرا نیز احتمالا دیگر نمی‌تواند یک دفعه دلش بخواهد و تصمیم بگیرید دوستانش را به خانه دعوت کند.
 
اما این‌ها دلیل نمی‌شوند که یک زوج درونگرا- برونگرا نتوانند با هم زندگی کنند و رابطه‌ای رضایتبخش داشته باشند. به هر حال، زندگی کردن زیر یک سقف با هر کسی که باشد نیاز به ارتباط سالم، احترام متقابل و سازش و مدارا دارد. شاید به سادگی فراموش کنید کسی که با او زندگی می‌کنید نیاز‌هایی دارد که ممکن است با نیاز‌های شما خیلی متفاوت باشد. در این مطلب نکات و توصیه‌هایی به شما ارائه می‌دهیم که به عنوان یک زوج درونگرا – برونگرا، زندگی بهتر و شادتری در کنار هم داشته باشید.
 

اگر شما برونگرا هستید و همسرتان درونگرا

به ساعت‌های تنهایی همسر درونگرایتان احترام بگذارید
برای اوقات تنهایی همسر درونگرای‌تان احترام قائل شوید. اگر همسر درونگرای شما مشغول انجام کاری است، مثلا در تختخواب کتاب می‌خواند یا پشت میز کارش مشغول است، قبل از اینکه هیجان زده شروع به صحبت با او کنید، از او بپرسید آیا زمان مناسبی برای گفتگو است. شاید او هم به اندازه‌ی شما برای شنیدن حرف‌های‌تان مشتاق باشد، اما توجه و ملاحظه‌ی شما نسبت به اوقات تنهایی‌اش را تحسین می‌کند و قدردان شما خواهد بود.
 
نسبت به فعالیت‌های اجتماعی‌تان با ملاحظه‌تر باشید
یادتان باشد که به شما به عنوان یک برونگرا بیشتر از همسر درونگرای‌تان نیاز به محرک‌های بیرونی دارید و این ایرادی ندارد. اما انتظار نداشته باشید همسر درونگرای‌تان به اندازه‌ی شما نسبت به دورهمی‌های بدون برنامه‌ی قبلی و یا ملاقات‌های ناگهانی مشتاق و هیجان زده باشد. البته درونگرا‌ها هم دوست دارند با دیگران معاشرت کنند، اما استراتژی خاص خودشان را در تعاملات با دیگران دارند. آن‌ها هر چه زمان بیشتری برای برنامه ریزی داشته باشند، بهتر است. اگر ناگهانی و بدون برنامه پیشنهاد کردید به دیدن خانواده‌تان بروید و او رد کرد، متعجب یا دلخور نشوید.
 
اصرار نداشته باشید تمام سرگرمی‌های‌تان دو نفره باشد
به دنبال سرگرمی‌هایی خارج از رابطه‌تان باشید. این نکته هم برای درونگراهاست و هم برای برونگراها، اما برای یک برونگرا خیلی مهم‌تر است که برای سرگرمی‌ها و گپ زدن‌ها، چندان متکی به همسر درونگرایش نباشد. برای خودتان یک سرگرمی پیدا کنید که به شما انرژی می‌دهد و نیازی به همراهی همسرتان ندارد. مثلا می‌توانید هر هفته یا هر ماه، یک دورهمی با همکاران یا دوستان خود برپا کنید. یادتان نرود که به همسر درونگرای‌تان نیز باید اجازه بدهید زمانی را فقط به خودش و علاقه مندی‌هایش اختصاص بدهد.
 
وقتی همسرتان به تنهایی نیاز دارد، به خودتان نگیرید
 نیاز‌های همسرتان را به خودتان نگیرید. وقتی همسر درونگرای‌تان نیاز به تنهایی دارد به این معنی نیست که با شما مشکلی پیدا کرده یا نمی‌خواهد شما را ببیند. بهترین کاری که می‌توانید بکنید این است که به حرفش گوش دهید و نیازش را درک کنید. لطفا سعی کنید در این مواقع از زاویه دید او نگاه کنید.
 
نیاز‌های خودتان را ابراز کنید
بله، درونگرا‌ها به زمان بیشتری برای تنها بودن نیاز دارند تا شارژ شوند، اما این نباید بهانه‌ای برای همسر درونگرای‌تان باشد که فقط طبق برنامه و نیاز خودش پیش برود. همسر شما نیز باید به نیاز‌ها و خواسته‌های شما احترام بگذارد. اگر مثلا به یک مهمانی دعوت شده‌اید که خیلی برای‌تان مهم است، حتما به همسرتان بگویید چقدر دوست دارید با هم به این مهمانی بروید و بودن او در کنار شما چقدر خوشحال‌تان می‌کند. سازش و مدارا باید دو جانبه باشد!
 
ادامه دارد...
 
منبع: سایت برترین ها


سبک زندگی مرتبط
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
سبک زندگی مرتبط