«امیمه»/ زنِ نمونه

امیمه، دختر قیس بن ابی صلت غفاری است. وی از محدثان بود و روایات زیادی از رسول گرامی اسلام حضرت محمدین عبدالله (صلی الله علیه و آله و سلم) نقل كرده است. تعدادی از تابعین، شاگردان امیمه هستند كه به واسطه‌ی
شنبه، 1 مهر 1396
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: علی اکبر مظاهری
موارد بیشتر برای شما
«امیمه»/ زنِ نمونه
 «امیمه»/ زنِ نمونه

نویسنده: علی شیرازی

 

امیمه، دختر قیس بن ابی صلت غفاری است. وی از محدثان بود و روایات زیادی از رسول گرامی اسلام حضرت محمدین عبدالله (صلی الله علیه و آله و سلم) نقل كرده است. تعدادی از تابعین، شاگردان امیمه هستند كه به واسطه‌ی او، حدیث را از پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) شنیده‌اند.
وی همچنین به رزمندگان اسلام عشق می‌ورزید و با حضور جنگ‌های صدر اسلام، برای مداوای مجروحین و تخلیه شهدا تلاش فراوان می‌كرد و علاوه بر آن، عهده دار وظایف تبلیغاتی و ایجاد عشق و شور در رزمنده‌ها، از راه ایراد خطابه و شعر بود.
روزی امیمه، به همراه عده‌ای از زنان بنی غفار، به حضور پیغمبر اكرم (صلی الله علیه و آله و سلم) رسید و عرض كرد: «اجازه بفرمایید كه ما در تخلیه مجروحین و دفن شهدا همكاری كنیم.»
پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) به آنان اجازه‌ی حضور در جنگ و فعالیت در این امور را دادند و آنان نیز در جنگ خیبر حضور یافتند.
در میدان نبرد، امیمه، معلمه و رهبر گروه زنان بود. (1)

پی‌نوشت‌ها:

1. زن در آیینه ی جلال و جمال، ص 317.

منبع مقاله :
شیرازی، علی؛ (1394)؛ زنان نمونه، قم: مؤسسه بوستان كتاب (مركز چاپ و نشر تبلیغات اسلامی)، چاپ هشتم.
 


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط