چای ترش چه خواصی دارد و چه تاثیری بر لاغری دارد؟

چای ترش که به آن چای قرمز یا چای مکه نیز گفته می‌شود، خاصیت چربی سوزی دارند و به کاهش وزن و مبارزه با چربی شکم و پهلو کمک می‌کند.
دوشنبه، 13 اسفند 1397
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
چای ترش چه خواصی دارد و چه تاثیری بر لاغری دارد؟
چای ترش چه خواصی دارد و چه تاثیری بر لاغری دارد؟

چای ترش چه خواصی دارد و چه تاثیری بر لاغری دارد؟


چای ترش خاصیت چربی سوزی داشته و به لاغری کمک می‌کند. اگر شما هم به دنبال راه‌حلی برای کاهش وزن و آب کردن چربی‌های اضافی بدن خود به ویژه چربی دور شکم هستید، مطالعه این مقاله با موضوع ارتباط مصرف چای ترش و لاغری را به شما توصیه میکنیم.
در سالهای اخیر مطالعات متعددی بر روی انواع چای توسط متخصصان تغذیه انجام‌گرفته است. این پژوهش‌ها نشان داده‌اند که برخی انواع چای مانند چای ترش که به آن چای قرمز یا چای مکه نیز گفته می‌شود، خاصیت چربی سوزی دارند و به کاهش وزن و مبارزه با چربی شکم و پهلو کمک می‌کند. همچنین به افرادی که اضافه‌وزن آن‌چنانی ندارند اما رژیم غذایی مصرفی‌شان حاوی چربی و قند است, توصیه می‌شود از این چای به‌عنوان کنترل‌کننده وزن استفاده کنند. در ادامه با ارتباط چای ترش و لاغری، نحوه تأثیر، طرز تهیه و خواص این چای آشنا شوید.

مکانیسم اثر چای ترش بر روی کاهش وزن
مصرف چای ترش باعث پاک‌سازی بدن می‌شود و با بیشتر کردن حجم ادرار و دفع باعث بهبود دستگاه گوارش می‌شود و به‌طور مستقیم بر روی سلامت دستگاه گوارش تأثیر گذاشته و باعث کاهش وزن و لاغری می‌شود.
چای ترش حاوی انواع آنتی‌اکسیدان‌ها است که این مواد تأثیر زیادی بر روی دفع چربی‌ها، بافت‌های مرده و آسیب‌دیده دارند.
چای ترش متابولیسم و سوخت‌وساز بدن را افزایش داده و باعث لاغری می‌گردد.
مصرف چای ترش باعث سرعت بخشیدن به دفع غذا مصرفی شده و در نتیجه چربی موجود در آن را برای جذب غیرقابل‌دسترس می‌کند.
چای قرمز، حاوی ماده‌ای است که می‌تواند از جذب کربوهیدرات بکاهد.
جالب است بدانید علی‌رغم ارتباط مصرف چای ترش و لاغری، این دمنوش علاوه بر اینکه باعث دفع چربی‌ها می‌شود، به تقویت عضلات نیز کمک بسیار می‌کند.

طرز تهیه چای ترش برای لاغری

مواد لازممقدار
گلهای خشک چای ترش10 گرم
آب جوش2 لیوان
عسل 1 قاشق مرباخوری
برای تهیه این چای، گلهای این گیاه را داخل قوری چینی ریخته و به آن آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید مدت 15 دقیقه بر روی حرارت ملایم بجوشد.
سپس زیر شعله را خاموش‌کنید. اجازه دهید 10 دقیقه به همان حالت بماند و سپس آن را صاف کنید.
شما می‌توانید چای ترش را به‌صورت شربت باکمی عسل استفاده کنید و یا با آب سیب ترکیب کرده و خنک بنوشید. همچنین می‌توانید آن را به‌صورت سرد و گرم همراه مقداری قند یا نبات و حتی بدون آن به‌عنوان نوشیدنی رژیمی مصرف کنید.

مقدار مصرف چای ترش برای لاغری
مقدار مصرف چای ترش برای لاغر شدن روزی 2 بار صبح و شب به میزان ‌یک فنجان است. این دم‌نوش را به مدت 10 روز مصرف کنید و سپس بین آن‌یک وقفه 5 روز بگزارید و بعد از آن مجدداً به همان شیوه مصرف کنید.
توجه داشته باشید که چای ترش به دلیل طبع سردی که دارد، باعث کاهش فشارخون، سستی و رخوت بدن می‌شود، پس از زیاده‌روی در مصرف آن اجتناب کنید.

سایر خواص چای ترش (چای قرمز)

برخی از مهم‌ترین خواص درمانی چای ترش و تأثیر آن بر درمان بیماری‌ها عبارت است از:
1- یکی از مهم‌ترین خواص چای ترش، تأثیر آن بر کاهش کلسترول خون و تنظیم‌ چربی خون است.
2- مصرف چای ترش برای افراد مبتلا به دیابت مفید است. نوشیدن روزانه این چای موجب می‌شود تا قند خون افراد مبتلا به این بیماری کنترل شود.
3- مصرف چای ترش برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا مفید است.
4- از خواص چای ترش در طب سنتی خاصیت آرام‌بخش بودن آن است و از این دمنوش برای تمدد اعصاب، استفاده می‌شود. این چای نوشیدنی مفید برای افرادی است که افسردگی دارند. ویتامین‌ها و فلاوونوئیدهای موجود در آن قادر است اضطراب را کاهش داده و به‌عنوان آرام‌بخش در درمان اضطراب به کار می‌رود.
5- بهبود و تصفیه جریان خون، کمک به رفع ناراحتی‌ها و اختلالات کبدی و صفرایی از دیگر خواص چای ترش است.
6- مواد آنتی‌اکسیدان موجود در این گیاه و وجود ویتامین ث فراوان در آن باعث شده این دمنوش دارای خاصیت ضدعفونی و تقویت سیستم ایمنی بدن باشد و مصرف آن از بسیاری بیماری‌ها مانند سرماخوردگی و ... پیشگیری کند.

 در پایان لازم به ذکر است مصرف چای ترش به‌تنهایی، نمی‌تواند  سبب لاغری شود. این چای در کنار رژیم غذایی مناسب و داشتن تحرک کافی می‌تواند به‌عنوان یک نوشیدنی رژیمی و کم‌کالری به فرایند لاغری شما سرعت بخشیده و هم‌زمان به تقویت سیستم ایمنی بدنتان کمک کند.


منبع:سایت ستاره




ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط