سونی اریکسون k850i (3)

K850i اولین گوشی ساخت سونی اریکسون است که همه نوع ارتباطی را فراهم می کند. تنها نکته ای که باید به آن اشاره کرد نبود اینفرارد است، که علت آن قدیمی شدن این استاندارد و ظهور پروتکل های جدید انتقال اطلاعات، مثل USB بی سیم می باشد.
شنبه، 9 مرداد 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
سونی اریکسون k850i (3)
سونی اریکسون k850i  (3)
سونی اریکسون k850i (3)






بلوتوث این گوشی پروفایل های زیر را پشتیبانی می کند:

DP - ۲ A
Basic Imaging Profile-
Basic Printing Profile-
Dial-Up Networking Profile-
File Transfer Profile-
Generic Access Profile-
Generic Object Exchange Profile-
Handsfree Profile-
Headset Profile-
Headset Profile-
HID-
JSR-۸۲ Java API
Object Push Profile-
Personal Area Network Profile-
Serial Port Profile-
Service Discovery Application Profile-
Synchronization Profile-
SyncML OBEX binding-
Phonebook Access Profile-
K850i اولین گوشی ساخت سونی اریکسون است که همه نوع ارتباطی را فراهم می کند. تنها نکته ای که باید به آن اشاره کرد نبود اینفرارد است، که علت آن قدیمی شدن این استاندارد و ظهور پروتکل های جدید انتقال اطلاعات، مثل USB بی سیم می باشد.

● پلت فورم سخت افزاری A۲، پلت فورم نرم افزاری A۲۰۰

بخش سخت افزاری K۸۵۰i تفاوت های زیادی نکرده است- با اینکه حجم حافظه (RAM) بیشتر شده هنوز این گوشی از پردازنده ی ( CPU ) با ARM۱۱ با فرکانس ۲۲۰ مگاهرتز استفاده می کند. البته نمی توان کم سرعت بودن ظاهر شدن عکس ها در بخش Media را نادیده گرفت؛ ولی به نظر می رسد تنها دلیل آن سرعت پایین هماهنگی میان کارت حافظه و سایر بخش های سیستم باشد، زیرا پس از باز شدن گالری، کار کردن با آن، با سرعت قابل قبولی انجام می گیرد.

▪ پلت فورم نرم افزاری A۲۰۰

نسل جدید گوشی ها همگی دارای یک بخش نرم افزاری جدید هستند. در K850i نیز پلت فورم جاوا JP7- به پلت فورم جاوا JP8- ارتقا یافته است.

JP8-●

استفاده از پلت فورم جدید جاوا در گوشی های سونی اریکسون، توسعه و ارتقای برنامه ها را آسان تر نمود. همانطور که برای گوشی های نوکیا و موتورولا JSR-۲۴۸ یا معماری سرویس های موبایل توانست استانداردهایی برای برنامه های مختلف این گوشی ها ایجاد کند، همین استانداردها مجموعه ای از APIهای ( اینترفیس رابط میان نرم افزار و سخت افزار ) مورد نیاز برای گوشی های مجهز به جاوا تعریف می نماید.
در گذشته استفاده از نسخه های مختلف جاوا در گوشی های مختلف موجب سرگردانی شرکت های تولید برنامه می شد،اما امروزه همه آنها ترکیب و یکسان سازی شده تا از بروز چنین مشکلاتی پیشگیری شود.
مجموعه MSA شامل تعدادی از استانداردهای اجباری است و در میان آنها برخی استانداردهای اختیاری نیز دیده می شود؛ بدین معنی که سازنده می تواند به دلخواه خود آنها را به کار گیرد که در این صورت مجموعه کاملی از قابلیت ها را برای گوشی فراهم می کند. یکی از این API های اختیاری برای سونی اریکسون JSR ۲۵۶ یعنی API)اینترفیس) حس گر موبایل است. به کمک این API برنامه سازان می توانند برنامه هایی که دارای قابلیت استفاده از سنسور حرکتی هستند را تهیه کنند. سایر کارخانه ها نیز می توانند به انتخاب خود از این API در گوشی ها بهره جویند.
در زیر برخی دیگر از APIها معرفی شده اند:
JSR239▪ جاوا، API مربوط به Open GL ES – پشتیبانی گرافیک سه بعدی
API ,JSR177▪ مخصوص سرویس های امنیتی- پشتیبانی از مشخصات کاربر که در آینده مهم ترین API موبایل خواهد بود.
API ,JSR229▪ پرداخت پول- برای پرداخت پول از پایانه های تلفن همراه
JSR234▪ ، چندرسانه ای پیشرفته- برای صداهای سه بعدی، استفاده از دوربین، رادیوی RDS,FM که بخشی از آن در پلت فورم JP-۷ نیز وجود داشت.
API ,JSR179▪ مکان یابی- مربوط به برنامه های مخصوص مکان یابی نظیر برنامه های مورد استفاده د رنقشه های گوگل
JSR238▪- برای تنظیم دستگاه ها و برنامه ها مطابق با مناطق مختلف (Localization )
JSR211▪، پشتیبانی از SIP- برای تماس های VoIP)مکالمات اینترنتی)
با مشاهده لیست APIها به این نتیجه می رسیم که امروزه یک گوشی با قابلیت های مختلف و مجهز به جاوا می تواند در حد یک اسمارت فون باشد و در آینده نزدیک می تواند کارآیی خود را در حد برنامه های سیمبین برساند.
البته باید گفت که K850i در کنار Z750i و W910i جزء گوشی هایی است که پلت فورم JP8-را پشتیبانی می کند، بنابراین نمی توان انتظار داشت که تمام ویژگیهای JP-۸ در این یک گوشی تعبیه شده باشد. مثلا تماس های VoIP (مکالمات اینترنتی ) نیازمند تکنولوژی Wi-Fi است در غیر این صورت وجود VoIP مفهومی ندارد. از آنجاییکه برخی اپراتورها نمی خواهند که کاربران با به کارگیری تکنولوژی VoIP اندکی در هزینه های خود صرفه جویی کنند، این قابلیت را از گوشی هایی مثل N95 حذف کرده اند. به همین دلیل بهتر است برای استفاده از این برنامه ها منتظر اتفاقات آینده باشیم.
با این حال برای اینکه بیش از این وارد مبحث APIها و تاثیرات آنها بر گوشیهای آینده نشویم، بهتر است به این نکته اشاره کنیم که با یک HGE100-، یعنی یک دریافت کننده خارجی GPS به همراه یک برنامه جاوا، و یا اتصال به نقشه های گوگل می توان با K850i نیز جهت یابی را انجام داد.

سونی اریکسون k850i (3)

● اینترفیس کاربری نوکیا

یکی از تصمیمات استراتریک سونی اریکسون در سال ۲۰۰۴ استفاده از اینترفیس کاربری نوکیا برای برنامه های جاوا بود. به همین دلیل K850i نیز مانند سایر گوشی های مجهز به پلت فورم JP8- شبیه به اینترفیس S۴۰ می باشد.
پیش از این گوشی های سونی اریکسون دارای دو کلید کمکی و یک کلید جداگانه بازگشت ( Back ) بودند، اما در مدل های جدید سه کلید کمکی درست در زیر صفحه نمایش قرار گرفته که کاربری آنها مثل کاربری گوشی های S۴۰ نوکیاست. ولی متاسفانه برای کاربران چندان خوشایند نیست، زیرا استفاده از آن بیشتر برای مشتریانی مناسب تر است که قبلا از گوشی های نوکیا استفاده می کردند و اکنون می خواهند گوشی های سونی اریکسون را خریداری کنند. با اینکه اینترفیس K850i برای مشتریان و طرفداران وفادار به برند سونی اریکسون نامأنوس است ولی مطمئنا دیر یا زود می توان به آن عادت کرد.
منبع:علم الکترونیک و کامپیوتر




نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط