دوشنبه، 27 آبان 1398

بازیگوشی و تنبلی کودکان در سر کلاس

پرسش :

برای مبارزه با بازیگوشی و تنبلی کودکان در سر کلاس چه باید کرد؟

پاسخ :
اغلب دانش آموزان شلوغ و بازیگوش کسانی هستند که مشکل درسی دارند. شک نداشته باشید کودکانی که در کلاس بازیگوشی می کنند و زیاد حرف می زنند، کودکان مضطربی هستند، که از لحاظ درسی مشکل دارند.

اگر امکان دارد، در مدرسه کلاس های ترمیمی برای آنها دایر شود. خانواده ها هم برای برطرف کردن ضعف درسی فرزندانشان، باید امکان حضور در کلاس های انفرادی خارج از مدرسه را برای آنها فراهم کنند.

​​​​​​​منبع: پاسخ به والدین، دکتر سیما فردوسی، تهران: انتشارات صابرین، چاپ سیزدهم، 1394.