راه کارهای زندگی با همسر ضداجتماعی(بخش دوم)

شخصیت ضداجتماعی، شخصیت هایی هستند که به هیچ وجه هنجارهای اجتماعی را نمی پذیرند. با این وضعیت اگر شما با شخصی ازدواج کرده اید که به این اختلال مبتلا هست، باید راه کارهای مناسبی را برای زندگی به کار گیرید. با ما همراه باشید تا با این راهکارها بیشتر آشنا شوید.
چهارشنبه، 25 دی 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
راه کارهای زندگی با همسر ضداجتماعی(بخش دوم)
افراد مبتلا به اختلال شخصیت ضداجتماعی، حتی وقتی از دروغگویی نفعی نمی برند هم دروغ می گویند.
 

1-اعتماد کنید ولی درباره اش تحقیق کنید

 رونالد ریگان در مورد اتحاد جماهیر شوروی اصطلاح اعتماد کن ولی درباره اش تحقیق کن را به کار می برد که منظورش این بود «بله به معاهدات هسته ای امضاء شده از طرف اتحاد جماهیر شوروی اعتماد می کنیم ولی برای محکم کاری، اطلاعات دقیقی جمع می کنیم تا مطمئن شویم اعتمادمان پایه و اساسی دارد»، ظاهرا این توصیه در مورد شخصیت های ضداجتماعی هم مناسب است.
 
ضداجتماعی ها به شکلی تکانشی دروغ می گویند؛ آنها حتی وقتی از دروغگویی نفعی نمی برند هم دروغ می گویند. به همین دلیل باید برای اثبات این که الان کجا است، آیا کار می کند، آیا صورتحساب ها را می پردازد و آیا کاری را که می گوید انجام می دهد از او مدرک بخواهید. برای مثال، وقتی طرف مقابلتان در مورد سایر روابطش دروغ گفته است، شرط این که فرصت دیگری به او بدهید آن است که هزینه استخدام یک کارآگاه خصوصی را بپردازد تا هر وقت احساس کردید لازم است وفاداری اش را ثابت کند، کارآگاه خصوصی استخدام کنید.
 

2-درمان احتمالا فایده ندارد

 کسانی که تیپ شخصیتی ضداجتماعی دارند نیازی به درمان حس نمی کنند و تمایلی به درمان شدن ندارند چون اعتقادی به مشکل داشتن ندارند. از نظر آنها دیگران و دنیا است که مشکل دارند. وقتی از آنها می خواهید تحت مشاوره قرار گیرند، انتظار مقاومت شدید داشته باشید.
 
اگر طرف ضداجتماعی شما سعی کرد مسئولیت مشکلات رابطه را به گردن شما بیندازد، تعجب نکنید. گاهی اوقات هم سعی می کند متقاعدتان کند که او یا هر دو نفرتان می توانید بدون دخالت متخصص، مشکلتان را حل کنید. اگر هم قبول کند تحت درمان قرار گیرد، این کار را صرفا برای راضی کردن شما انجام می دهد. تحقیقات نشان می دهند بزرگسالان ضداجتماعی زیاد به درمان ادامه نمی دهند. آنها به طور کلی زیرآب درمانگر را می زنند، زیاد در جلسات حاضر نمی شوند و زبان درمان را یاد می گیرند بی آن که واقعا تغییر کنند.
 

3-چه موقع وقت ترک کردن او است

اگر طرف مقابل واقعا ملاک های تشخیصی اختلال شخصیت ضداجتماعی را دارد، تصور این که بالاخره نخواهید یانتوانید رابطه با او را ادامه دهید دور از ذهن نیست. چنین آدمی بی مسئولیت، غیرقابل اتکا، تکانشی و انتقامجو و اهل دعوا است، دلبستگی او به دیگران سطحی است، به نیازهای دیگران توجهی ندارد، غیرقابل اعتماد و فریبکار و اهل بهره کشی است. بنابراین تعجب آور نیست اگر نتیجه بگیرید زندگی بدون او به صلاح شما و بچه ها است.
 
چون شخص ضداجتماعی، خطرناک است لطفا موقع ترک او، جانب احتیاط را رعایت کرده و حساب شده عمل کنید. نخست این که هنگام مطرح کردن بحث جدایی، با زنگ زدن به پلیس و اعضای خانواده و دوستان از خودتان مراقبت کنید. در صورت نیاز، قرار منع موقت بگیرید و هر وقت بیرون می روید، دوستانتان را با خود ببرید. دوم این که با در جریان گذاشتن بانک و حفاظت از اموالتان فورا در صدد حفظ اموالتان برآیید. سوم این که برای جدایی، وکیل بگیرید به ویژه اگر ازدواج کرده اید یا اموال مشترک دارید. آدم ضداجتماعی تا جایی که بتواند از شما بهره کشی خواهد کرد. حتی مدت ها بعد از جدایی - محکم و عاقل باشید و از اشخاص ثالث قابل اعتماد استفاده کنید.
 

خلاصه

به چند دلیل، نام آدم بالقوه خطرناک را روی اختلال شخصیت ضداجتماعی گذاشتیم. ضداجتماعی، خودمحور است. از همدلی عاجز است و بعید است بتواند دلسوزی عمیقی در حق شما کند. شخصیت ضداجتماعی، آدم فریبکار و بهره کشی است و هر موقع به نفع اش باشد حقوقتان را نقض می کند. اگرچه رابطه با تیپ خطرناک گاهی اوقات مهیج است ولی چنین رابطه ای، لاجرم سطحی و گاهی اوقات - از لحانا هیجانی، اقتصادی و حتی فیزیکی - پرهزینه خواهد بود. به شما هشدار می دهیم که حواستان را جمع کنید و هنگام رابطه با تیپ خطرناک، جانب احتیاط را رعایت کنید.
 
نویسنده: دبلیو. بِرَد جانسون و کِلی مورِی
 
منبع: کتاب «عشق دیوانه وار»


سبک زندگی مرتبط
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
سبک زندگی مرتبط