وی افزود: این واهمه وجود داشت که این دست اقدامات به صنایع غذایی دیگر نیز نفوذ پیدا کند و صنایع غذایی کشور را فلج کند اما در حال حاضر گزارش جدیدی نداریم و موضوع فروکش کرده است و تنها در شبکه های اجتماعی به صورت شوخی به آن پرداخته می شود.
عوامل قرار دادن قرص در کیک ها هنوز شناسایی نشده است
رییس انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ادامه داد: بر اساس پیگیری های انجام شده هنوز عوامل اصلی این رویداد شناساسی نشده اند.وی تصریح کرد: با وجود اینکه این پدیده در صنعت شیرینی و شکلات فروکش کرده اما اثرات خود را بر روی این صنعت گذاشته است.
رییس انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات با اشاره به کاهش مصرف کیک در کشور گفت: با توجه به آگاهی مردم بعید به نظر می رسد که این پدیده عواقب دراز مدت بر روی مصرف شیرینی و شکلات و کیک در کشور داشته باشد.
وی اظهار داشت:طبیعی است که در حال حاضر مردم از مصرف کیک خود داری می کنند اما این مسائله به مرور برطرف خواهد شد و این اطمینان میان مردم ایجاد می شود که امکان قرار دادن قرص در فرآیند تولید و عرضه وجود ندارد.
کیک و شیرینی را از فروشگاه های معتبری خریداری کنید
مغازه ای گفت: این پدیده باعث شده است که مصرف کیک در کشور 10 تا 30 درصد کاهش یابد؛ این رویداد بیشتر در روستا ها رخ داد و مردم این محصولات را از فروشگاه های ناشناس و نا معتبر خریداری کرده بودند.وی تاکید کرد که در صورتی که مردم انواع کیک و شیرینی و شکلات را از فروشگاههای معتبر خریداری کنند مطمئن باشند این حوادث روی نخواهد داد.
وی در ارتباط با میزان صادرات شیرینی و شکلات در سال جاری اظهار داشت: گمرک در 4 ماه ماه گذشته آمار جدیدی درباره میزان صادرات، صنایع تولید کننده شیرینی، شکلات و بیسکوئیت ارائه نداده است اما پیش بینی می شود که میزان صادرات در سال جاری از صادرات 800 میلیون دلاری سال گذشته کمتر نباشد.
این مقام صنفی گفت: در صورتی که این پدیده بعد وسیعتری داشت و فروکش نمیکرد به طور قطع روی صادرات نیز اثر می گذاشت اما با حضور به موقع دستگاه های نظارتی و امنیتی این موضوع برطرف شد.