يکشنبه، 25 اسفند 1398

احکام نماز | نماز مسافر: سوال هشتاد و شش

پرسش :

شخصى در مکانى قصد اقامه نموده، این فرد عمدا و یا سهوا نماز ظهر و عصرش را در اولین روز اقامتش نمى‌خواند تا قضا مى‌شود، بعد از وقت نماز، اقامۀ او لغو مى‌شود و قصد سفر مى‌کند، حال با توجه به اینکه نماز چهار رکعتى نخوانده، قضاى نماز ظهر و عصرش تمام است یا قصر؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ در فرض سؤال، قضاى نماز ظهر و عصر تمام است لکن شخص مزبور مسافر است و مادامى‌که در آن مکان است نمازهاى چهار رکعتى را قصر مى‌خواند، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.