طرز تهیه مربای گوجه سبز

مربای گوجه سبز یکی از انواع مرباهای بسیار خوشمزه و خوشرنگ است که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و به راحتی و در مدت زمان کمی نیز آماده می شود، در این مقاله طرز تهیه مربای گوجه سبز را به شما دوستان عزیز آموزش خواهیم داد.
سه‌شنبه، 19 مرداد 1400
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سارا کاکازاده
موارد بیشتر برای شما
طرز تهیه مربای گوجه سبز

مواد لازم در تهیه مربای گوجه سبز

شکر: یک کیلو

گوجه سبز: یک کیلو

گلاب: دو قاشق غذا خوری

آب: دو پیمانه

پودر هل: یک چهارم قاشق غذا خوری
 

طرز تهیه مربای گوجه سبز با طعم عالی

در روش تهیه این مربای بسیار خوش طعم ابتدا گوجه سبز ها را شسته سپس از وسط نصف کرده و همراه با آب داخل یک قابلمه مناسب گذاشته و بر روی حرارت بگذارید و اجازه دهید بجوشد.

حالا پس از پخته شدن گوجه سبز ها، هسته آن ها روی قابلمه آمده سپس از داخل قابلمه خارج نمایید و اجازه دهید به مدت چند دقیقه دیگر گوجه سبز ها پخته شوند تا تغییر رنگ بدهند.

طرز تهیه مربای گوجه سبز

در مرحله بعدی به قابلمه شکر افزوده و اجازه دهید شکر کاملا حل شود سپس حرارت را کم کرده و بگذارید به مدت سی دقیقه بر روی حرارت بماند تا به قوام مورد نظر برسد.

در مرحله پایانی از طرز تهیه مربای گوجه سبز کف های روی مربا را برداشته و پس از قوام گرفتن مربا به آن پودر هل و گلاب افزوده و بعد از چند قل خوردن حرارت را خاموش کنید و پس از سرد شدن آن را داخل یک ظرف شیشه ای ریخته و در مکانی خنک نگهداری نمایید.

به منظور تهیه مربای گوجه سبز به صورت درسته و حفظ شکل آن لزومی به نصف کردن گوجه سبز ها نمی باشد و فقط پس از شستن، آن ها را داخل قابلمه ریخته و طبق مراحل بالا پیش بروید.
 

نکات تکمیلی

۱. زمان آماده سازی مواد اولیه تقریبا پانزده دقیقه و زمان پخت و انتظار آن حدود سی و پنج دقیقه است.

۲. این مربا را می توانید در وعده صبحانه نوش جان کنید.

۳. مقدار مواد گفته شده برای ده نفر مناسب است. 1
 

ارزش غذایی گوجه سبز در 100 گرم

انرژی 46 kcal 

کربوهیدرات 11.4 گرم

قند 9. 9 گرم

فیبر رژیمی 1.4 گرم

چربی 0.28 گرم

پروتئین 0.70 گرم

ویتامین آ 345 IU

ویتامین ث 5 . 9 میلی گرم

فسفر 16 میلی گرم

پتاسیم 157 میلی گرم. 2


طرز تهیه مربای گوجه سبز
 

خواص گوجه سبز

 
سلامت روده
فیبر، هم چنین در گوجه سبز یافت می شود و عملکرد سریع روده ها را تنظیم می کند. این میوه بسیار موثر در درمان کرم های روده است.
 
آسم 
گوجه سبز در پیش گیری و درمان بیماری هایی مثل آسم، برونشیت، بیماری های قلبی، سکته قلبی، دردهای قلبی و تپش های قلبی به دلایل مختلف موثر است.
 
سلامت چشم
گوجه سبز همچنین از بینایی محافظت می کند  در کاهش خطر بیماری های چشمی ایجاد شده بر اثر پیری مثل آب مروارید موثر است.
 
دیابت
گوجه سبز حاوی مقدار زیادی ویتامین ث است. بنابراین، از سلامت قلبی و عروقی محافظت می کند و علاوه بر این، خطر دیابت و کلسترول را کاهش می دهد.
 
جلوگیری ازسرطان 
بسیاری از مطالعات علمی مربوط به این موضوع (دانشگاه آکسفورد)برای جلوگیری از تشکیل سرطان سینه، مجاری تنفسی در این مطالعه پیدا شده است.

سرطان سینه بیماری است که در آن سلول های بدخیم (سرطان)در بافت های پستان شکل می گیرند.
 
مناسب برای هضم 
مشکلات دیگری که گوجه سبز به آن ها پاسخ می دهد بیماری های دستگاه گوارش هستند و آن به عنوان ملین طبیعی روده ها عمل می کند.
 
مقابله با دژنراسیون ماکولا 
گوجه سبز می تواند در مقابله با دژنراسیون ماکولا کمک کننده باشد . خوردن 2 وعده غذایی روزانه می تواند خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا مربوط به سالخوردگی را کاهش دهد.
 
پاکسازی بدن 
سموم را از بدن دفع می کند، و از یبوست جلوگیری می کند چون به سرعت از روده ها می گذرد. به طور کلی، این یک منبع غذایی بسیار موثر برای سیستم گوارشی است. به دلیل این ویژگی، گوجه سبز یک تمیز کننده عالی بشمار می رود.
 
محافظت از صفرا و کبد 
فیبرمحلول در گوجه سبز برای سلامتی کبد و صفرا مهم است. با این ویژگی، این کار مانع از خسته شدن کبد از کار کردن بیش از حد می شود.
 
فواید گوجه سبز بیشمار است و به عنوان مثال گوجه سبز از زنان پس از یائسگی محافظت می کند.

حاوی منیزیم است تا مشکلات ماهیچه ها را تسکین دهد و خستگی ماهیچه ها را بهبود بخشیده و گرفتگی را کاهش می دهد.

اسید فولیک موجود در آن برای رشد جنین در زنان باردار اهمیت دارد.

گوجه سبز به کاهش وزن کمک می کند و آب آن از پوست محافظت می کند برای همین گوجه سبز به طور گسترده در محصولات آرایشی به کار می رود.

از سلامت بافت محافظت می کند و می تواند آسیب ناشی از نور خورشید را از بین ببرد، بدن و سیستم دفاعی را تقویت می کند.

گوجه سبز همچنین کمک فوق العاده ای به سلامتی مو می کند ؛ هنگامی که عصاره گوجه سبز به پوست سر اعمال می شود می تواند شوره سر را از بین ببرد.

گوجه سبز غنی در ویتامین ث هستند و حاوی مقدار زیادی فیبر است به همین دلیل است که گفته می شود گوجه سبز در طول فصل تازه مصرف شود که مزایای باور نکردنی برای سیستم گوارشی دارد.

گوجه سبز می تواند به سلامت دندان زمانی که خام مصرف می شود، کمک کند و این توانایی را دارد خون ریزی لثه را کاهش دهد.

به همه اندام های درونی با ویژگی های آنتی اکسیدان کمک می کند.

این نوبرانه ترش منبع ویتامین های گروهB است که موجب کاهش استرس و افسردگی می شود و برای سلامتی پوست و اعصاب بسیار مفیداست.

به گفته ی متخصصان تغذیه خوردن این میوه در حد استاندارد و شرایط نداشتن حساسیت به آن در دوران بارداری مانعی ندارد و البته خواصی هم خواهد داشت که شامل:

افزایش اشتهای مادر و دریافت ویتامین های مورد نیاز رشد جنین

ویتامین های A ،C و K موجود در گوجه سبز هرکدام خواصی دارند و می توان به افزایش سلامت چشم و جلوگیری از بروز نقص فیزیکی جنین اشاره کرد.

ویتامین C موجود در گوجه سبز برای افزایش سیستم ایمنی بدن زنان باردار

ویتامین K گوجه سبز هم برای جلوگیری از لخته شدن خون که می تواند باعث خونریزی و سقط جنین شود مفید است که البته بازهم خاطرنشان می کنیم که مصرف این میوه حتما باید با توجه به شرایط بدنی مادر و جنین توسط پزشک متخصص تایید شود. 3

پی نوشت:
1.www.arga-mag.com
2.www.namnak.com
3.www.borna.news


مقالات مرتبط
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط