محتوای پتاسیم موجود در لوبیاسبز برای کنترل فشار خون و دیگر بیماریهای مربوط به قلب نیز مفید است.
مقدمه
لوبیا سبز به آسانی در بیشتر فروشگاهها در دسترس است. محتوای غذایی آن شامل فیبر، ویتامین، مواد معدنی، و مقدار ناچیزی کربوهیدرات است. همچنین حاوی پروتئین، کلسیم، فیبر خوراکی، آهن و چند مادهی مغذی ضروری دیگر است. میزان آنتیاکسیدان لوبیا سبز شگفتآور است و حتی فواید قلبی عروقی نیز دارد. لوبیا سبز منبعی غنی برای چربی امگا۳ نیز هست. محتوای کاروتینوئید و فلاونوئید لوبیا سبز فواید ضدالتهابی دارد. در ادامه ۳۶ بهترین فایده لوبیا سبز را بررسی میکنیم.
۱. ویتامین K و عامل انعقاد خون است
ویتامین K نقش برجستهای در لخته شدن خون و ترمیم جراحت دارد. همچنین در سنین پیری استحکام استخوانها را حفظ میکند.
۲. ویتامین C زیادی دارد
ویتامین C منبعی فوقالعاده برای آنتیاکسیدان است، که در از بین بردن رادیکالهای آزاد خیلی خوب عمل میکند. واکنشهای این رادیکالهای آزاد منجر به محصولات جانبی و فرآیندهایی میشود که ممکن است سرطانزا باشد. آنتیاکسیدان موجود در لوبیا سبز برای بدن بینهایت مفید است.
۳. کالری آن کم است
لوبیاسبز تازه کالری خیلی کمی دارد. برای همین آدمهایی که مراقب کالری مصرفیشان هستند نباید نگران باشند و میتوانند مقدار زیادی از آن را بخورند. هم چنین لوبیاسبز حاوی مقدار کمی سدیم، چربی اشباع، و کلسترول است.
۴. سرشار از فیبر است
لوبیاسبز منبعی غنی برای فیبر خوراکی است. فیبر خوراکی فواید زیادی برای سلامتی دارد. فیبر برای کسانی تجویز میشود که از مشکلات گوارشی رنج میبرند. محتوای فیبر لوبیاسبز به پیشگیری و درمان یبوست، بواسیر، دیورتیکولوز کمک میکند. محتوای فیبر زیاد موجود در لوبیاسبز به کنترل میزان کلسترول و قند در بدن کمک میکند.
۵. منبع غنی از فولات است
لوبیا سبز منبعی غنی برای فولات نیز هست که برای تقسیم سلولی و سنتز DNA مفید است. خوراکیهای سرشار از فولات برای زنان در طول دورهی قبل از بارداری و بارداری مفید است.
۶. از عفونت جلوگیری میکند
تعدادی از ویتامینها مانند نیاسین و تیامین که در لوبیا سبز یافت میشود منبع خوبی برای آن دسته از مواد مغذی است که از بسیاری از عفونتها در بدن پیشگیری میکنند.
۷. مایعات سلولها و بدن را حفظ میکند
محتوای پتاسیم موجود در لوبیاسبز به بدن کمک میکند که تولید سلول و جریان مایعات در بدن را بهتر حفظ کند.
۸. بیماریهای قلبی عروقی و فشار خون را کنترل میکند
محتوای پتاسیم موجود در لوبیاسبز برای کنترل فشار خون و دیگر بیماریهای مربوط به قلب نیز مفید است.
۹. ویتامین A فراوانی دارد
ویتامین A موجود در لوبیاسبز برای تامین آنتیاکسیدان و نیز تولید ترکیباتی که از فرآیند پیری جلوگیری میکند مفید است.
۱۰. منگنز زیادی دارد
محتوای منگنز موجود در لوبیاسبز برای مهار واکنش رادیکال آزاد مفید است چون یک عامل مشترک برای آنتیاکسیدان است. این معمولا باعث میشود تناسب اندام و سلامت تان را حفظ کنید.
۱۱. برای درمان سرطان روده مفید است
لوبیا سبز به دلیل دارابودن ویتامین C و بتکا کاروتن و فولات از تخریب DNA و تغییر سلول های روده و در نهایت سرطان روده جلوگیری می کند.
۱۲. از حملات میگرن جلوگیری می کند
لوبیا سبز به علت داشتن ویتامین ریبوفلاوین در کاهش حملات میگرنی نیز بسیار موثر است.
۱۳. برای کمبود آهن دوران قاعدگی موثر است
لوبیا سبز منبعی سرشار از آهن است. ماده معدنی که برای زنان در دوره قاعدگی که در معرض کاهش شدید آهن هستند بسیار ضروری است. لوبیا سبز در مقایسه با گوشت قرمز که یکی از منابع مهم برای تامین آهن است.
۱۴. مفید برای رژیم لاغری است
همچنین لوبیا سبز به دلیل اینکه کم کالری و فاقد چربی است، در رژیم غذایی لاغری بسیار استفاده می شود.
۱۵. منجر به کاهش افسردگی می شود
لوبیا سبز منبع غنی از اسیدفولیک است که منجر به کاهش ابتلا به افسردگی می شود. مصرف اسیدفولیک مانع از تجمع ترکیبی تحت عنوان هموسیستئین می شود. تجمع هموسیستئین در بدن مانع از رسیدن خون و مواد غذایی به مغز می شود.
۱۶. منجر به تنظیم خواب می شود
مواد مغذی موجود در لوبیا سبز باعث تولید هورمون های سروتونین، دوپامین و نوراپی نفرین می شود. این هورمون ها در تنظیم خلق و خو، خواب و اشتها نقش کلیدی ایفا می کنند.
۱۷. برای استخوان سازی مهم است
لوبیا سبز به دلیل داشتن ویتامین K، برای ساختن استخوان هایی قوی بسیار مهم است. ویتامین K1، پروتئین استئوکلسین(پروتئینی مهم و غیر کلاژنی در استخوان) را فعال می سازد.
۱۸. سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند
لوبیا سبز سرشار از آنتی اکسیدان است و به دلیل وجود فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها در ان باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
ادامه دارد...
منبع: تحریریه سایت کسب و کار بازده
ادامه دارد...
منبع: تحریریه سایت کسب و کار بازده