آنفولانزا چه مدت به طول می‌انجامد؟

طول مدت آنفلوانزا یا (آنفولانزا) می‌تواند تقریباً بین سه تا ده روز باشد. داشتن اطلاعات دقیق در مورد علل، علائم، مدت زمان و روش‌های درمانی این عارضه برای شما مفید خواهد بود.
سه‌شنبه، 22 تير 1395
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: حمیده جبل عاملی
موارد بیشتر برای شما
آنفولانزا چه مدت به طول می‌انجامد؟
 آنفولانزا چه مدت به طول می‌انجامد؟
 

مترجم: رزیتا ملکی‌زاده
منبع:راسخون
 
طول مدت آنفلوانزا یا (آنفولانزا) می‌تواند تقریباً بین سه تا ده روز باشد. داشتن اطلاعات دقیق در مورد علل، علائم، مدت زمان و روش‌های درمانی این عارضه برای شما مفید خواهد بود.
واکسن آنفولانزا یکی از مؤثرترین روش‌های پیشگیری از این بیماری است. این واکسن تقریباً در تمام نقاط جهان در دسترس است. و هیچ گونه عوارض جانبی جدی به همراه نداشته و بایستی در افراد 6 ماه به بالا تزریق شود. داروهای خانگی خاصی مانند مصرف چای زنجبیل، سوپ مرغ، و غیره، همچنین به رفع سرفه و گلو درد کمک می‌کنند. اگر چه تمام این روش‌ها، مؤثر می‌باشند، اما بایستی به خاطر داشته باشید که خواب و یا استراحت مطلق بهترین روش برای درمان عفونت‌های ویروسی مثل آنفولانزا است. آنفلوانزا، که عموماً تحت عنوان آنفولانزا شناخته می‌شود، یک بیماری ویروسی ناشی از ویروس آنفولانزا است. به دلیل شباهت آن به علائم سرماخوردگی، اغلب این دو را با یکدیگر اشتباه گرفته و یا به جای یکدیگر بکار برده می‌شوند. با این حال، این دو بیماری کاملاً با یکدیگر تفاوت دارند. آنفلونزا یا آنفولانزا نسبت به سرماخوردگی معمولی شدیدتر است. گاهی اوقات، انجام آزمایش خونی نیز ممکن است جهت تشخیص این بیماری مورد نیاز باشد.

علل و علائم

همانطور که در بالا ذکر شد، آنفلوانزا به دلیل ویروس آنفلوانزای A، B و C ایجاد می‌شود. از میان این سه ویروس، آنفولانزا ناشی از ویروس نوع A منجر به ایجاد علائم حاد می‌شود. از سوی دیگر، انواع B و C کمتر شایع بوده و نیز کمتر هم شدید می‌باشند. علائم این بیماری شامل سردرد، تب بالا، لرز، احساس عمومی از بیماری، ضعف، خستگی و بدن درد می‌باشد. سایر علائم آنفولانزا شبیه به سرماخوردگی است، این علائم آبریزش بینی، گلو درد و سرفه را شامل می‌شود. در موارد شدید، چنانچه عوارض و پیچیدگی‌هایی ایجاد شوند، نشانه‌هایی مانند هذیان و استفراغ نیز ممکن است مشاهده گردد.

بیشتر بخوانید: چند نکته در پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلونزا

 

مدت زمان

عفونت آنفولانزا می‌تواند به مدت 3 تا 10 به طول انجامد. با این حال، به این دلیل که مدت زمان و شدت بیماری تا حدی به ضعف و قوت سیستم ایمنی فرد بستگی دارد، مشخص شده است که این دوره از فردی به فردی دیگر تفاوت می‌کند. دیده شده است که آنفولانزا مدت زمان طولانی‌تری در کودکان، نوزادان و افراد مسن به دلیل سیستم ایمنی ضعیف آنها به طول می‌انجامد. همچنین، اگر فردی دارو مصرف نکرده و یا استراحت نکند، آنفولانزا می‌تواند برای مدت طولانی‌تری باقی بماند، و حتی ممکن است به عوارض و پیچیدگی‌هایی منجر شود. بنابراین، بهتر است فوراً تحت درمان قرار گیرید. چنانچه علائم عادی آن با علائم دیگری مانند تهوع، استفراغ، و غیره همراه باشد، به صلاح است که بلافاصله این علائم را به اطلاع پزشک خود برسانید.
بایستی به یاد داشته باشید که آنفولانزا بسیار مسری است و می‌تواند به راحتی از فردی به فرد دیگر منتقل شود. این ویروس از فرد مبتلا از طریق هوا به فرد سالم انتقال می‌یابد. این بیماری می‌تواند در صورت تماس فرد سالم با مایعات بدن فرد آلوده پخش شود. همچنین توصیه می‌شود که از لمس و یا استفاده از وسایل شخصی افراد مبتلا به این عفونت مانند دستمال، حوله، مسواک، و غیره خودداری کنید.

درمان

درمان معمول آنفلوآنزا شامل استراحت مطلق و مصرف مقدار زیادی مایعات است. از آنجا که این عفونت ناشی از ویروس می‌باشد، معلوم گشته که استفاده از آنتی بیوتیک در درمان آن اثری ندارد. در اکثر اوقات، علائم به خودی خود فروکش می‌نمایند؛ اما، پزشکان داروهایی که به تسکین علائمی مانند تب، سردرد و درد بدن کمک می‌کنند را تجویز می‌نمایند. گاهی اوقات، داروهای ضد ویروسی نیز برای درمان سریعتر آنفولانزا تجویز می‌شود. مسری‌ترین زمان آنفولانزا 3 تا 4 روز از زمان گرفتن بیماری است. استفاده از دارو می‌تواند به کاهش شدت علائم کمک کند.
داروهای خانگی خاصی مانند مصرف چای زنجبیل، سوپ مرغ، و غیره، همچنین به رفع سرفه و گلو درد کمک می‌کنند. اگر چه تمام این روش‌ها، مؤثر می‌باشند، اما بایستی به خاطر داشته باشید که خواب و یا استراحت مطلق بهترین روش برای درمان عفونت‌های ویروسی مثل آنفولانزا است. مسکن‌ها و پاراستامول می‌توانند برای درمان علائم جزئی مورد استفاده قرار گیرند. توصیه می‌شود که تنها پس از مشورت با پزشک دارو مصرف نمایید.
اگر از سرماخوردگی یا آنفولانزا رنج می‌برید، عاقلانه است که از کشیدن سیگار خودداری کنید به این دلیل که علائم آن را بدتر می‌کند. از سوی دیگر، نوزادان، کودکان و افراد مسن بایستی به صورت منظم در برابر آنفلوانزا واکسینه شوند. می‌توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص واکسن آنفولانزا به پزشک خود مراجعه نمایید.
در نهایت، باید به یاد داشته باشید که می‌توان از آنفولانزا با حفظ بهداشت مناسب و پیروی از یک رژیم غذایی متعادل جلوگیری کرد.
سلب مسئولیت: اطلاعات ارائه شده در این مقاله صرفاً جنبه‌ی آموزشی داشته و توصیه می‌شود در صورت مشاهده‌ی هریک از علائم سرماخوردگی و آنفولانزا جهت درمان مناسب به پزشک مراجعه نمایید.



مقالات مرتبط
نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط